![]() |
|
| |||
| |||
| Hafta Bu sorun olmuş bugging yaz şimdi ve ancak onun hiçbir şey çok çok can sıkıcı bir durum büyük, temelde bu doesnt ekranda hemen görünür yazmaya ve büyük gecikmeler varsa, espcially bir cümle silme metropol, sadece bir paragraf yazmak var kıçından bir ağrı oldu. Can birisi olan bu ve çözüm yapıyor whys söylemedin? Ive klavyeler değiştirme, Kablosuz bir pilleri değiştirerek, frekans değiştirmeden ama şans çalıştı. Ive de Google sorunu yazarak denedim ama çözüm orada i bulabilirsiniz Theres. peynir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC anormal genel gibi, yavaş olduğu yükleme program ya da oyun oynamaktan vb?
Yükseltme için Belki zaman veya bazı önemsiz, virüs ve casus yazılım kapalı temiz geri şeyi hızlandırmak için gerekebilir. Ayrıca, denetim masasında klavye ayarlarına girmeden ve emin bir gecikme ya da ilgili seçenekler üzerinde yapmayı deneyebilirsiniz. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Programlar, i düzenli olarak anti virüs ve casus yazılım koruması, birleştirmek vb benim PC temiz her zamanki gibi güzel afine çalışan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive bu deneyimli
Eğer onun bu sabit basit sesler tüm yenileme ve sayfa ve türü tekrar görmek ilk ama benim için mi yaptın Eğer tekrar klavye kontrol tuşu ayarları panelde artan çalışmayın Sana ne var klavye aaaannddd? Özellikle bir şey? Sadece, ayarlar fikri üzerine yaptığı yankı için demek daves posta okumak Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir kablosuz klavye kullanmadan sadece bu nedenle durdu. Bu her zamanki yerde USB hub: benzer bir sorun yaşandı. USB hub: İşlerin iyi taşıyın. Beni dışarı ben ve benim raket ve top ev aldı kablolu gitti lanet dinlenmişti.