![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Această problemă a fost pentru mine bugging săptămâni de acum şi cu toate că nimic nu sa majoră este foarte, foarte enervant, practic, atunci când tastand-doesnt afişate pe ecran imediat şi a întârzieri majore, espcially tumoare a şterge un întreg teză, doar tastând un acest alineat a fost o durere în fund. Poate cineva să-mi spui motiv sa fac asta şi soluţia? Ive încercat schimbarea clape, schimbarea de baterii în radio-mi una, schimbare de frecvenţă, dar nu de noroc. Ive încercat tastarea problemă în theres Google, dar nu există soluţii care pot gasi. noroc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC-ul este anormal de lent, în general, ca atunci cand încărcare de programe sau de joaca jocuri, etc?
Poate că timpul pentru un upgrade sau este posibil să aveţi nevoie pentru a şterge de pe unele drog, a viruşilor şi a aplicaţiilor spyware viteza lucrurile inapoi. Puteţi, de asemenea, încerca să intre în tastatură setări în panoul de control şi asigurându-vă că nu întârzieri sau sunt legate de opţiuni pe. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Programele se execută bine afine, ca de obicei, i regulat curat meu PC cu anti-virus şi de protecţie a aplicaţiilor spyware, defragmentaţi etc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive această experienţă
în primul rând, e necesară încărcarea paginii şi de tip nou, a se vedea dacă sa stabilit-o, sunete simple, dar el a făcut-o pentru mine dacă nu încercaţi creşterea repeta cheie setări în tastatură pe panoul de control aaaannddd ce te-ai tastatura? ceva special? doar citit daves post, nu înseamnă a fi său ecou pe setările idee Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V-am oprit folosind o tastatură wireless, tocmai pentru acest motiv. Hub USB în loc este de obicei: a cunoscut o problemă similară. Mutare hub USB: Lucrări bine. Bugged dracu de mine, aşa că am luat-mi bata si mingea acasa si a mers cu fir.
![]() |
|
| Marcaje |