![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי, אני רק רוצה לבקש עצה או להמליץ לך על כמה תוכנות ה-IT או ידע סטודנט כמוני צריך לנסות ללמוד או יחידת די.
בבית הספר, יש לנו כבר הציג עד כמה דברים כמו Photoshop, Flash, Visual Basic, Java, C שפת התכנות .. מלבד אלה, כל עוד אתה יכול לייעץ לי? אני רק רוצה להצליח של עמיתי וזה הייתי מעריך את זה אם אתה יכול לעזור לי .. ![]() תודה מראש |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
הדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות זה להשתמש באותם בבית ולהיות יותר בקיאים באותם אזורים.
אתה עשיר יותר עם לומר 3 דברים שאתה באמת טוב בו, מאשר 15 דברים שאתה יכול לנהל רק לפתוח חדש ב-Doc, ועוד יותר מזה אתה שטויות. ![]() למרות ברצינות, בדיוק כמו להשתמש פלאש, C (כל דבר אחר) וגם משהו אחר - או מה שזה לא יהיה לך ביותר אינטרסים. אישית, אני חושב פלאש היא טובה, כל כך הרבה אנשים רוצים עובדים יכולים ליצור באנרים אפקטיביים עבור אתר האינטרנט שלהם או מה שזה לא יהיה. אבל זה תלוי כמה מהר תקבל את המשחק, אני נותן את זה לחשב חמש שנים, זה יהיה גם לגמרי obselete, או נציג להיות על 267 Flash Player, באמצעות ActionScript 83.0 והיא תהיה שונה madly האופן בו אנו יודע את זה עכשיו. המערכת שלי: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
Photoshop טוב כיף להשתמש בו, וכן theres המון עזרה, הדרכות, פורומים ומשאבים זמינים באינטרנט. מדהים כמה את התוצאות שאתה יכול לעשות, ועל די ישר קדימה להשתמש :-)
אבל כן, כפי Fordy אומר, את מיטב להתרכז על 1 או 2, וכן מקבל באמת טוב, מאשר את הידיעה על יסודות המון! |
|
|
|||
|
|||
|
היי אולי ו mctw, tnx על זמנך ועל advices .. חשבתי "כלבויניק של יחידת NONE" הוא הולך לעזור לי לשפר את הקריירה שלי אבל אני מניח שזה לא ממש, בדיוק כמו שאמרת שניהם.
בכל מקרה, שוב tnx |