menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Len niekoľko rád pre IT Student

Reply

Thread Tools
Old 9. júna 2009, 23:23
Člen Skupina

Default Len niekoľko rád pre IT Student

ahoj, chcem sa opýtať, alebo niekoľko rád pre Vás odporučiť nejaké SW alebo znalosť IT študent ako ja by sa mali snažiť, alebo skôr magisterské štúdium.

v škole, sme už zavedené na niektoré veci, ako je Adobe Photoshop, Flash, Visual Basic, Java, C programovací jazyk ..

iné ako tie, ešte môžete mi poradit?

Len som sa chcela dostať sa pred svojimi kolegami, a to by som ocenil, keby ste mi pomohli ..

Thanks in advance
Old 10. júna 2009, 09:00
Darcu Skupina

Najlepšia vec, ktorú môžete urobiť, je použiť ako doma, tak sa viac zběhlý v týchto oblastiach.

Ste lepšie sa povedať 3 veci, že ste naozaj dobrá, ako 15 vecí, ktoré môžete takmer podarilo otvoriť nové doc, a iné, než že ste blbec.

Vážne však stačí použiť rovnako ako Flash, C (bez ohľadu na variant), a niečo iné - alebo čo vás zaujíma najviac.

Osobne myslím, že Flash je dobrá, a tak mnohí ľudia chcú zamestnancom, ktorí môžu vytvoriť efektívny bannery na svoje webové stránky alebo čokoľvek.

Ale záleží, ako rýchlo sa vám bude v hre, jsem jí asi päť rokov a bude to úplne obselete, alebo budeme na Flash Player 267, pomocou ActionScript 83,0 a bude to šialene, ako sa líši od viem, že teraz.
Old 10. júna 2009, 10:33
Člen Skupina

Photoshop je dobrej zábavy užívať, a Theres záťaže pomôže, návody, diskusie a zdrojov dostupných on-line. Jeho úžasná niektoré výsledky, ktoré môžete urobiť, a docela rovno vpred používať :-)

Ale jo, Ford, ako hovorí, to najlepšie zo sústredenia na 1 alebo 2, a ako sa naozaj dobre, ako len poznať základy bremien!
Old 10. júna 2009, 11:56
Člen Skupina

hej Ollie a mctw, tnx za váš čas a rady .. Myslel som, že sa "všeumělec kapitán NIJAKÁ" bude mi pomohol zlepšiť s mojej kariéry, ale myslím, že naozaj nebude, rovnako ako obaja ste říkal.

Mimochodom, opäť tnx
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
MS Office pre študentov Deal tastyguru Office & Aplikácie 1 24. apríla 2008 05:25
Xp Student Edition? Čo to je? runoades Operačné systémy Windows 2 25. februára 2008 05:01
Chudák študent rád poradenstvo zadarmo ;-) Darkseth Predstavte Yourself Tu 8 16. októbra 2007 09:54
Urob mi u prijať ako nový študent!? Virus-Tornado Predstavte Yourself Tu 4 2. augusta 2007 07:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.