![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я просто хочу задати Вам кілька порад, ні для вас, щоб рекомендувати деякі програмного забезпечення або знання студента ІТ, як я повинна спробувати вивчити або, скоріше, господарем. в школі, ми вже ввели деякі речі, як Photoshop, Flash, Visual Basic, Java, C Programming Language .. крім тих, які, так само ви можете поради для мене? Я просто хочу, щоб випередити мої колеги і я був би вдячний, якби ви мені допомогти .. ![]() Спасибо заранее |
|
| |||
| |||
| Найкраще, що ви можете зробити, це використовувати ці будинки і стали більш досвідченими в цих областях. Ти краще з 3 речей сказати ви дійсно добре, ніж 15 речей, які ви можете просто про Управління, щоб відкрити новий документ і іншим, ніж ти лайно. ![]() Якщо серйозно, просто використовувати як Flash, C (незалежно від варіанту), а інше - або що вас цікавить найбільше. Особисто я вважаю, Флеш-пам'ять хороша, багато хто хочуть, щоб співробітники, які можуть створювати ефективні банери на їх веб-сайт або незалежно. Але це залежить, наскільки швидко ви будете в грі, я думаю, дати п'ять років, і воно буде або повністю obselete, або ми будемо по Flash Player 267, використовуючи ActionScript 83,0 і воно буде відрізнятися від шалено, як ми знаю тепер. |
|
| |||
| |||
| Photoshop це гарна розвага для використання, і Тереза навантажень допомоги, довідники, форуми і ресурси, доступні в Інтернеті. Його дивовижні деякі результати, які ви можете зробити, і його досить прямо вперед, використовувати :-) Але так, Fordy як кажуть, краще зосередитися на 1 або 2, а для одержання дійсно хорошого, ніж просто знати основи в навантаження! |
|
| |||
| |||
| Ей Олі і mctw, TNX за ваш час і поради .. Я думав, що "Майстер на всі руки майстром НІ" це допоможе мені покращити з моєю кар'єрі, але я думаю, він дійсно не буде, так само як і ви обидва сказали. В усякому разі, знову TNX |