![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ten problem został bugging mnie już tydzień i nic, choć jego głównym jest bardzo irytujące, gdy zasadniczo wpisując go doesnt pokazują się na ekranie natychmiast i poważnych opóźnień, espcially wen usunięcie całego zdania, wystarczy wpisać ten ustęp ma był ból w dupę. Czy ktoś może mi powiedzieć whys ten i jego rozwiązanie? Ive wypróbowany zmianę klawiatury, zmiana baterii w moim bezprzewodowej jeden, zmiana częstotliwości, ale nie szczęście. Ive także próbował pisać problem w google, ale theres nie istnieje rozwiązanie, które mogę znaleźć. wiwaty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy PC nienaturalnie wolno w ogóle, jak podczas ładowania programów lub gier itp?
Może czas na uaktualnienie lub być może trzeba będzie usunąć niektóre śmieci, wirusy i spyware, aby przyspieszyć powrót do rzeczy. Możesz też spróbować się do ustawienia klawiatury w panelu sterowania i upewniając się, czy nie ma opóźnień związanych opcje są włączone. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Programy uruchomione grzywny afine jak zwykle, i regularnie oczyścić mój pc walki z wirusami i programami szpiegującymi ochrony defragmentować itp. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive doświadczonych tego
przede wszystkim odświeżyć stronę i wpisz ponownie, czy to jego stałe, proste dźwięki, ale to nie dla mnie jeśli nie powtórzyć próbę zwiększenia kluczowych ustawień w panelu sterowania klawiaturą aaaannddd klawiatury ya got what? coś szczególnie? daves po prostu czytać, nie znaczy być jego echo na pomysł ustawienia My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przestałem użyciu bezprzewodowej klawiatury tylko dla tego powodu. USB Hub w to miejsce: Doświadczeni podobny problem. Przenieś koncentratora USB: Works fine. Bugged do diabła ze mnie abym zabrał mój bat i bili poszedł do domu i Wired.
![]() |
|
| Zakładki |