![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ši problema buvo bugging mane savaites dabar, ir nors jos nieko pagrindinių jis yra labai labai erzina, iš esmės, kai rašyti tai nepadės rodomas ekrane iš karto ir buvo labai vėluojama, espcially Wen išbraukti visą sakinį, tik tekstą tai viena dalis yra Buvo in the ass skausmas. Can someone tell me Whys savo daro tai ir sprendimas? Ive bandė keisti klaviatūros, keičiasi mano bevielio vienos baterijos, keičiant dažnį, bet ne laimę. Ive, taip pat bandė įvesti į Google problema, bet Theres No sprendimas yra, kad galiu rasti. į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar PC neįprastai lėtai, apskritai, patinka, kai pakrovimo programų ar žaidimų ir tt?
Gal laikas atnaujinti arba jums gali tekti valyti ne kai šiukšlių, virusų ir šnipinėjimo programų greičio ko atsargines kopijas. Taip pat galite pabandyti eiti į klaviatūros nustatymus Control Panel ir užtikrinti, nebus vėlavimų ar susijusios pasirinktys yra apie. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Programos veikia puikiai afine kaip įprasta, aš reguliariai valyti mano PC su anti virusu ir šnipinėjimo programų apsauga, defragmentować tt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE kilo ši
visų pirma, puslapis atsinaujins ir tipo dar kartą pamatyti, jei jo fixed it, skamba paprastas, bet jis tai padarė už mane jei ne bandyti padidinti pakartoti pagrindinius nustatymus klaviatūros valdymo skydelis aaaannddd ką klaviatūros Ya got? kas pirma? perskaitykite daves paštu, nereiškia, kad bus jo ECHO parametrai idėja Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nustojau naudoti belaidį klaviatūros tiesiog šios priežasties. USB Hub jame gyvenamoji vieta: Patyrę panaši problema. Perkelti USB Hub: works fine. Bugged Hell iš manęs, kad aš paėmė mano BAT ir kamuolys namų ir nuvyko laidinis.