![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| December 01/08 No Release Notes még. http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp Jó hír. Meg törölni a régi változat automatikusan. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Jó, hogy megszünteti a régi verzió is. My System: Ez mind az enyém ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy döntöttem, hogy egy jó ideje, hogy frissítse a 7-es verzió is lol. Hát igen. A régi ember azt mondja, ha nem törte meg, ne próbálja megjavítani. Hmmm, ez nem szüntette Update 7 nekem. Ha nem kézzel.
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, csak akkor távolítsuk el, mivel 10 verzió volt a legfrissebb. |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, meg tudod csinálni, vagy a statikus telepíteni, amely elhagyja a korábbi verziók (ideális Adminisztrátoroknak), vagy meg kell felülírni a korábbi verziót, feltételezve, hogy a V10. Hallottam néhány népi mondjuk nem fogja eltávolítani bármi előtt V10. |
|
| |||
| |||
| Majd megerősítik, hogy - v11 automatikusan törölni / frissíteni V10. |
|
| |||
| |||
| Láttam néhány jelentés, hogy nem távolítja el semmit a v6u10 így ha van valami, hogy a korábbi, akkor kézzel kell eltávolítani. Vagy használja JavaRA. Letöltés JavaRa
|
|
| |||
| |||
| Vasárnap kiadott egy hatalmas listáját sebezhető a régi változatban. Ha még nem frissített egy darabig nem lesz jó ötlet, hogy ezt most. V. kérdéskörönként frissítések számos kritikus Java sebezhető | TrendLabs | Malware Blog - a Trend Micro |