![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Този проблем е бил bugging ме за седмица сега и въпреки че нейната основна нищо, че е много досадно, основно, когато пишете doesn't тя се появи на екрана, веднага и има големи забавяния, espcially Пет изтриване цяло изречение, просто въвеждате този параграф е е бил трън в задника. Може ли някой, кажете ми whys му правиш това и на решение на този проблем? Айв опитвали променящите клавиатури, смяна на батерии в моята безжична един, промяна на честотата, но не и щастие. Айв също се опита да пишете на проблема в Google, но не Терес разтвор там, че мога да намеря. наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали PC необичайно бавни като цяло, както и при товаренето на програми или игри и т.н.?
Може би времето за ъпгрейд или може да се наложи да махам някои боклуци, вируси и шпионски софтуер да ускори нещата назад. Вие също може да опитате става под клавиатурата настройки в контролния панел и като гарантира, че не забавя или свързани опции са включени. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Програмите са afine вървят добре, както обикновено, аз редовно почистване моя компютър с анти вирус и шпионски софтуер за защита, дефрагментира др |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Айв този опит
преди всичко на опресняване на страницата и въведете отново, виж, ако му го определят, звуци проста, но тя го е направил за мен ако не се опитам увеличава многократно ключови настройки в контролния панел клавиатурата aaaannddd какво клавиатурата ти има? нещо специално? Просто прочетете daves пост, не означава да бъде негово ехо от настройките идея Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спрях да използвате безжична клавиатура за точно тази причина. USB хъб в нея обичайното място: имали подобен проблем. Премести USB хъб: Работи добре. Bugged пък на мен така взех си бухалка и топката отиде вкъщи и кабелна.