![]() |
|
| |||
| |||
| הבעיה הייתה bugging לי במשך שבועות עכשיו ולמרות העיקריים שלה זה דבר מאוד מאוד מעצבן, זה בעצם כאשר הקלדת doesn't מופיע על המסך מיד עם העיקריים לעיכובים, espcially wen מחיקה של כל משפט, פשוט להקליד את זה יש הפסקה היה קוץ בתחת. מישהו יכול לומר לי whys עושה את זה ואת הפתרון? Ive ניסה לשנות מקלדות, לשנות את הסוללות שלי אלחוטית אחת, לשנות את התדירות אבל אין מזל. Ive גם ניסו להקליד את הבעיה ב-Google אך לא theres יש פתרון שאני יכול למצוא. לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם המחשב איטי abnormally בכלל, כמו כאשר טוען תוכניות או משחקים וכו '?
אולי פעם עבור שדרוג או ייתכן שיהיה עליך לנקות קצת את הזבל, וירוסים ותוכנות ריגול מהירות כדי לגבות דברים. אתה יכול גם לנסות נכנס את הגדרות לוח המקשים בלוח הבקרה ולהפוך לא בטוח עיכובים או קשורים הן על אפשרויות. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| התוכניות פועלות בסדר afine כרגיל, אני באופן קבוע לנקות את המחשב עם אנטי וירוס או תוכנות ריגול ההגנה, לאחות וכו ' |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive חוו זה
קודם כל לרענן את העמוד והקלד שוב, לראות אם תיקנו את זה, אבל זה נשמע פשוט עשה את זה בשבילי אם לא לנסות להגדיל את המפתח חזור על ההגדרות של לוח המקשים לוח הבקרה מקלדת aaaannddd מה יש לך? משהו מסוים? רק לקרוא daves לפרסם, לא התכוונתי להיות לו הד על הגדרות רעיון המערכת שלי: שלי
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עצרתי באמצעות מקלדת אלחוטית רק כאלה. רכזת USB בו הרגיל של מקום: נתקל בבעיה דומה. העבר USB לרכזת: עובד בסדר גמור. Bugged לעזאזל יוצא לי כל כך לקחתי את בת ואת הכדור והלכתי הביתה חוטית.