![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tento problém bol odpočúvanie mi týždne a teraz nič, aj keď jeho hlavný je veľmi nepríjemný, hlavne keď napísaním doesnt show sa na obrazovke ihneď a má veľké meškanie, espcially Wen vypustiť celú vetu, jednoduchým zadaním tento bod má bol ako osina v zadku. Môže mi niekto povedať whys svoje robíš a riešenia? Ive pokúsil zmenou klávesnice, meniť batérie v mojom bezdrôtové jedno, zmena frekvencie, ale nie šťastie. Ive tiež pokúsili zadanie problému v google, ale nie riešením je, že nemôžem nájsť. na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je mimoriadne pomalý PC všeobecne, rovnako ako pri nakladaní programy alebo hranie hier a podobne?
Možno, že čas na upgrade, alebo budete musieť začišťovat niektorých junk, vírusmi a spyware pre rýchlosť veci zálohovať. Môžete tiež skúsiť ísť do nastavenia klávesnice v Ovládacom paneli a uistiť sa žiadne oneskorenia alebo súvisiace možnosti sú on. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Programy bežia pokuta afin ako zvyčajne, aj pravidelne čistiť môj PC sa proti vírusom a spyware ochranu, defragmentovat atď |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE skúsený tejto
v prvom rade obnoviť stránku a zadajte znova, zistíte, či je jej pevnú, zvuky, jednoduché, ale urobil to za mňa ak nie skúste zvýšiť opakovania kľúčových nastavenia klávesnice ovládacieho panela aaaannddd klávesnice, čo ťa dostal? niečo špecifické? Len čítaj davęs poštou, ešte neznamená, bude jeho echo o nastavení nápad Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prestal som pomocou bezdrôtovej klávesnice len pre tento dôvod. USB rozbočovač v jeho obvyklom mieste: Skúsení podobný problém. Přesun USB rozbočovač: Funguje v pohodě. Bugged sakra mimo mňa, tak som vzal môj pálku a loptu šiel domov a wired.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako odstrániť napísaním dejín? | pest79456 | Všeobecné Software Chat | 9 | 4. marec 2009 21:46 |
| Kde môžem nájsť softvér, ktorý zlepšuje mojej pisárske rýchlosť | yonilobo | Linux & Alternatívne OS | 3 | 22. november 2008 02:44 |
| Typizácia vaše príspevky | alex | Spoločenstva Novinky a chat | 53 | 27. novembra 2007 23:00 |
| Typizácia tutor pre Linux | PyroTails | Linux & Alternatívne OS | 3 | 25. októbra 2007 23:28 |
| Klávesnice Konfigurácia - Nastavenie Logitech klávesnice vo Windows | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 16. mája 2007 06:31 |
| Thread Tools | |
| |