![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, ЈА праведан оскудица за питати неки савет или да ми препоручити неки софтуаре или знање ИТ студент попут мене треба пробати студија односно мајстора. у школи, већ смо увели за неке ствари као Пхотосхоп, фласх, Висуал Басиц, Јава, Ц програмски језик .. осим оних, више можете да савет за мене? ЈА праведан тражен за добити испред моје колеге и ја бих га цијенити ако га могао помоћ мене .. ![]() Тханкс ин адванце |
|
| |||
| |||
| Најбоља ствар коју можете направити је користити они код куће и све више вешт у тим областима. Ыоу'ре боље рећи са 3 ствари које сте заиста добри, од 15 ствари које вам могу само о функциони отворити нови доц, а друго него да сте срање. ![]() Озбиљно ипак, баш као што је коришћење Фласх, Ц (без обзира на варијанту) и нешто друго - или шта год вас занима највише. Лично мислим Фласх је добра, тако да многи људи желе радници који може створити ефикасан баннер за своје уеб странице или било шта. Али то зависи колико ће се брзо ћете бити у игри, ја га дајем бројати пет година и то ће бити потпуно обселете, или ћемо бити на Фласх Плаыер 267, помоћу АцтионСцрипт 83,0 и то ће бити лудо другачији од начина на који то знам сада. |
|
| |||
| |||
| Пхотосхоп је добра забава за коришћење, а Тхереса хрпе помоћ, туториали, форуми и ресурса доступан онлине. Његов диван неке резултате можете учинити, а његова прилично равно напред за коришћење :-) Али, да, како каже Форды, ваше најбоље концентришу на 1 или 2, и узимајући стварно добра, него само познавање основа у итава! |
|
| |||
| |||
| Оллие и мцту хеј, тнкс за своје време и савете .. Мислио сам да је "јацк свих обрта мајстор НИШТА" ће ми помоћи да се побољша у мојој каријери, али стварно мислим да неће, исто као и оба вам је рекао. Аныуаы, тнкс опет |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| МС Оффице Студент Деал | тастыгуру | Оффице & Апплицатионс | 1 | 24 април 2008 05:25 |
| КСП Студент Едитион? Шта је то? | руноадес | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 25 фебруар 2008 05:01 |
| Сиромашни студент воли бесплатан савет ;-) | Дарксетх | Увести Ыоурселф Овде | 8 | 16 октобар 2007 09:54 |
| Обавити у прихватите ме као нови ученик!? | Вирус-Торнадо | Увести Ыоурселф Овде | 4 | 2 аугуст 2007 07:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |