![]() |
|
| |||
| |||
| Šī problēma ir bugging mani nedēļas tagad un kaut arī tā nekas galvenais ir ļoti ļoti kaitinošas, galvenokārt rakstot to doesn't parādīsies uz ekrāna uzreiz un tai ir lielas kavēšanās, espcially wen dzēšot veselu teikumu, tikai uzrakstot šo vienā punktā ir ir sāpes ass. Vai kāds man whys to paveikt, un risinājums? IVE centās mainīt tastatūras, mainīt manā bezvadu vienu baterijas, mainot frekvenci, bet ne luck. IVE arī mēģinājusi rakstīt problēmu google bet theres risinājums ir, ka es varu atrast. urravas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai PC patoloģiski lēna vispār, piemēram, kad iekraušana programmām vai arī spēlējot spēles utt?
Varbūt pienācis laiks modernizēt vai jums var būt nepieciešams tīrīt pie dažiem junk, vīrusi un spyware, lai paātrinātu lietu atpakaļ uz augšu. Jūs varētu arī mēģināt nonākšana tastatūras iestatījumus vadības panelī, un pārliecināties, bez aizkavēšanās vai saistītās iespējas ir on. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Programmas darbojas naudas afine kā parasti, es regulāri tīru datoru ar anti vīrusu un spiegprogrammatūras aizsardzību, defragment uc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE pieredzējuši šo
vispirms atsvaidzinātu lapu un veids atkal redzēt, ja tā noteikta tā, izklausās vienkārši, bet tas to darīja par mani ja ne mēģināt palielināt atkārtot galvenos iestatījumus tastatūras kontroles panelis aaaannddd kas keyboard ya got? kaut ko īpaši? tikai lasīt daves pastu nenozīmēja, kas būs viņa atbalss uz iestatījumiem ideja Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es apstājos, izmantojot bezvadu tastatūru, lai tieši šī iemesla dēļ. Usb hub tajā parasto vieta: Experienced līdzīga problēma. Pārvietot usb hub: Works fine. Bugged hell no mani, lai es manu nūju un bumbiņu mājas un devās vadu.