![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez a probléma már felbassza nekem hetek, és bár ma már semmi sem fontosabb, hogy nagyon bosszantó, ha a gépelés alapvetően ez nem jelenik meg a képernyőn, rögtön, és jelentős késések, espcially wen törlése egész mondatot, csak ez az egy tipizálási bekezdésben Még egy fáj a csacsi. Tud valaki mondja meg, magyarázat, hogy ezt a megoldást? Ive próbált változó billentyűzetek, változnak az elemeket egy vezeték nélküli, a változó gyakoriságát, de nem szerencse. Ive is próbált gépírással a probléma a google, de ott nem megoldás, hogy ott fogom találni. egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a rendkívül lassú PC általában, mint amikor loading programok vagy játékok, stb?
Talán ideje egy frissítést, vagy be kell letisztít néhány szemét, vírusok és kémprogramok, hogy gyorsítsák fel a dolgokat vissza. Ön is próbálja megy a billentyűzet beállításai a Vezérlőpult, és biztosan nem késlelteti vagy kapcsolódó opciók állnak. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Programok futó finom afine a megszokott módon, rendszeresen tisztítsa my pc az anti-vírus és spyware védelem, stb töredezettségmentesítése |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive tapasztalt e
Először is frissíteni az oldalt, és típusú újra, hátha a vezetékes, a hangok egyszerű, de ez velem történt volna Ha nem próbálja meg az ismételt növelése kulcsfontosságú beállításokat a billentyűzet vezérlőpultról aaaannddd billentyűzet ya mi van? semmi különös? csak olvas daves utáni, nem jelenti azt, hogy az ECHO a beállítások ötlet My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megálltam segítségével a vezeték nélküli billentyűzet csak emiatt. USB hub benne szokásos helye: tapasztalt hasonló problémát. Move USB hub: Works fine. Lehallgatni a fenébe engem így elvette a denevér és a labda ment haza, és vezetékes.