![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gruodis 01/08 Nr išleidimą dar. http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp Geros naujienos. Jis pašalinti seną versiją automatiškai. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Gerai, kad jis pašalina seną versiją nors. Mano sistema: It's all mine ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nusprendžiau, kad būtų laiku atnaujinti versiją iš 7 bei Lol. Oh well. Mano vyras sako, jei jis nesugedo, don't try to fix it. Hmmm, tai nebuvo pašalinti pakeitimas 7 už mane. Reikėjo daryti rankiniu būdu.
|
| |||
| |||
| Manau, kad tai bus tik pašalinti versija 10 nes tai buvo patys naujausi. |
|
| |||
| |||
| Manau, tai galite padaryti bet statinis įdiegti, kurie bus palikti ankstesnes versijas (ideali Administratoriai) ar reikia perrašyti ankstesnę versiją, darant prielaidą, kad buvo V10. Girdėjau keletą liaudies pasakyti, kad tai nebus pašalinti nieko prieš V10. |
|
| |||
| |||
| Aš patvirtinu, kad - V11 automatiškai ištrinami / Atnaujinta V10. |
|
| |||
| |||
| Mačiau keletą pranešimų, kad jis nepanaikina nieko pagal v6u10 taigi jei turite ko nors anksčiau to, kad Jums reikia rankiniu būdu ištrinti. Arba naudokite JavaRA. Atsisiųsti JavaRa
|
|
| |||
| |||
| Sun išleistas didžiulis sąrašas pažeidžiamumą senas versijas. Jei neturite atnaujinamas, o tai tikriausiai būtų gerai tai padaryti dabar. Sk Aktualijos Atnaujinimai dėl kelių svarbiausių Java Lukos | TrendLabs | kenkėjiškų blog - by Trend Micro |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 13 | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | Kovas 26, 2009 12:22 |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 12 | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 8 | 7 vasaris 2009 11:24 |
| "Microsoft Live Search" toolbar / Java Runtime Environment | evilfantasy | Virus, Spyware & Security | 3 | Lapkritis 11, 2008 10:50 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 galutinis | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 21 spalis 2008 19:18 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 | evilfantasy | Virus, Spyware & Security | 5 | 5 kovas 2008 12:16 |
| Temos įrankiai | |
| |