![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם העכבר שלך מת ואתה חושב איך אני מתגבר כעת, המשך לקרוא.
מקשי קיצור עבור Windows מערכת Windows מפתח שילובים • F1: עזרה • CTRL + ESC: פתיחת תפריט התחל • ALT + TAB: מעבר בין תוכניות פתוחות • ALT + F4: צא התוכנית • SHIFT + DELETE: מחיקת פריט לצמיתות Windows מפתח תוכנית שילובים • CTRL + C: העתק • CTRL + X: גזור • CTRL + V: הדבק • CTRL + Z: בטל • CTRL + B: מודגש • CTRL + U: קו תחתון • CTRL + I: נטוי לחץ על העכבר / מקלדת משנה שילובים עבור אובייקטים של מעטפת • לחץ על SHIFT + הימני: מציג תפריט קיצור המכיל פקודות חלופיות • לחץ על SHIFT + פעמיים: מפעיל את פקודת ברירת המחדל החלופית (הפריט השני בתפריט) • לחץ על ALT + כפולה: מציג נכסים • SHIFT + DELETE: מוחק פריט מיד, מבלי למקם אותו סל המיחזור כללי פקודות מקלדת בלבד • F1: מפעילה את Windows עזרה • F10: מפעיל שורת התפריטים אפשרויות • SHIFT + F10 פותח תפריט קיצור עבור הפריט שנבחר (זה בדיוק כמו לחיצה ימנית על אובייקט • CTRL + ESC: פותח את התפריט התחלה (השתמש במקשי החיצים כדי לבחור פריט) • CTRL + ESC או ESC: בוחר את כפתור התחל (הקש על TAB כדי לבחור בשורת המשימות, או הקש SHIFT + F10 עבור תפריט ההקשר) • ALT + חץ למטה: פותח רשימה נפתחת תיבת • ALT + TAB: Switch to מפעיל תוכנית אחרת (החזק את מקש ALT ולאחר מכן לחצו על מקש TAB כדי להציג את המשימה-עובר חלון) • SHIFT: לחץ והחזק את המקש Shift לחוץ בזמן שאתה הכנס תקליטור לעקוף אוטומטית-להפעיל תכונה • ALT + שטח: מציג את החלון הראשי של המערכת בתפריט (מתוך מערכת התפריטים, אתה יכול לשחזר, העבר, גודל, למזער, להגדיל למקסימום, או לסגור את החלון) • ALT + - (מקף + ALT): אפשרות זו מציגה את ממשק מספר מסמכים (MDI) הילד חלון של תפריט מערכת (MDI הילד מן החלון של מערכת התפריטים, אתה יכול לשחזר, העבר, גודל, למזער, להגדיל למקסימום, או לסגור את החלון הילד) • CTRL + TAB: עבור ל הילד הבא חלון של מספר מסמכים Interface (MDI) תוכנית • ALT + האות משורטט תפריטים: פותח את התפריט • ALT + F4: פקודה זו סוגרת את החלון הנוכחי • CTRL + F4: פקודה זו סוגרת את המסמך הנוכחי מרובות Interface (MDI) חלון • ALT + F6: לעבור בין מספר חלונות באותה תוכנית (לדוגמה, כאשר תיבת הדו שיח מצא את פנקס הרשימות מוצגת, ALT + F6 בוררים בין מצא את תיבת הדו שיח של החלון הראשי של פנקס הרשימות) מעטפת ולהשתדרג בכלל תיקייה / סייר Windows קיצורי דרך עבור אובייקט שנבחר: • על F2: שינוי שם האובייקט • על F3: למצוא את כל הקבצים • CTRL + X: גזור • CTRL + C: העתק • CTRL + V: הדבק • SHIFT + DELETE: מחיקת הבחירה מיד, מבלי להעביר את הפריט אל סל המיחזור • ALT + ENTER: פתח את המאפיינים של האובייקט שנבחר כדי להעתיק קובץ לחץ והחזק את מקש Ctrl תוך כדי לגרור את הקובץ לתיקייה אחרת. כדי ליצור קיצור דרך לחץ והחזק את CTRL + SHIFT תוך כדי לגרור את הקובץ לשולחן העבודה או תיקייה. כללי תיקייה / קיצור שליטה • F4: בוחר ללכת בתיקייה אחרת התיבה מעבירה את הערכים בתיבה (אם סרגל הכלים פעיל בסייר Windows) • F5: מרענן את החלון הנוכחי. • F6: מעברים בין panes ב-Windows Explorer? • CTRL + G: פותח את הכלי עבור לתיקייה (ב-Windows Explorer ב-Windows 95 בלבד) • CTRL + Z: בטל את הפקודה האחרונה • CTRL + A: בחר את כל הפריטים בחלון הנוכחי • BACKSPACE: החלף אל תיקיית האב • לחץ על + SHIFT + לחצן סגור: עבור תיקיות, סוגר את התיקייה הנוכחית בתוספת כל תיקיות האב סייר Windows עץ שליטה • numeric keypad *: הכל תחת מרחיבה את הבחירה הנוכחית • numeric keypad +: מרחיב את הבחירה הנוכחית • numeric keypad -: Collapses את הבחירה הנוכחית. • חץ ימינה: מרחיב את הבחירה הנוכחית אם היא לא מורחבת, אחרת הולך הילד הראשון • חץ שמאלה: Collapses את הבחירה הנוכחית אם היא מורחבת, אחרת הולך האב נכסים שליטה • CTRL + TAB / CTRL + SHIFT + TAB: העברה באמצעות כרטיסיות נכס נגישות קיצורי דרך • הקש על SHIFT חמש פעמים: ב Toggles StickyKeys לסירוגין • לחצו והחזיקו את המקש Shift לחוץ על הזכות שמונה שניות: Toggles FilterKeys ב לסירוגין • לחץ והחזק את ה-NUM LOCK המפתח במשך חמש שניות: Toggles ToggleKeys ב לסירוגין • שמאל שמאל על ALT + SHIFT + NUM LOCK: Toggles MouseKeys ב לסירוגין • שמאל שמאל על ALT + SHIFT + Print Screen: Toggles ניגודיות גבוה ב לסירוגין Microsoft Natural Keyboard מפתחות • Windows Logo: תפריט התחל • הסמל של Windows + R: הפעלת תיבת הדו שיח • הסמל של Windows + M: מזער הכל • SHIFT + הלוגו של Windows + M: בטל את כל למזער • הסמל של Windows + F1: עזרה • הסמל של Windows + E: סייר Windows • הסמל של Windows + F: חיפוש קבצים או תיקיות • הסמל של Windows + D: ממזער את כל החלונות הפתוחים ומציגה את שולחן העבודה • CTRL + הלוגו של Windows + F: חיפוש מחשב • CTRL + Windows Logo + TAB: מעברים להתמקד מאת התחל, הפעלה מהירה של סרגל כלים, על מגש המערכת (שימוש חץ ימינה או חץ שמאלה כדי להעביר פריטים כדי להתמקד על הפעלה מהירה של סרגל הכלים של מגש המערכת) • הסמל של Windows + TAB: מחזור באמצעות לחצני שורת המשימות • הסמל של Windows + הפסקה: תיבת הדו שיח מאפייני מערכת • יישום מפתח: הצגת תפריט קיצור עבור הפריט הנבחר Microsoft Natural Keyboard IntelliType עם התוכנה המותקנת • הסמל של Windows + L: צא ממערכת Windows • הסמל של Windows + P: הדפסה מתחילה מנהל • הסמל של Windows + C: פותח את לוח הבקרה • הסמל של Windows + V: מתחילה הלוח • הסמל של Windows + K: נפתחת תיבת הדו שיח מאפייני לוח מקשים • הסמל של Windows + I: נפתחת תיבת הדו שיח מאפייני עכבר • הסמל של Windows + A: מתחילה אפשרויות הנגישות (אם מותקן) • הסמל של Windows + הרווח: הצגת רשימה של מקשי קיצור של Microsoft IntelliType • הסמל של Windows + S: Toggles Caps להנעל לסרוגין תיבת הדו שיח פקודות מקלדת • TAB: העברה של שליטה הבא של תיבת הדו שיח • SHIFT + TAB: העברה כדי הקודמת שליטה על תיבת הדו שיח • הרווח: אם הפקד הנוכחי הוא כפתור זה לוחץ על הכפתור. אם הפקד הנוכחי הוא התיבה זה toggles את תיבת הסימון. אם הפקד הנוכחי הוא אופציה, זה בוחר את האפשרות. • ENTER: שווה לחיצה על הלחצן שנבחר (הלחצן עם המתאר) • על ESC: שווה לחיצה על לחצן ביטול • ALT + האות משורטט ב תיבת הדו שיח פריט: העבר את הפריט המתאים נלקח מ מיקרוסופט. המערכת שלי: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מחפש רשימה ככה. תודה!
| |||
| |||
| יש לי עצה שימושית עבור המשתמש עם העכבר שבור; אם אתה נכנס את לוח הבקרה (WinKey, ולאחר מכן גלול אל לוח הבקרה), ב 'אפשרויות נגישות (אני חושב ...) יש אפשרות להשתמש MouseKeys. זה למעשה הופך את מספר המפתחות לתוך כרית מפתח מבוסס הסמן שליטה. זה די יעיל של היקף. אמנם הייתי מציע לשמור על חילוף PS / 2 עכבר בתוך המגירה איפשהו, אתה יכול לקחת אותם לזוג של לירה, ולאחר מכן, אם התקן הצבעה (אני אומר את זה כי אני מצטרף ל trackball, לא עכבר) נכשל , יש לך גיבוי אחרון עד שהיא תקבל מיון. אם אתה כבר משתמש PS / 2 העכבר, ולאחר מכן לשמור USB עכבר בתור חילוף. זה טוב להתאמן כדי לשמור על סוג אחר של אחד אתה משתמש, ככה, אם היציאה הולכת למטה, יש לך סיכוי גבוה יותר של גיבוי המכשיר עובד. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חבר 'ה יש לי חדשות בשבילך - יש לי doucment כי יש 6 עמודים של קיצורי דרך !!!!! הנה אתם הולכים ותהנה עם זה - מצאתי כמה באמת טוב בו קיצורי דרך! המערכת שלי: כהן
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חשבתי הייתי לשים אותם על קיצורי דרך הפורום כדי שאנשים לא צריכים להוריד את הקובץ, ואם אין להם מילה. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------ זה לא ולא מלאה הרישום של Windows קיצורי מקלדת, ואני מתכוון לעדכן אותו עם הזמן והידע היתרים. אני הוספנו הרבה משלי קיצורי לרשימה זו שאני שיתקבל מ-Microsoft החיפוש של Google, ואני יודע שיש עוד, כי אני משתמש על בסיס יומי, אבל אני פשוט לא יכול לחשוב על אותם בשלב זה. רקס מקשי קיצור של Windows סקירה כללית השתמש במקשי קיצור כחלופה את העכבר בעת שעבד ב-Windows. אתה יכול לפתוח, לסגור, ולנווט את תפריט התחל, בשולחן העבודה, תפריטים, תיבות הדו שיח, ודפי אינטרנט באמצעות מקשי קיצור. קיצורי מקשים עשויים גם להקל על אינטראקציה עם המחשב שלך. כללי קיצורי מקלדת CTRL + C העתק. CTRL + X לגזור. CTRL + V הדבק. CTRL + Z בטל. DELETE למחוק. SHIFT + DELETE מחיקת הפריט שנבחר לצמיתות מבלי להציבו בפריט את סל המיחזור. CTRL בעת גרירת פריט העתקת פריט נבחר. CTRL + SHIFT בעת גרירת פריט צור קיצור דרך אל הפריט שנבחר. F2 שנה את שמו של הפריט שנבחר. CTRL + חץ ימינה העבר את נקודת ההוספה לתחילת המילה הבאה. CTRL + חץ שמאלה העבר את נקודת ההוספה לתחילת המילה הקודמת. CTRL + חץ למטה העבר את נקודת ההוספה לתחילת הפסקה הבאה. CTRL + חץ למעלה העבר את נקודת ההוספה לתחילת הפסקה הקודמת. CTRL + SHIFT עם אף אחת במקשי החיצים הדגש גוש טקסט. SHIFT עם כל אחד במקשי החיצים בחר אחד או יותר של פריט בחלון או בשולחן העבודה, או בחירת טקסט בתוך מסמך. CTRL + A בחר הכל. F3 חפש קובץ או תיקייה. ALT + ENTER הצג מאפיינים עבור הפריט שנבחר. ALT + F4 סגור את הפריט פעיל, או לסגור את התוכנית פעילה. ALT + Enter מציג את המאפיינים של האובייקט שנבחר. ALT + רווח פותח את תפריט הקיצור עבור החלון הפעיל. CTRL + F4 סגור את המסמך הפעיל בתוכניות המאפשרות לך להיות מספר מסמכים פתוחים בו זמנית. ALT + TAB לעבור בין פריטים פתוחים. ALT + ESC מחזור באמצעות פריטים לפי סדר שהם פתחו. F6 מחזור באמצעות אלמנטים המסך בחלון או בשולחן העבודה. F4 הצג את רשימת שורת הכתובת ב 'המחשב שלי' או סייר ה-Windows. SHIFT + F10 הצג את תפריט הקיצור עבור הפריט שנבחר. ALT + רווח הצג את תפריט מערכת עבור החלון הפעיל. CTRL + ESC הצג את תפריט התחל. ALT + האות משורטט בתוך התפריט שם הצג את התפריט המתאים. משורטט מכתב בתוך פקודה שם על תפריט פתוח לבצע את הפקודה המתאימה. F10 הפעל את שורת התפריטים הפעילה את התוכנית. חץ ימינה פתח את התפריט הבא משמאל, או פתיחת תפריט משנה. חץ שמאלה פתח את התפריט הבא משמאל, או סגור תפריט משנה. F5 רענן את החלון הפעיל. BACKSPACE הצג את התיקיה רמה אחת למעלה ב 'המחשב שלי' או סייר ה-Windows. ESC בטל את המשימה הנוכחית. SHIFT בעת הכנסת תקליטור לתוך כונן התקליטורים למנוע את השמעת תקליטור מ אוטומטית. תיבת הדו שיח קיצורי מקלדת CTRL + TAB העבר קדימה באמצעות כרטיסיות. CTRL + SHIFT + TAB העבר לאחור באמצעות כרטיסיות. TAB העבר קדימה באמצעות אופציות. SHIFT + TAB העבר לאחור באמצעות אופציות. ALT + האות משורטט לבצע את הפקודה המתאימה או בחר באפשרות המתאימה. ENTER לבצע את הפקודה עבור האפשרות הפעילה או הלחצן. הרווח בחר או נקה את תיבת הסימון אם האפשרות הפעילה היא תיבת סימון. במקשי החיצים בחר לחצן אם האפשרות הפעילה היא קבוצה של לחצני אפשרות. F1 הצגת עזרה. SHIFT + F1 להציג עזרה עבור תיבת הדו שיח מסוים, או ללחוץ על מקש בעת היישום בשדה של תיבת הדו שיח ולאחר מכן הקש על הזן: "מה זה" אופציה. F4 הצגת הפריטים ברשימה הפעילה. BACKSPACE פתח את התיקיה רמה אחת למעלה אם תיקיה מסומנת ב שמירה בשם או פתח את תיבת הדו שיח. טבעי קיצורי מקלדת אתה יכול להשתמש בקיצורי מקלדת עם הבאים של Microsoft Natural Keyboard או בכל מקלדת תואמת אחרת, הכוללת את מקש סמל Windows ( מקש סמל Windows) ואת מקש היישומים ( יישום מפתח). מקש הלוגו של Windows להציג או להסתיר את תפריט התחל. מקש סמל Windows + הפסקה הצג את תיבת הדו שיח מאפייני מערכת. מקש סמל Windows + D הצג את שולחן העבודה. מקש סמל Windows + M מזער את כל החלונות. מקש סמל Windows + Shift + M משחזר ממוזער Windows. מקש סמל Windows + E פתח את המחשב שלי. מקש סמל Windows + F חפש קובץ או תיקייה. CTRL + מקש סמל Windows + F חיפוש עבור מחשבים. מקש סמל Windows + F1 הצגת העזרה של Windows. מקש סמל Windows + L נעל את המחשב, אם אתה מחובר לרשת מחשבים, או החלפת המשתמשים אם אינך מחובר לרשת התחום. מקש סמל Windows + R פתח את תיבת הדו שיח הפעלה. יישום מפתח הצג את תפריט הקיצור עבור הפריט שנבחר. מקש סמל Windows + U פתח את מנהל כלי השירות. נגישות קיצורי מקלדת SHIFT ימני במשך שמונה שניות Switch FilterKeys ב לסירוגין. שמאל שמאל על ALT + SHIFT + Print Screen Switch ניגודיות גבוהה ב לסירוגין. שמאל שמאל על ALT + SHIFT + NUM LOCK Switch MouseKeys ב לסירוגין. SHIFT חמש פעמים Switch StickyKeys ב לסירוגין. NUM LOCK במשך חמש שניות Switch ToggleKeys ב לסירוגין. מקש סמל Windows + U פתח את מנהל כלי השירות. קיצורי מקשים ב-Windows Explorer? END הצג את התחתון של החלון הפעיל. דף הבית הצגת החלק העליון של חלון פעיל. NUM LOCK + כוכבית על numeric keypad (*) הצגת כל תיקיות המשנה תחת התיקיה שנבחרה. NUM LOCK + סימן הפלוס על numeric keypad (+) הצג את התוכן של התיקייה שנבחרה. NUM LOCK + סימן ב numeric keypad (-) כווץ את התיקייה שנבחרה. חץ שמאלה כיווץ הבחירה הנוכחית אם היא מורחבת, או לבחור את תיקיית האב. חץ ימינה הצגת הבחירה הנוכחית אם הוא התמוטט, או בחר בתיקיית המשנה הראשונה. ב-Outlook Express פקודות מקלדת CTRL + N הודעה חדשה CTRL + M לשלוח ולקבל הודעות. ALT + T לאחר מכן, כאשר R הלחנה הודעה ללכת "הוספת נמענים" הדף. השתמש ב ALT + T כדי להציב נבחרת כתובת ה שדה, ALT + C עבור שדה CC, ו ALT + B עבור שדה עותק מוסתר. CTRL + R תגובה להודעה CTRL + F העבר הודעה. CTRL + Y עבור אל התיקיה Internet Explorer פקודות מקלדת CTRL + O הזן כתובת ללכת. ALT + A להתחיל את "הוסף למועדפים התהליך." ALT + F ולאחר מכן E מביא את שלח ל-Page. טיפ לפרסום קבצים אם אתה רוצה לפרסם קובץ במחשב שלך לאתר שלך, אתה יכול לעקוב אחר הצעדים הפשוטים הבאים על מנת להשתמש ב-Internet Explorer שלך אשף פרסום באינטרנט. 1. אתר את הקובץ הרצוי על מנת לפרסם את המחשב, ובחר את הקובץ עם העכבר או על ידי לחיצה על CTRL + C בזמן הרצוי על הקובץ או התיקייה. 2. הקש על מקש הלוגו של Windows ו האות R והקלד ftp://username @ domain.com שם משתמש שבו היא הסבירה ביותר את כתובת הדוא"ל המשויכת שירות domain.com מייצג את הכתובת של המחשב המארח. אם אתה רוצה לכלול את הסיסמה את הנתיב, לכתוב משהו כמו ftp://username:password @ domain.com 3. אתה סביר להניח בסופו של דבר על דף מציע לך משהו כמו "הציבור-HTML" או שם אחר של ראשי התיקייה בה נשמרים הקבצים. לפתוח את הקובץ, ולאחר מכן הקש על CTRL + V או בחר "הדבק" עם העכבר את התהליך צריך להתחיל להעתיק. הקובץ אמור להיות ממוקם בתוך סדר אלפביתי של קבצים אחרים. טקסט מניפולציה קיצורי מקלדת SHIFT + חץ ימינה בחר תו אחד בכל פעם הולך ימינה. SHIFT + חץ שמאלה בחר תו אחד בכל פעם הולך שמאלה CTRL + SHIFT + חץ ימינה בחר מילה אחת בכל פעם ללכת ימינה CTRL + SHIFT + חץ שמאלה בחר מילה אחת בכל פעם הולך שמאלה SHIFT + החץ בחר שורה אחת בכל פעם הולך למטה SHIFT + חץ בחר שורה אחת של טקסט הולך למעלה SHIFT + הביתה בחר את כל הטקסט מנקודת הסמן לתחילת השורה SHIFT + סוף כדי לבחור את כל הטקסט מימין את הסמן עד סוף השורה CTRL + SHIFT + עמוד הבית כדי לבחור את כל הטקסט שמאלה של הסמן CTRL + SHIFT + סוף כדי לבחור את כל הטקסט מימין את הסמן כאשר כל אלה הם עשו בחירות, הם ניתן למחוק על ידי לחיצה על כפתור המחיקה, או manipulated עם העתק, הדבק, או לחתוך הפקודות וגם פקודות העיצוב. הערות עליך לשייך סיסמה עם חשבון המשתמש שלך, כדי לאבטח אותו מפני גישה לא מורשית. אם אין לך סיסמה הקשורים חשבון המשתמש שלך, לחיצה על מקש סמל Windows + L לא למנוע ממשתמשים אחרים גישה לחשבונך נוספים. כמה קיצורי המקלדת לא יפעלו StickyKeys אם הוא מופעל ב 'אפשרויות נגישות. אם אתה מחובר ל-Windows באמצעות Microsoft Terminal Services Client, כמה קיצורי דרך השתנו. לקבלת מידע נוסף, עיין בתיעוד המקוון עבור לקוח שירותי מסוף. שינוי הגדרות MouseKey העכבר הכרטיסייה מאפשרת לך להשתמש MouseKeys כאשר אתה רוצה להשתמש numeric keypad לשלוט על המצביע. אם אתה רוצה להשתמש numeric keypad לנתונים כניסה וכן עבור ניווט, אתה יכול להגדיר את MouseKeys להיות מופעל על ידי לחיצה-NUM LOCK. כמו כן, תוכל להגדיל או להקטין את מהירות המצביע. לקבלת מידע נוסף על MouseKeys, ראה השימוש MouseKeys עם keypad, להלן. השתמש הקיצור לאחר שהחלטת להשתמש MouseKeys, אתה יכול לבחור להשתמש MouseKeys קיצור כדי להפעיל תכונה זו או הניתוק. כדי להשתמש הקיצור הקש שמאלה שמאלה ALT + SHIFT + NUM LOCK. השתמש מצב אינדיקטור אתה יכול לבחור לקבל הודעה כאשר אפשרות זו נמצאת בשימוש על ידי רואה סמל מעמד. סמל הסטטוס הוא התקן העכבר. 1 בתפריט התחל: הצבע על הגדרות. לחץ על לוח הבקרה. הצג את תפריט התחל על ידי לחיצה על CTRL + ESC (או על מקש סמל Windows). העברה על ידי לחיצה על הגדרות ס בחר את לוח הבקרה על ידי הקשה על C. 2 בלוח הבקרה: לחץ פעמיים על אפשרויות נגישות. אם הדגש הוא לא על לוח הבקרה, לחץ על מקש TAB. העבר את אפשרויות הנגישות באמצעות במקשי החיצים. הקש ENTER. 3 נגישות בתוך תיבת הדו שיח מאפיינים, ודא שאתה על העכבר הכרטיסייה. נגישות בתוך תיבת הדו שיח מאפיינים, ודא שאתה על העכבר הכרטיסייה. אם אתה לא: העבר אל לוח מקשים על ידי לחיצה על הכרטיסייה SHIFT + TAB. ואז להזיז את העכבר כדי הכרטיסייה על ידי לחיצה על מקש החץ ימינה. 4 העכבר על הכרטיסייה: לחץ על השתמש MouseKeys. העכבר על הכרטיסייה: בחר שימוש MouseKeys על ידי לחיצה על ALT + M. 5 כדי להשתמש קיצור וגישה הגדרות אחרות: לחץ על הגדרות. כדי להשתמש קיצור וגישה הגדרות אחרות: הגדרות התצוגה על ידי הקשה על S. 6 ב ההגדרות של תיבת הדו שיח MouseKeys: לחץ על תיבת הסימון השתמש קיצור. ב ההגדרות של תיבת הדו שיח MouseKeys: בחר באמצעות לחיצה על קיצור דרך שימוש u. 7 כדי לשנות את המצביע Speed: העבר את sliders במשך למעלה המהירות ואת האצת. כדי לשנות את המצביע Speed: כדי להתאים את מהירות למעלה, הקש T, ולאחר מכן להשתמש חץ ימינה ושמאלה במקשי החיצים כדי לבצע שינויים. כדי להתאים את האצת, הקש א ', ואחר כך השתמש חץ ימינה ושמאלה במקשי החיצים כדי לבצע שינויים. 8 כדי להתאים את מהירות המצביע בכל פעם כאשר משתמש MouseKeys: בחר החזק את מקש CTRL כדי להאיץ ו SHIFT כדי להאט התיבה. כדי להתאים את מהירות המצביע בכל פעם כאשר משתמש MouseKeys: בחר החזק CTRL כדי להאיץ או להאט SHIFT על ידי הקשה על H. 9 כדי להשתמש ב-NUM LOCK המפתח כדי לעבור בין MouseKeys לבין מקלדת רגילה: לחץ על מופעל אם אתה משתמש numeric keypad לנתונים כניסה, לחץ על אחר. כדי להשתמש ב-NUM LOCK המפתח כדי לעבור בין MouseKeys לבין מקלדת רגילה: כדי להשתמש numeric keypad לנתונים כניסה, לחץ על מקש F, אחרת לחץ על N. 10 כדי לקבל Visual הודעה: לחץ על הצג MouseKey מעמד על המסך תיבת הסימון. כדי לקבל Visual הודעה: בחר את מצב MouseKey הצג על המסך באמצעות לחיצה על תיבת הסימון ס 11 לחץ על אישור, ולאחר מכן לחץ על אישור שוב. הקש על ENTER, ולאחר מכן הקש ENTER שוב .. הגדרות עבור MouseKeys השימוש MouseKeys עם keypad כאשר הוא על MouseKeys, אתה משתמש כמה מפתחות לבצע משימות על ידי לחיצה עליהם. עבור משימות אחרות, לחץ והחזק את המפתחות. אתה יכול גם להשתמש ב-NUM LOCK המפתח כדי לעבור בין שימוש MouseKeys לבין מקלדת רגילה. כאשר הוא על MouseKeys, אתה יכול להשתמש את המפתחות הבאים כדי לבצע את המשימות הבאות: העבר את סמן העכבר במקשי החיצים לחץ 5 לחץ פעמיים על + (סימן הפלוס) נעל את לחצן העכבר Ins שחרר את לחצן העכבר DEL לחץ על העכבר השמאלי / (לוכסן) קליק ימני בעכבר - (סימן מינוס) שני קליקים בעכבר * (כוכבית) הערה: אם העכבר מפתחות התכונה, אך ב-NUM LOCK הוא ההפך ההגדרה, את MouseKeys סמל בשורת המשימות MouseKeys מראה כי הוא מושבת. בעזרת העכבר מפתחות: את MouseKeys היא תכונה נפרדת, והוא נגיש גם על ידי לחיצה כפולה על סמל הנגישות בלוח הבקרה. עם זאת, לפי שם משתמע, תכונה זו מאפשרת לך להשתמש ב-NUM LOCK חלק במקלדת, מרוחק ביותר המפתחות האלה בצד ימין של המקלדת, על מנת לחקות את העכבר. לאחר מופעלת אתה יכול להזיז את סמן העכבר לכל מקום על גבי המסך באמצעות במקשי החיצים, רווק, נכון כפולה או לחץ, גרור ושחרר את הפריטים רק כמו שאתה יכול עם העכבר. עכבר מפתחות כדי להזיז את סמן העכבר באמצעות MouseKeys כדי להזיז את המצביע אופקית או אנכית, לחץ על החץ המפתחות שלך numeric keypad. כדי להזיז את המצביע באלכסון, הקש HOME, סוף, עמוד up, ו עמוד על שלך numeric keypad. לגרור באמצעות MouseKeys כדי לגרור אובייקט כלשהו, כגון קובץ או תיקייה Graphic הראשון להביא את סמן העכבר / arrow כך שזה נגמר האובייקט (ראו לעיל כיצד לעשות זאת). לחצו על מקש ins שלך numeric keypad. פעולה זו תהפוך את האובייקט שברצונך להעביר את המצביע על מקל / arrow. יש צורך להחזיק את האובייקט השתמש במקשי החיצים כדי לגרור אותו לאן שאתה רוצה למקם אותו. השתמש במקשי החיצים על המקלדת ולא מספריים אלה כדי משמאל זה. כאשר הינך מעל המקום שבו אתה רוצה למקם את האובייקט הקש על מקש DEL כדי עזוב את זה. ללחוץ באמצעות MouseKeys ללחוץ, לחצו על 5 numeric keypad. כדי ללחוץ לחיצה כפולה, לחצו על סימן הפלוס (+) על numeric keypad. לחץ על הלחצן הימני של העכבר, לחץ על סימן מינוס (-) על numeric keypad, ולאחר מכן הקש על 5 לחץ, או לחץ על סימן הפלוס (+) כדי ללחוץ לחיצה כפולה. ללחוץ כאילו היו הן באמצעות לחצני העכבר בו זמנית, הקש על כוכבית (*) על numeric keypad, ולאחר מכן הקש על 5, או ללחוץ על סימן הפלוס (+) כדי ללחוץ לחיצה כפולה. על מנת לעבור לראש לחיצה רגילה, הקש לחתוך (/) על numeric keypad. חם מפתח (אם מאופשרת) משמרות שמאל, שמאל alt ו-NUM לנעול ממועך יחד.
|
| |||
| |||
| כן זה רעיון טוב אבל בשביל אנשים אחרים שאין להם Office אתה יכול לפתוח אותו ב-Word או הערה רפד רפד. |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לפתוח אותו ב-WordPad, העיצוב הולך לא נכון ב 'פנקס רשימות למרות. חלק מהאנשים הם מסרבים להוריד. Doc הקבצים, כיוון שהם יכולים להכיל וירוסים slipped לתוך אותם. (זה לא אומר מכיל וירוס למרות). זה טוב ברשימה.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| תודה על שיתוף זה עצות שימושיות. זה עזר לי הרבה. |
|
| |||
| |||
| נחמד תודה! |
|
| |||
| |||
| כל אלה נכתבו על אף אחד כאן יש לשים את מנהל המשימות קיצורי הדרך! (ככל שאני ראיתי) עכשיו, עכשיו, אני לא לדבר עוד על CTRL + ALT + DELETE, אני מתכוונת בפועל מנהל המשימות קיצורי הדרך, CTRL + SHIFT + ESC. מאז אני על מחשב נייד עם מקלדת מוזר אין לי זכות Ctrl אז אני לא יודע אם הוא עזב Ctrl או לא אבל זה פחות נוח אף אחד אם אתה במחשב בעל תיבת הדיאלוג טיפש להופיע עם אפשרויות שונות, כאשר CTRL + ALT + DELETE הוא לחוץ. (ראה את הקולג '..) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows קיצורי דרך לא תקין | proyal03 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 16 נובמבר 2009 12:56 |
| מקלדת שגיאה או לא הווה מקשים | להתמודד | כללי חומרה צ 'אט | 20 | 27 אוקטובר 2009 16:26 |
| בעיה עם קיצורי דרך של IE בשולחן העבודה | euphorix | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | 22 מאי 2009 14:28 |
| XP הבעיה, אין קיצורי דרך העבודה שולחן העבודה תפריט התחל, כולל לוח הבקרה! | toddy89 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | ה -25 בחודש אוקטובר 2007 13:53 |
| תצורת מקלדת - Logitech התקנת לוח מקשים ב-Windows | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 16th May 2007 06:31 |
| שרשרת כלים | |
| |