![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, JA pravedan ištanje to pitati neki savjet ili da mi preporučiti neki software ili znanje IT student poput mene trebaju pokušati studija odnosno majstora. u školi, već smo uveli za neke stvari kao photoshop, flash, Visual Basic, Java, C programski jezik .. osim onih, više možete savjet za mene? JA pravedan ištanje da biste dobili ispred moje kolege i ja bih ga cijeniti ako ga mogao pomoć mene .. ![]() Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Najbolja stvar koju možete napraviti je koristiti oni kod kuće i sve više vješt u tim područjima. You're bolje reći sa 3 stvari koje ste zaista dobri, od 15 stvari koje vam mogu samo o uspijete otvoriti novi doc, a drugo nego da ste sranje. ![]() Ozbiljno ipak, baš kao što je korištenje Flash, C (bez obzira na varijantu) i nešto drugo - ili što god vas zanima najviše. Osobno mislim Flash je dobra, tako da mnogi ljudi žele djelatnici koji može stvoriti učinkovit banneri za svoje web stranice ili bilo što. Ali to ovisi koliko će se brzo ćete biti u igri, ja ga dajem brojiti pet godina i to će biti potpuno obselete, ili ćemo biti na Flash Player 267, koristeći ActionScript 83,0 i to će biti ludo drugačiji od načina na koji to znam sada. |
|
| |||
| |||
| Photoshop je dobra zabava za korištenje, a theres hrpe pomoć, tutoriali, forumi i resursa dostupan online. Njegov zapanjujući neke rezultate možete učiniti, a njegova prilično ravno naprijed za korištenje :-) Ali, da, kako kaže Fordy, vaše najbolje koncentriraju na 1 ili 2, i uzimajući stvarno dobra, nego samo poznavanje osnova u učitava! |
|
| |||
| |||
| ollie i mctw hej, tnx za svoje vrijeme i savjete .. Mislio sam da je "jack svih obrta majstor NIŠTA" će mi pomoći da se poboljša u mojoj karijeri, ali stvarno mislim da neće, isto kao i oba vam je rekao. anyway, tnx opet |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| MS Office Student Deal | tastyguru | Office & Applications | 1 | 24. travanj 2008 05:25 |
| XP Student Edition? Što je to? | runoades | Windows Operating Systems | 2 | 25. veljača 2008 05:01 |
| Siromašni student voli besplatan savjet ;-) | Darkseth | Uvesti Yourself Ovdje | 8 | 16. listopad 2007 09:54 |
| Obaviti u prihvatite me kao novi učenik!? | Virus-Tornado | Uvesti Yourself Ovdje | 4 | 2. kolovoz 2007 07:45 |
| Thread Tools | |
| |