mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Nevoie doar de câteva sfaturi pentru un IT Student

Reply

Thread Tools
Old 9 iunie 2009, 23:23
Grupul de stat

Default Nevoie doar de câteva sfaturi pentru un IT Student

Bună, eu vreau doar să ceară un sfat pentru tine sau pentru a recomanda unele software-ului sau a cunoştinţelor IT un student ca mine ar trebui să încerce să studieze sau destul de master.

la şcoală, le-am introdus deja de unele lucruri cum ar fi Photoshop, Flash, Visual Basic, Java, limbajul de programare C ..

altele decât cele care, nici mai mult, puteţi sfat pentru mine?

Vreau doar să-i drumul de colegii mei şi i-ar aprecia daca ai putea ajuta-ma ..

multumesc anticipat
Old 10 iunie 2009, 09:00
Grupul de donator

Cel mai bun lucru pe care îl pot face este folosi cele de la domiciliu şi să devină mai competent în domeniile respective.

Esti mai bine zis cu 3 lucruri pe care sunteţi cu adevărat bun la, de 15 lucruri pe care le puteţi doar despre gestiona, pentru a deschide un nou în doc, şi altul decât cel pe care îl prostii.

Serios, deşi, la fel ca utilizarea Flash, C (indiferent de varianta) şi altceva - sau orice altceva vă interesează cel mai mult.

Personal cred ca Flash este una bună, atât de multe persoane doresc angajaţi, care pot crea eficiente bannere pentru site-ul lor sau orice altceva.

Dar depinde cât de repede veţi fi în joc, Recunosc dau cinci ani şi va fi în totalitate, fie obselete, sau vom fi pe Flash Player 267, folosind ActionScript 83.0 şi va fi madly diferit de cum am stiu ca acum.
Old 10 iunie 2009, 10:33
Grupul de stat

Photoshop este bun pentru a utiliza distractiv, şi theres sarcini de ajutor, tutoriale, forumuri şi resurse disponibile online. Sale uimitoare unele dintre rezultatele pe care le puteţi face, şi ei destul de drept înainte de a utiliza :-)

Dar, da, ca Fordy spune, cel mai bun de concentrarea pe 1 sau 2, şi de achiziţie foarte bună, decât cunoaşterea de bază în încarcă!
Old 10 iunie 2009, 11:56
Grupul de stat

hei Ollie si mctw, tnx pentru timpul si sfaturi .. M-am gândit la "meşter la toate maestru al NONE" este să mă ajuţi să îmbunătăţească cu cariera mea, dar cred că de fapt nu vor, ca pe ambele din ce ai spus.

Oricum, din nou, tnx
Reply

Register

Marcaje