![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Sveiki, es tikai gribu lūgt padomu vai jums ieteikt dažas programmatūras vai zināšanas IT students, piemēram, man vajadzētu mēģināt mācīties vai drīzāk master.
skolā, mums jau ir ieviesušas dažus, piemēram, Photoshop, Flash, Visual Basic, Java lietas, c valoda programmēšana .. izņemot tos, vairāk varat padomu par mani? Es tikai gribu, lai apsteigtu savu kolēģi un es būtu pateicīga, ja jūs varētu man palīdzēt .. ![]() Thanks in advance |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vislabāk varat darīt, ir izmantot šīs mājas un kļūt lietpratējs šajos reģionos.
Jūs labāk ar pateikt 3 lietas jūs patiešām labi, par 15 lietām, ko jūs varat vienkārši par to izdodas atvērt jaunu doc in, un kas nav, ka jūs esat crap. ![]() Nopietni gan, tikai izmantot kā Flash, C (neatkarīgi variants) un kaut kas cits - vai kāds tevi interesē visvairāk. Personīgi es domāju, ka Flash ir labs, tik daudzi cilvēki vēlas darbiniekiem, kas var radīt efektīvu Baneri savā tīmekļa vietnē vai whatever. Bet tas ir atkarīgs, cik ātri jūs būt spēle, man jārēķinās arī tā piecus gadus, un tā būs vai nu pavisam obselete, vai mēs būsim par 267 Flash Player, izmantojot ActionScript 83,0 un būs madly atšķiras no tā, kā mēs zināt to tagad. Mana sistēma: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
Photoshop ir labs jautri izmantot, un theres slodzi palīdzību, konsultācijas, forumiem un pieejamajiem resursiem tiešsaistē. Tās apbrīnojamo dažus rezultātus jūs varat darīt, un tā diezgan taisni uz priekšu, lai izmantotu :-)
Bet jā, kā Fordy saka, jūsu labākais koncentrējoties uz 1 vai 2 un iegūt tiešām labu, nekā tikai zinot pamatus slodzes! |
|
|
|||
|
|||
|
hey ollie un mctw, tnx par Jūsu laiku un padomus .. Es domāju, ka "JACK visu trades meistars nav" gatavojas palīdzēt man uzlabot ar savu karjeru, bet es domāju, tas tiešām nav, tāpat kā jūs abi teica.
anyway, tnx vēlreiz |