![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| 01/08 decembrie Note de lansare, nu încă. http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp Veşti bune. Este eliminat vechea versiune automat. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Bine că elimină vechea versiune totusi. Sistemul meu: S-a mea ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am decis că ar fi un moment bun pentru a face upgrade de la versiunea 7, de asemenea lol. Oh well. Batranul meu spune că, dacă nu este stricat, nu încercaţi să-l reparaţi. Hmmm, nu a elimina Update 7 pentru mine. Am avut de a face manual.
|
| |||
| |||
| Cred ca va elimina doar versiunea 10 de la care a fost cel mai recent. |
|
| |||
| |||
| Cred că poţi să faci nici un statică instala, care va părăsi orice versiunile anterioare (ideal pentru Admins) sau ar trebui să suprascrie versiunile anterioare, presupunând că a fost v10. Am auzit câteva populară spune că nu va dezinstala nimic înainte de a v10. |
|
| |||
| |||
| Voi confirma că - în mod automat eliminate v11 / actualizat v10. |
|
| |||
| |||
| Am văzut câteva rapoarte pe care nu le scoate ceva sub v6u10, deci, dacă aveţi ceva mai devreme atunci că trebuie să dezinstalaţi manual. Sau de a folosi JavaRA. Descărca JavaRa
|
|
| |||
| |||
| Duminica a lansat o uriaşă listă de vulnerabilităţi în versiunile vechi. Dacă nu v-aţi actualizat într-un timp ce, probabil, ar fi o idee bună să o facă acum. Duminica Probleme Actualizări pe mai multe critici Java Vulnerabilităţile | TrendLabs | Malware Blog - de Trend Micro |