![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Овај проблем је буггинг ме за сада недеља и иако ништа својих главних врло је веома узнемирујући, уствари куцате кад га се приказати на екрану одмах и има велике одгоде, еспциаллы израсток брисањем целе реченице, само куцате ова става је била бол у магарца. Може неко рећи мене за ухыс својим и решење? Иве суђен клавијатуре мења, мењају батерије у мом бел̌ичне један, мења фреквенцију, али не и срећу. Иве такође покушао утипкајући проблем у Гоогле Тхереса но не постоји решење да се не могу пронаћи. живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је ПЦ абнормаллы спор у целини, као и када се учитава програме или играње игара итд?
Можда време за надоградњу или вам мај треба очистити неке јунк, вируса и шпијунских убрзати ствари натраг горе. Можете пробати идући на тастатури подешавања у цонтрол панел и да се без одлагања или повезане су опције на. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Програми се изводе у реду афине као и обично, ја редовно чисте мој пц са проту-вирус и спыуаре заштита, дефрагмент итд |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Иве доживели ово
свега освежити страницу и тип опет видети ако је његов фиксни то звучи једноставно, али није то за мене ако не покушати повећати на репеат тастер на тастатури подешавања цонтрол панел ааааннддд што тастатури ыа гот? ништа нарочито? само читати давес пост, не значи да се његова еко на подешавања идеју Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зауставио сам користећи бежичну тастатуру за само тог разлога. Усб вори у то уобичајена места: Искусни сличан проблем. Мове усб вори: утврде прекид. Буггед у пакао из мене, па ми је узео мој слепи миш и лопту и оде кући ожичен.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како да избришете утипкајући историје? | пест79456 | Уопштено Софтуаре Цхат | 9 | 4 март 2009 21:46 |
| Где могу наћи програм који побољшава брзину мој куцате | ыонилобо | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 22 новембар 2008 02:44 |
| Тыпинг ваше постове | алекс | Цоммуниты Неус & Цхат | 53 | 27 новембар 2007 23:00 |
| Тыпинг тутор за Линукс | ПыроТаилс | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 25 октобар 2007 23:28 |
| Конфигурација Кеыбоард - Кеыбоард Логитецх Постављање у Уиндоуси | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 16 мај 2007 06:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |