![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| December 01/08 Nie Poznámky doteraz. http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp Dobré správy. Odstráni starú verziu automaticky. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Dobrý, že odstraňuje staré verzie hoci. Môj systém: Je to moje ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rozhodla som sa, že by bolo dobré čas na upgrade z verzie 7 a lol. Ach tak. Môj starý človek hovorí, či nie je na mizine, nepokúšajte sa ju opraviť. Hmmm, to neodstránila Update 7 pre mňa. Musel urobiť ručne.
|
| |||
| |||
| Myslím, že to bude iba odstrániť verzie 10, pretože to bol posledný. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že môžete urobiť buď statické inštaláciu, ktorá bude opustiť ktorúkoľvek predchádzajúcu verzií (ideálne pre Admins) alebo je potrebné prepísať predchádzajúce verzie, za predpokladu, že bol V10. Počul som niekoľko ľudových hovoria, že nebude nič odinštalovať pred V10. |
|
| |||
| |||
| Potvrdzujem, že som si - V11 automaticky odstránené / zaktualizovaný V10. |
|
| |||
| |||
| Ja som videl niekoľko správ, že nezruší nič za v6u10 takže ak máte niečo skôr potom, že budete musieť ručne odinštalovať. Alebo použite jāvar. Stiahnuť Javára
|
|
| |||
| |||
| Nedeľa uvoľní obrovský zoznam zraniteľnosti staré verzie. Ak ste neaktualizovali vo chvíli by mohlo byť dobré tak urobiť teraz. Nedeľa Otázky Updaty na niekoľkých kritických Java Chyby zabezpečenia | TrendLabs | Malware Blog - od Trend Micro |