по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Просто трябва Някои съвети за ИТ студенти

Reply

Нишка Инструменти
Old 9 юни 2009 г., 23:23
Член Група

Default Просто трябва Някои съвети за ИТ студенти

Здравейте, аз просто искам да попитам някои съвети, или за да се препоръча някои софтуерни или знания ИТ студент като мен трябва да се опита да учат или по-скоро капитана.

в училище, ние имаме вече запознават с някои неща, като Photoshop, Flash, Visual Basic, Java, C езика за програмиране ..

различни от тези, вече можете да съвет за мен?

Аз просто искам да отида напред от колегите ми и аз ще го оценявам го, ако може да ми помогне ..

Благодаря предварително
Old 10 юни 2009, 09:00
Номер на групата

Най-доброто нещо, което може да направите, е да използвате тези, у дома и да стане по-опитен в тези области.

Вие сте по-добре с 3 кажа неща, които наистина добър, отколкото 15 неща, които можете да управлявате просто за да се отвори нова DOC, и освен, че сте глупости.

Сериозно обаче, просто използвайте като Flash, C (независимо вариант) и нещо друго - или каквото ви интересува най-много.

Лично аз мисля, Flash е добър един, толкова много хора искат служителите, които могат да създадат ефективна банери за уеб сайт или каквото и да е.

Но това зависи колко бързо ще бъде в игра, Предлагам я дам пет години и той ще бъде или изцяло obselete, или ще бъде на Flash Player 267, използвайки ActionScript 83,0 и тя ще бъде лудо различно от това как ние Знам, че сега.
Old 10 юни 2009 г., 10:33
Член Група

Photoshop е добро забавление за ползване, както и Терес товари на помощ, уроци, форуми и ресурсите на разположение онлайн. Неговите невероятни някои от резултатите, които можете да направите, и неговата красива направо с нетърпение да използвате :-)

Но да, както казва Fordy, вашите най-доброто от концентриране на 1 или 2, както и да се наистина добре, отколкото просто знаят основите на товари!
Old 10 юни 2009 г., 11:56
Член Група

Ей Оли и mctw, tnx за отделеното време и съвети .. Мислех си, че "момче за всичко капитана на никой" няма да ми помогне да се подобри с кариерата ми, но аз предполагам, че наистина няма да, точно като на двама ви казах.

Както и да е, пак tnx
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
MS Office Студентски Обява tastyguru Офис Suites & Приложения 1 24 април 2008 05:25
XP Студентски Издание? Какво е то? runoades Windows операционни системи 2 25 Feb 2008 05:01
Лош ученик харесва безплатни съвети ;-) Darkseth Представете Yourself Тук 8 16-то Oct 2007 09:54
Да ме приемат и като нов ученик!? Virus-Торнадо Представете Yourself Тук 4 2-ро Aug 2007 07:45
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc