менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Just Need деякі поради для IT Студентські

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 червня 2009, 23:23
Член групи

Привіт, я просто хочу задати Вам кілька порад, ні для вас, щоб рекомендувати деякі програмного забезпечення або знання студента ІТ, як я повинна спробувати вивчити або, скоріше, господарем.

в школі, ми вже ввели деякі речі, як Photoshop, Flash, Visual Basic, Java, C Programming Language ..

крім тих, які, так само ви можете поради для мене?

Я просто хочу, щоб випередити мої колеги і я був би вдячний, якби ви мені допомогти ..

Спасибо заранее
Old 10 червня 2009, 09:00
Донор групи

Найкраще, що ви можете зробити, це використовувати ці будинки і стали більш досвідченими в цих областях.

Ти краще з 3 речей сказати ви дійсно добре, ніж 15 речей, які ви можете просто про Управління, щоб відкрити новий документ і іншим, ніж ти лайно.

Якщо серйозно, просто використовувати як Flash, C (незалежно від варіанту), а інше - або що вас цікавить найбільше.

Особисто я вважаю, Флеш-пам'ять хороша, багато хто хочуть, щоб співробітники, які можуть створювати ефективні банери на їх веб-сайт або незалежно.

Але це залежить, наскільки швидко ви будете в грі, я думаю, дати п'ять років, і воно буде або повністю obselete, або ми будемо по Flash Player 267, використовуючи ActionScript 83,0 і воно буде відрізнятися від шалено, як ми знаю тепер.
Old 10 червня 2009, 10:33
Член групи

Photoshop це гарна розвага для використання, і Тереза навантажень допомоги, довідники, форуми і ресурси, доступні в Інтернеті. Його дивовижні деякі результати, які ви можете зробити, і його досить прямо вперед, використовувати :-)

Але так, Fordy як кажуть, краще зосередитися на 1 або 2, а для одержання дійсно хорошого, ніж просто знати основи в навантаження!
Old 10 червня 2009, 11:56
Член групи

Ей Олі і mctw, TNX за ваш час і поради .. Я думав, що "Майстер на всі руки майстром НІ" це допоможе мені покращити з моєю кар'єрі, але я думаю, він дійсно не буде, так само як і ви обидва сказали.

В усякому разі, знову TNX
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.