![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
01/08 грудня
Ні випуск ще. http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp Гарні новини. Він видаляє стару версію автоматично.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитата:
Добре, що вона видаляє стару версію, хоча. Моя система: Це все моє ...
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я вирішив, що буде гарний час для оновлення з версії 7, а LOL.
Ну. Мій старий чоловік каже, якщо він не зламався, не намагаються виправити це. Хм, це не видалити оновлення 7 для мене. Доводилося робити це вручну.
|
|
|||
|
|||
|
Я думаю, це буде видалити тільки версії 10, оскільки це було саме останнє.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я думаю, можна зробити або статичну установку, яка буде залишити будь-які попередні версії (ідеальний для адміністраторів), або вона повинна заміняти попередню версію, вважаючи, що було V10.
Я чув кілька народних сказати, що не буде видаляти все до V10. |
|
|
|||
|
|||
|
Я підтверджую, що - v11 автоматично видаляються / оновленого V10.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я бачив кілька повідомлень, що вона не видалити що-небудь дешевше v6u10 тому, якщо у вас є що раніше те, що вам доведеться вручну видалити. Або використовуйте JavaRA.
Завантаження JavaRa
|
|
|
|||
|
|||
|
НД випустили величезний список вразливостей в старій версії. Якщо ви не випускається в той час як, ймовірно, буде гарною ідеєю, щоб зробити це зараз.
НД випускає оновлення на кілька критичних вразливостей Java | TrendLabs | Блог шкідливих програм - від Trend Micro |