![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj, chcem sa opýtať, alebo niekoľko rád pre Vás odporučiť nejaké SW alebo znalosť IT študent ako ja by sa mali snažiť, alebo skôr magisterské štúdium. v škole, sme už zavedené na niektoré veci, ako je Adobe Photoshop, Flash, Visual Basic, Java, C programovací jazyk .. iné ako tie, ešte môžete mi poradit? Len som sa chcela dostať sa pred svojimi kolegami, a to by som ocenil, keby ste mi pomohli .. ![]() Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Najlepšia vec, ktorú môžete urobiť, je použiť ako doma, tak sa viac zběhlý v týchto oblastiach. Ste lepšie sa povedať 3 veci, že ste naozaj dobrá, ako 15 vecí, ktoré môžete takmer podarilo otvoriť nové doc, a iné, než že ste blbec. ![]() Vážne však stačí použiť rovnako ako Flash, C (bez ohľadu na variant), a niečo iné - alebo čo vás zaujíma najviac. Osobne myslím, že Flash je dobrá, a tak mnohí ľudia chcú zamestnancom, ktorí môžu vytvoriť efektívny bannery na svoje webové stránky alebo čokoľvek. Ale záleží, ako rýchlo sa vám bude v hre, jsem jí asi päť rokov a bude to úplne obselete, alebo budeme na Flash Player 267, pomocou ActionScript 83,0 a bude to šialene, ako sa líši od viem, že teraz. |
|
| |||
| |||
| Photoshop je dobrej zábavy užívať, a Theres záťaže pomôže, návody, diskusie a zdrojov dostupných on-line. Jeho úžasná niektoré výsledky, ktoré môžete urobiť, a docela rovno vpred používať :-) Ale jo, Ford, ako hovorí, to najlepšie zo sústredenia na 1 alebo 2, a ako sa naozaj dobre, ako len poznať základy bremien! |
|
| |||
| |||
| hej Ollie a mctw, tnx za váš čas a rady .. Myslel som, že sa "všeumělec kapitán NIJAKÁ" bude mi pomohol zlepšiť s mojej kariéry, ale myslím, že naozaj nebude, rovnako ako obaja ste říkal. Mimochodom, opäť tnx |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| MS Office pre študentov Deal | tastyguru | Office & Aplikácie | 1 | 24. apríla 2008 05:25 |
| Xp Student Edition? Čo to je? | runoades | Operačné systémy Windows | 2 | 25. februára 2008 05:01 |
| Chudák študent rád poradenstvo zadarmo ;-) | Darkseth | Predstavte Yourself Tu | 8 | 16. októbra 2007 09:54 |
| Urob mi u prijať ako nový študent!? | Virus-Tornado | Predstavte Yourself Tu | 4 | 2. augusta 2007 07:45 |
| Thread Tools | |
| |