![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ця проблема була давало мені спокою вже кілька тижнів і, хоча її основні нічого це дуже і дуже дратує, в основному при його наборі doesn't з'являється на екрані відразу і має серйозні затримки, espcially Вень видалення ціле речення, просто ввівши цей пункт має Біль була в дупі. Може хтось сказати мені чому "своєї і робить це рішення? Ive намагався зміни клавіатур, зміну батарей в бездротової одне, зміна частоти, але не пощастило. Ive також намагалися вводити завдання в Google, але Theres рішення не існує, що я можу знайти. ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є комп'ютер аномально повільне в цілому, як і при завантаженні програми або гри і т.п.?
Може бути, час для оновлення або вам може знадобитися деякий зчистити мотлоху, вірусів і шпигунських програм для підвищення швидкості резервного копіювання. Також можна спробувати вдаючись у налаштування клавіатури в панелі управління і переконавшись, жодних затримок чи пов'язані з ними параметри включені. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Програма здійснюється штрафу afine як завжди, я регулярно чистити мою PC боротьбі з вірусом і захист від шпигунських програм, дефрагментації т.д. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive відчув це
Перш за все оновіть сторінку і введіть знову побачити, якщо його фіксований його, звучить просто, але він зробив це для мене якщо ні, спробуйте збільшити повторювати ключові параметри в клавіатурі панелі управління aaaannddd що клавіатура я отримав? нічого особливого? тільки що прочитав Daves пост, не означає бути його відлуння на ідеї про настройки Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я перестала використовувати бездротову клавіатуру саме з цієї причини. USB Hub в його звичайному місці: пережив аналогічну проблему. Перемістити USB Hub: Працює добре. Прослуховується межу мене, щоб я взяв биту та м'яч пішов додому і Wired.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як видалити набравши історії? | pest79456 | General Software чат | 9 | 4 березня 2009 21:46 |
| Де я можу знайти програмне забезпечення, яке підвищує швидкість набору тексту мого | yonilobo | Linux & альтернативних ОС | 3 | 22 листопада 2008 02:44 |
| Написання повідомлень | Alex | Community News & чат | 53 | 27 листопада 2007 23:00 |
| Клавіатурний тренажер для Linux | PyroTails | Linux & альтернативних ОС | 3 | 25 жовтня 2007 23:28 |
| Налаштування клавіатури - налаштування клавіатури Logitech в Windows | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 3 | 16 травня 2007 06:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |