![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ovaj problem je bugging me za sada tjedana i iako ništa svojih glavnih vrlo je vrlo peckav, ustvari tipkati kad ga se prikazati na ekranu odmah i ima velike odgode, espcially izraslina brisanjem cijele rečenice, samo tipkati ova stavka je bila bol u magarca.
Može netko reći mene to whys svojim i rješenje? Ive pokušao klavijature mijenja, mijenjaju baterije u mom beľične jedan, mijenja frekvenciju, ali ne i sreću. Ive također pokušao utipkajući problem u Google theres no ne postoji rješenje da se ne mogu pronaći. živjeli |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Je li PC abnormally spor u cjelini, kao i kada se učitava programe ili igranje igara itd?
Možda vrijeme za nadogradnju ili vam svibanj trebate očistiti neke junk, virusa i špijunskih ubrzati stvari natrag gore. Možete probati odlazeći na tipkovnici postavke u control panel i da se bez odgode ili povezane su opcije na. My System: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Programi se izvode u redu afine kao i obično, ja redovito čiste moj pc sa protu-virus i spyware zaštita, defragment itd.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ive doživjeli ovo
svega osvježiti stranicu i tip opet vidjeti ako je njegov fiksni to zvuči jednostavno, ali nije to za mene ako ne pokušati povećati na repeat tipku na tipkovnici postavke control panel aaaannddd što tipkovnici ya got? ništa naročito? samo čitati daves post, ne znači da se njegova jeka na postavke ideju
My System: Moj
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zaustavio sam koristeći bežičnu tipkovnicu za samo tog razloga.
Usb koncentrator u to uobičajena mjesta: Iskusni sličan problem. Move usb koncentrator: utvrde prekid. Bugged u pakao iz mene, pa mi je uzeo moj šišmiš i loptu i ode kući ožičen.
|