![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Sveiki, aš tik noriu paklausti, kai patarimas ar jums rekomenduoti, kai programinės įrangos ar žinių IT studentas, kaip man reikia bandyti mokytis ar labiau pana.
mokykloje, mes jau įvedė tam, kaip Photoshop, Flash, Visual Basic, Java dalykų, C programavimo kalba .. , išskyrus tuos, bet daugiau galite patarimai man? Aš tiesiog noriu gauti prieš mano kolegos ir aš labai dėkingi, jei galėtumėte man padėti .. ![]() Thanks in advance |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Geriausia, ką galite padaryti, tai naudoti šiuos namie ir labiau patyrę tuose rajonuose.
Jūs geriau tiktų pasakyti 3 dalykus jūs tikrai gerai, kaip 15 dalykų, kuriuos galite beveik pavyko atidaryti naują doc, o ne, kad esate šūdas. ![]() Jei rimtai, tiesiog naudoti kaip Flash, C (bet variantas) ir kažkas - ar kas jus labiausiai domina. Asmeniškai manau, kad Flash yra geras, tiek daug žmonių nori darbuotojai, kurie gali sukurti efektyvias antraščių į savo svetainę ar whatever. Tačiau tai priklauso, kaip greitai jūs būsite žaidime, manau suteikia jai penkeri metai ir ji bus arba visiškai obselete, ar mes apie 267 Flash Player, naudojant ActionScript 83,0 ir ji bus beprotiškai skiriasi nuo to, kaip mes žinau dabar. Mano sistema: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
Photoshop yra geras įdomus naudoti, ir Theres apkrovų Help, tutorials, forumai ir turimus išteklius internete. Jo nuostabus kai kurie rezultatai, kuriuos galite padaryti, ir jos gana tiesiai į priekį naudoti :-)
Bet yeah, kaip Fordy sako, geriau sutelkti į 1 arba 2 kategorijai, ir gauti tikrai gera, ne tik žinant pagrindai ir krovinius! |
|
|
|||
|
|||
|
Hey Ollie ir mctw, tnx už sugaištą laiką ir patarimus .. Maniau, kad "visų galų meistras meistras none" ketina padėti man pagerinti mano karjerą, bet manau jis tikrai nebus, kaip ir jums abiems pasakė.
Anyway, tnx vėl |