![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз просто искам да попитам някои съвети, или за да се препоръча някои софтуерни или знания ИТ студент като мен трябва да се опита да учат или по-скоро капитана. в училище, ние имаме вече запознават с някои неща, като Photoshop, Flash, Visual Basic, Java, C езика за програмиране .. различни от тези, вече можете да съвет за мен? Аз просто искам да отида напред от колегите ми и аз ще го оценявам го, ако може да ми помогне .. ![]() Благодаря предварително |
|
| |||
| |||
| Най-доброто нещо, което може да направите, е да използвате тези, у дома и да стане по-опитен в тези области. Вие сте по-добре с 3 кажа неща, които наистина добър, отколкото 15 неща, които можете да управлявате просто за да се отвори нова DOC, и освен, че сте глупости. ![]() Сериозно обаче, просто използвайте като Flash, C (независимо вариант) и нещо друго - или каквото ви интересува най-много. Лично аз мисля, Flash е добър един, толкова много хора искат служителите, които могат да създадат ефективна банери за уеб сайт или каквото и да е. Но това зависи колко бързо ще бъде в игра, Предлагам я дам пет години и той ще бъде или изцяло obselete, или ще бъде на Flash Player 267, използвайки ActionScript 83,0 и тя ще бъде лудо различно от това как ние Знам, че сега. |
|
| |||
| |||
| Photoshop е добро забавление за ползване, както и Терес товари на помощ, уроци, форуми и ресурсите на разположение онлайн. Неговите невероятни някои от резултатите, които можете да направите, и неговата красива направо с нетърпение да използвате :-) Но да, както казва Fordy, вашите най-доброто от концентриране на 1 или 2, както и да се наистина добре, отколкото просто знаят основите на товари! |
|
| |||
| |||
| Ей Оли и mctw, tnx за отделеното време и съвети .. Мислех си, че "момче за всичко капитана на никой" няма да ми помогне да се подобри с кариерата ми, но аз предполагам, че наистина няма да, точно като на двама ви казах. Както и да е, пак tnx |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| MS Office Студентски Обява | tastyguru | Офис Suites & Приложения | 1 | 24 април 2008 05:25 |
| XP Студентски Издание? Какво е то? | runoades | Windows операционни системи | 2 | 25 Feb 2008 05:01 |
| Лош ученик харесва безплатни съвети ;-) | Darkseth | Представете Yourself Тук | 8 | 16-то Oct 2007 09:54 |
| Да ме приемат и като нов ученик!? | Virus-Торнадо | Представете Yourself Тук | 4 | 2-ро Aug 2007 07:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |