![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I just wanna lub zadać kilka rad dla Ciebie, aby polecić niektóre programy lub wiedzy IT studentów jak ja powinni próbować studiów lub raczej kapitana. w szkole, mamy już do pewnych rzeczy, takich jak Photoshop, Flash, Visual Basic, Java, C język programowania .. innych niż te, więcej można porady dla mnie? I just wanna get ahead moich kolegów i to i to byłaby wdzięczna, jeśli mógłby mi pomóc .. ![]() thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Najlepsze, co możemy zrobić, to wykorzystać te w domu i stać się bardziej biegły w tych obszarach. You're lepiej powiedzieć z 3 rzeczy, you're really good at niż 15 rzeczy, które możesz tylko udało się otworzyć nowy doc, a innych niż you're crap. ![]() Poważnie jednak, podobnie jak wykorzystanie Flash, C (niezależnie od wersji) i coś innego - czy cokolwiek Cię interesuje najbardziej. Osobiście myślę, że Flash jest dobry, tak wielu ludzi ma pracowników, którzy mogą tworzyć skuteczne banery na swojej stronie internetowej lub cokolwiek. Ale to zależy, jak szybko będziesz w grze, mogę liczyć daje mu pięć lat i będzie ona całkowicie obselete, czy będziemy w Flash Player 267, przy użyciu ActionScript 83,0 i będzie madly różni się od sposobu wiem to teraz. |
|
| |||
| |||
| Photoshop jest dobra zabawa w użyciu i ładunków theres pomoc, tutoriale, fora i zasobów dostępnych w Internecie. Jego niesamowity niektóre wyniki, które możesz zrobić, i jego całkiem prostota użycia :-) Ale tak, jak mówi Fordy, najlepszą koncentrację na 1 lub 2, i zaczyna naprawdę dobra, niż tylko znając podstawy w obciążeniach! |
|
| |||
| |||
| hey Ollie i mctw, tnx za poświęcony czas i porady .. Myślałem, że z "gniazdem wszystkich branż kapitan NIE DOTYCZY" ma mi pomóc w celu poprawy z mojej kariery, ale myślę tak naprawdę nie będzie, tak jak powiedział pan obu. anyway, tnx ponownie |
![]() |
|
| Zakładki |