![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia, én csak azt szeretném megkérdezni egy tanácsot, vagy az Ön számára ajánlani néhány szoftvert, vagy az informatikai ismereteket hallgató, mint én, meg kell próbálnia, hogy tanulmányozza, vagy inkább mester. az iskolában már bevezetett bizonyos dolgok, mint például a Photoshop, Flash, Visual Basic, Java, C programozási nyelv .. kivételével, minden további tanácsot tudsz nekem? Csak azt akarom, hogy csak a kollégáim, és Nagyra értékelném, ha lehetne, segítsen nekem .. ![]() thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A legjobb dolog, amit tehetünk, használja otthon és egyre jártasak az adott területen.
Te jobban le mondjuk 3 dolog, amit már tényleg jó, mint a 15 dolog, amit csak sikerül megnyitni egy új doc-ban, és más, mint a te szar. ![]() De komolyan, csak használja, mint a Flash, a C (bármely változat), és valami mást - vagy bármilyen Ön érdekeit leginkább. Személy szerint úgy gondolom, Flash is jó volt, ezért sokan szeretnék a munkavállalók, akik hatékony bannerek a honlapon, vagy bármi. De ez attól függ, milyen gyorsan, és máris a játék, azt hiszem, hogy ez az öt év, és lesz, vagy teljesen obselete, vagy mi lesz a Flash Player 267 felhasználásával ActionScript 83,0 és akkor õrült különbözik, hogy hogyan tudom, hogy most. My System: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Photoshop jó móka használni, és ott rengeteg segítséget, oktatóanyagok, fórumok és a rendelkezésre álló források online. A csodálatos bizonyos eredményeket tudsz tenni, és szép egyenes továbbít használja :-) De igen, mint Fordy azt mondja, a legjobb koncentrálva 1 vagy 2, és kezd igazán jó, nem csak tudta, az alapoktól a terhelést! |
|
| |||
| |||
| hé ollie és mctw, tnx a segítséget és tanácsokat .. Azt hittem, hogy a "jack összes trades parancsnoka NINCS" az, hogy segítsen javítani a karrierem, de azt hiszem, hogy tényleg nem fog, csakúgy, mint a két mondtad. Mindegy, tnx újra |