![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| דצמבר 01/08 עדיין אין הערות. http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp חדשות טובות. הוא הסיר את הגרסה הישנה באופן אוטומטי. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
טוב, כי הוא מסיר את הגרסה הישנה למרות. המערכת שלי: כל זה שלי ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| החלטתי שזה יהיה זמן טוב לשדרג מ גרסה 7 גם LOL. הו, טוב. הזקן שלי אומר, אם הוא לא שבר, אל תנסה לתקן את זה. Hmmm, זה לא להסיר עדכונים 7 בשבילי. היה צריך לעשות זאת באופן ידני.
|
| |||
| |||
| אני חושב שזה יהיה רק להסיר את הגירסה 10 מאז זה היה האחרון. |
|
| |||
| |||
| אני חושב שאתה יכול לעשות או סטטית התקן, שבו יעזבו כל הגירסאות הקודמות (אידיאלי עבור מנהלים) או שהוא צריך להחליף את הגרסה הקודמת, בהנחה שזה היה v10. אני כבר שמעתי כמה אנשים אומרים את זה לא משהו לפני הסרת התקנה v10. |
|
| |||
| |||
| אני מאשר כי יהיה - יוסרו באופן אוטומטי v11 / v10 עדכון. |
|
| |||
| |||
| ראיתי כמה דיווחים כי הוא אינו תחת v6u10 להסיר כלום, אז אם יש לכם משהו מוקדם יותר, כי אז אתה צריך להסיר את ההתקנה באופן ידני. או השתמש JavaRA. להוריד JavaRa
|
|
| |||
| |||
| חברת Sun השיקה ענקית רשימת פגיעויות ב גרסאות ישנות. אם עדיין לא עודכנו ב זמן זה כנראה יהיה רעיון טוב לעשות זאת כעת. יום ראשון עדכונים על מספר בעיות קריטיות Java פגיעויות | TrendLabs | Malware Blog - by Trend Micro |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Sun Java Runtime Environment 6 עדכונים 13 | evilfantasy | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 26 מרץ 2009 12:22 |
| Sun Java Runtime Environment 6 עדכונים 12 | evilfantasy | כללי תוכנות צ 'אט | 8 | 7 פברואר 2009 11:24 |
| סרגל הכלים של מיקרוסופט Live Search / Java Runtime Environment | evilfantasy | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 11th נובמבר 2008 10:50 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 סופי | evilfantasy | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 21st אוקטובר 2008 19:18 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 | evilfantasy | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 5 | ה -5 בחודש מרץ 2008 12:16 |
| שרשרת כלים | |
| |