kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Csak egy tanácsot az IT Student

Reply

Téma eszközök
Old Június 9 2009, 23:23
Csoport tagja

Default Csak egy tanácsot az IT Student

szia, én csak azt szeretném megkérdezni egy tanácsot, vagy az Ön számára ajánlani néhány szoftvert, vagy az informatikai ismereteket hallgató, mint én, meg kell próbálnia, hogy tanulmányozza, vagy inkább mester.

az iskolában már bevezetett bizonyos dolgok, mint például a Photoshop, Flash, Visual Basic, Java, C programozási nyelv ..

kivételével, minden további tanácsot tudsz nekem?

Csak azt akarom, hogy csak a kollégáim, és Nagyra értékelném, ha lehetne, segítsen nekem ..

thanks in advance
Old Június 10 2009, 09:00
Donor Group

A legjobb dolog, amit tehetünk, használja otthon és egyre jártasak az adott területen.

Te jobban le mondjuk 3 dolog, amit már tényleg jó, mint a 15 dolog, amit csak sikerül megnyitni egy új doc-ban, és más, mint a te szar.

De komolyan, csak használja, mint a Flash, a C (bármely változat), és valami mást - vagy bármilyen Ön érdekeit leginkább.

Személy szerint úgy gondolom, Flash is jó volt, ezért sokan szeretnék a munkavállalók, akik hatékony bannerek a honlapon, vagy bármi.

De ez attól függ, milyen gyorsan, és máris a játék, azt hiszem, hogy ez az öt év, és lesz, vagy teljesen obselete, vagy mi lesz a Flash Player 267 felhasználásával ActionScript 83,0 és akkor õrült különbözik, hogy hogyan tudom, hogy most.

My System: FordyPC

Processzor (ok):
Q6600 négymagos Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Alaplap:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memória:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafikus kártya (k):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optikai meghajtó (k):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / tápegység:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Gigabit LAN, FireWire és WG111v2
Monitor (ok):
2 x Acer P193WAd
Operációs rendszer (ek):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Június 10 2009, 10:33
Csoport tagja

Photoshop jó móka használni, és ott rengeteg segítséget, oktatóanyagok, fórumok és a rendelkezésre álló források online. A csodálatos bizonyos eredményeket tudsz tenni, és szép egyenes továbbít használja :-)

De igen, mint Fordy azt mondja, a legjobb koncentrálva 1 vagy 2, és kezd igazán jó, nem csak tudta, az alapoktól a terhelést!
Old Június 10 2009, 11:56
Csoport tagja

hé ollie és mctw, tnx a segítséget és tanácsokat .. Azt hittem, hogy a "jack összes trades parancsnoka NINCS" az, hogy segítsen javítani a karrierem, de azt hiszem, hogy tényleg nem fog, csakúgy, mint a két mondtad.

Mindegy, tnx újra
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.