![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| 01/08 grudnia Nie Release Notes jeszcze. http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp Dobre wieści. Należy usunąć starą wersję automatycznie. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Dobrze, że usuwa starą wersję though. My System: It's all mine ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Postanowiłem to dobry moment na upgrade z wersji 7, jak również lol. Oh well. Mój stary mówi, jeśli nie jest ona wybuchła, nie próbować go naprawić. Hmmm, nie usunąć Update 7 dla mnie. Gdyby zrobić to ręcznie.
|
| |||
| |||
| Myślę, że będzie tylko usunąć od wersji 10, który był ostatnim. |
|
| |||
| |||
| Myślę, że można zrobić zarówno statyczne instalacji, która pozostawi wszystkie poprzednie wersje (idealne dla administratorow) lub powinny zastąpić poprzedniej wersji, przy założeniu, że był v10. Słyszałem kilka ludowych powiedzieć, że nie będzie niczego odinstalować przed v10. |
|
| |||
| |||
| I'll potwierdzić, że - v11 automatycznie usuwane / aktualizacja v10. |
|
| |||
| |||
| Widziałem kilka raportów, że nie usunie wszystko pod v6u10 więc jeśli masz coś wcześniej to musisz ręcznie odinstalować. Albo użyć JavaRA. Pobrać JavaRa
|
|
| |||
| |||
| Niedziela wydała ogromną listę błędów w starych wersjach. Jeśli nie zostały zaktualizowane w trakcie jej będzie prawdopodobnie to dobry pomysł, aby to zrobić teraz. Niedziela problemy Aktualizacje na kilka krytycznych Java Luki | TrendLabs | Malware Blog - przez Trend Micro |