![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tento problém byl odposlouchávání mi týdny a teď nic, i když jeho hlavní je velice nepříjemný, hlavně když napsáním doesnt show se na obrazovce ihned a má významné zpoždění, espcially Wen vypustit celou větu, pouhým zadáním tento bod má byl jako osina v zadku. Může mi někdo říct whys své děláš a řešení? Ive pokusil změnou klávesnice, měnit baterie v mém bezdrátové jedno, změna frekvence, ale ne štěstí. Ive také pokusili zadání problému v google, ale Není řešením je, že nemůžu najít. na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je mimořádně pomalý PC obecně, stejně jako při nakládání programy nebo hraní her apod.?
Možná, že čas pro upgrade, nebo budete muset začišťovat některých junk, viry a spyware pro rychlost věci zálohovat. Můžete také zkusit jít do nastavení klávesnice v Ovládacích panelech a ujistit se žádné zpoždění nebo související možnosti jsou on. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Programy běží pokuta afine jako obvykle, i pravidelně čistit můj PC se proti virům a spyware ochranu, defragmentovat atd. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE zkušený této
v první řadě obnovit stránku a zadejte znovu, zjistíte, zda je její pevnou, zvuky, jednoduché, ale udělal to za mě pokud ne zkuste zvýšit opakování klíčových nastavení klávesnice ovládacího panelu aaaannddd klávesnice, co tě dostal? něco konkrétního? Jen číst daves poštou, ještě neznamená, bude jeho echo o nastavení nápad Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přestal jsem pomocí bezdrátové klávesnice jen pro tento důvod. USB rozbočovač v jeho obvyklém místě: Zkušení podobný problém. Přesun USB rozbočovač: Funguje v pohodě. Bugged sakra mimo mě, tak jsem vzal můj pálku a míč šel domů a wired.