menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Jen několik rad pro IT Student

Reply

Thread Nástroje
Old 9. června 2009, 23:23
Člen Skupina

Default Jen několik rad pro IT Student

ahoj, chci se zeptat, nebo několik rad pro Vás doporučit nějaké SW nebo znalost IT student jako já by se měli snažit, nebo spíše magisterské studium.

ve škole, jsme již zavedeny na některé věci, jako je Adobe Photoshop, Flash, Visual Basic, Java, C programovací jazyk ..

jiné než ty, ještě můžete mi poradit?

Jen jsem se chtěla dostat se před svými kolegy, a to bych ocenil, kdybyste mi pomohli ..

Thanks in advance
Old 10. června 2009, 09:00
Dárce Skupina

Nejlepší věc, kterou můžete udělat, je použít jak doma, tak se více zběhlý v těchto oblastech.

Jste lépe se říct 3 věci, že jste opravdu dobrá, než 15 věcí, které můžete téměř podařilo otevřít nové doc, a jiné, než že jste blbec.

Vážně však stačí použít stejně jako Flash, C (bez ohledu na variantu), a něco jiného - nebo co vás zajímá nejvíc.

Osobně myslím, že Flash je dobrá, a tak mnozí lidé chtějí zaměstnancům, kteří mohou vytvořit efektivní bannery na své webové stránky nebo cokoliv.

Ale záleží, jak rychle se vám bude ve hře, jsem jí asi pět let a bude to zcela obselete, nebo budeme na Flash Player 267, pomocí ActionScript 83,0 a bude to šíleně, jak se liší od vím, že teď.

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 10. června 2009, 10:33
Člen Skupina

Photoshop je dobré zábavy užívat, a theres zátěže pomůže, návody, fóra a zdrojů dostupných on-line. Jeho úžasná některé výsledky, které můžete udělat, a docela rovně vpřed používat :-)

Ale jo, Fordy, jak říká, to nejlepší ze soustředění na 1 nebo 2, a jak se opravdu dobře, než jen znát základy břemen!
Old 10. června 2009, 11:56
Člen Skupina

hej Ollie a mctw, tnx za váš čas a rady .. Myslel jsem, že se "všeumělec velitel ŽÁDNÁ" bude mi pomohl zlepšit s mojí kariéry, ale myslím, že opravdu nebude, stejně jako oba jste říkal.

Mimochodem, opět tnx
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
MS Office pro studenty Deal tastyguru Office & Aplikace 1 24. dubna 2008 05:25
Xp Student Edition? Co to je? runoades Operační systémy Windows 2 25. února 2008 05:01
Chudák student rád poradenství zdarma ;-) Darkseth Představte Yourself Zde 8 16. října 2007 09:54
Udělej mi u přijmout jako nový student!? Virus-Tornado Představte Yourself Zde 4 2. srpna 2007 07:45
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.