![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, θέλω μόνο να ζητήσω κάποια συμβουλή ή για να σας συστήσει κάποιο λογισμικό ή γνώση ενός σπουδαστή όπως εγώ θα πρέπει να προσπαθήσει να μελετήσει ή μάλλον πλοίαρχο. στο σχολείο, που έχουν ήδη εισαχθεί σε κάποια πράγματα, όπως Photoshop, Flash, Visual Basic, Java, C γλώσσα προγραμματισμού .. άλλα από αυτά, ούτε και μπορείτε να συμβουλές για μένα; Θέλω απλώς να ξεπερνώ από τους συναδέλφους μου και θα το εκτιμούσα αν μπορούσε να με βοηθήσει .. ![]() ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
| Καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε αυτές στο σπίτι και να γίνουν περισσότερα στους τομείς αυτούς. Είσαι καλύτερα να πω με 3 πράγματα είσαι σε πραγματικά καλή, από 15 πράγματα που μπορείτε μόνο να καταφέρουμε να ανοίξουμε ένα νέο έγγραφο, και εκτός από τις περιπτώσεις που είστε χάλια. ![]() Σοβαρά όμως, ακριβώς όπως η χρήση φλας, C (ανεξάρτητα από την περίπτωση) και κάτι άλλο - ή ό, τι σας ενδιαφέρει περισσότερο. Προσωπικά πιστεύω ότι το Flash είναι καλή, τόσο πολλοί άνθρωποι θέλουν οι εργαζόμενοι που μπορούν να δημιουργήσουν αποτελεσματικές πανό για την ιστοσελίδα τους ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά αυτό εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα σας στο παιχνίδι, Υπολογίζω δώσει πέντε χρόνια και θα πρέπει να είναι είτε πλήρως obselete, ή θα είμαστε σε Flash Player 267, χρησιμοποιώντας ActionScript 83,0 και θα είναι madly διαφορετικό από το πώς θα γνωρίζουμε τώρα. |
|
| |||
| |||
| Photoshop είναι καλή διασκέδαση να χρησιμοποιήσετε και Theres φορτία βοήθεια, tutorials, forums και οι πόροι που διατίθενται στο διαδίκτυο. Το εκπληκτικό ορισμένα από τα αποτελέσματα, μπορείτε να το κάνετε, και το πολύ απλό στην χρήση :-) Αλλά ναι, Fordy όπως λέει, το καλύτερο της επικέντρωσης σε 1 ή 2, και να πραγματικά καλή, όχι μόνο να γνωρίζει τα βασικά σε φορτία! |
|
| |||
| |||
| Hey Ollie και mctw, tnx για το χρόνο σας και συμβουλές .. Πίστευα ότι η "υποδοχή όλων των συναλλαγών πλοίαρχος ΚΑΝΕΝΑ" θα βοηθήσει να βελτιωθεί με την καριέρα μου, αλλά φαντάζομαι δεν θα είναι πραγματικά, όπως και οι δυο σας είπε. Ούτως ή άλλως, tnx και πάλι |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| MS Office Student Deal | tastyguru | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 24 Απρ 2008 05:25 |
| Xp Φοιτητική Έκδοση; Τι είναι; | runoades | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 25 Φεβ 2008 05:01 |
| Κακή φοιτητής αρέσει δωρεάν συμβουλές ;-) | Darkseth | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 8 | 16 Οκτ 2007 09:54 |
| Να αποδεχθεί και εμένα ως νέο φοιτητή!!; | Virus-Tornado | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 4 | 2 Αυγ 2007 07:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |