![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| merhaba, ben veya bazı yardım isteyebiliyor için veya değil, ana çalışma çalışması gerektiğini bazı yazılım ve bilgi benim gibi bir bilişim öğrenci tavsiye etmek istiyorum. okula, zaten photoshop, flash,, temel görsel Java gibi bazı şeyler için, c programlama dili .. tanıttı var Benim için de başka bir daha size tavsiye edebilirsiniz? Sadece önde benim iş ve eğer .. bana yardımcı olabilir takdir ediyorum onu ben almak istiyorum ![]() şimdiden teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Yapabileceğiniz en iyi şey bu evde kullanmak ve daha bu alanda uzman olmak. Sen kapatma ile söylemek 3 şeyi daha da berbat demektir gerçekten at 15 şeyler ki hakkında yeni bir belge açmak için yönetebilir, iyi ve başka olduğunuzda daha iyi demektir. ![]() Cidden ama, sadece Flaş gibi, (ne varyant) ve başka bir şey - veya ne çıkarları C kullanmak en. Kişisel Flaş iyi ise, bir çok kişi için etkili afişler oluşturabilirsiniz Çalışan istemiyorum kendi web sitesi veya her neyse. Ama ne kadar hızlı bir oyun olacak bağlıdır, ben beş yıl verin ve her ikisi de tamamen obselete, veya Flash Player 267 üzerinde olacak, ActionScript 83,0 kullanarak ve delice farklı olacak olacak saymak nasıl Şimdi biliyorum. |
|
| |||
| |||
| Photoshop eğlenceli kullanımı ve yardım, kılavuzlar, forumlar ve kaynak Theres yükler online iyi. Bu inanılmaz bir Yapabileceğiniz sonuçlarının, ve oldukça ileri düz :-) kullanmak Ama evet, gibi Fordy diyor, 1 veya 2 konsantre ve, en iyi ve elde gerçekten, sadece yük olarak temelleri bilmek daha iyi! |
|
| |||
| |||
| zaman ve tavsiyeleri .. için Hey Ollie ve mctw, tnx i "benim kariyer ama tahmin ile geliştirmek için bana yardım edecek YOK tüm esnaf ustası olan" jakı düşündüm gerçekten değilse, her iki taraf gibi dedi olacaktır. Yine de, tekrar tnx |
![]() |
|
| Bookmarks |