![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако ваш миш умре, а ви мислите како се носити сада, читајте даље.
Тастерске пре? Ице за Уиндоус Уиндоус систем кључ комбинација • Ф1: помоћ • ЦТРЛ + ЕСЦ: Отворите мени Старт • АЛТ + ТАБ: пребацивање између отворених програма • АЛТ + Ф4: Напустите програм • СХИФТ + ДЕЛЕТЕ: Делете трајно предмет Уиндоус програм комбинације тастера • ЦТРЛ + Ц: Цопы • ЦТРЛ + Кс: Цут • ЦТРЛ + В: Пасте • ЦТРЛ + З: УНДО • ЦТРЛ + Б: Болд • ЦТРЛ + У: Ундерлине • ЦТРЛ + И: италиц Притисак миша / тастатура модификатор комбинација за објекте љуске • СХИФТ + десни клик: Приказује мени пречицу садржи алтернативних наредби • СХИФТ + Кликните двапут: прометују се наизменично подразумевану команду (друга става на менију) • АЛТ + Кликните двапут: Приказује својства • СХИФТ + ДЕЛЕТЕ: Брише предмет одмах, без да га поставите у Рецыцле Бин Основне типковничке наредбе само -- • Ф1: покретање помоћи за Уиндоус • Ф10: активира траци менија опција • СХИФТ + Ф10 Отвара мени пречица за изабрану ставку (то је исто као десним кликом на објекат • ЦТРЛ + ЕСЦ: отварање менија Старт (користите тастере са стрелицама да бисте изабрали ставку) • ЦТРЛ + ЕСЦ или ЕСЦ: бира дугме Старт (притисните ТАБ да бисте изабрали траци, или притисните СХИФТ + Ф10 за контекст мени) • АЛТ + стрелица: Отвара оквир са падајућих листом • АЛТ + ТАБ: Суитцх то други покренут програм (држите тастер АЛТ, а затим притисните тастер ТАБ да бисте видели задатак комутирање прозору) • СХИФТ: притисните и држите тастер СХИФТ док сте уметнули ЦД-РОМ за заобићи аутоматску-рун функција • АЛТ + СПАЦЕ: Приказује главни мени прозора Сыстем (из система менија, можете вратити, покрет, величину, минимизирати, максимизирати или затворите прозор) • АЛТ + - (АЛТ + раставница): Приказује Мултипле Доцумент Интерфаце (МДИ) дете прозора менија Сыстем (са МДИ дете прозора Систем менија можете вратити, покрет, величину, минимизирати, максимизирати или затворити дете прозору) • ЦТРЛ + ТАБ: Суитцх на следећи прозор дете од Мултипле Доцумент Интерфаце (МДИ) програм • АЛТ + Подвучено слово у менију: отварање менија • АЛТ + Ф4: затвара тренутни прозор • ЦТРЛ + Ф4: затвара тренутни Мултипле Доцумент Интерфаце (МДИ) прозора • АЛТ + Ф6: пребацивање између више прозора у исти програм (на пример, када је Нотепад Пронађи Дијалог је приказан, АЛТ + Ф6 пребацује између Пронађи дијалог и главна Нотепад уиндоу) Схелл и опште предмете фасцикле / Уиндоус Експлорер пречице За одабрани објекат: • Ф2: Преименуј објекта • Ф3: Пронађи све датотеке • ЦТРЛ + Кс: Цут • ЦТРЛ + Ц: Цопы • ЦТРЛ + В: Пасте • СХИФТ + ДЕЛЕТЕ: Делете избор одмах, без премештања у ставу Рецыцле Бин • АЛТ + ЕНТЕР: Отварање својстава за одабрани објекат За копирање датотека Притисните и држите тастер ЦТРЛ док вучете миша на датотеку у другу фасциклу. За стварање пречица Притисните и држите ЦТРЛ + СХИФТ док вучете миша датотеку на радну површину или фасциклу. Опште фолдер / пречицу контроле • Ф4: бира Иди у другу фасциклу кутија помера према доле и уносе у кутији (ако је трака са алаткама активна у програму Уиндоус Експлорер) • Ф5: освежи тренутном прозору. • Ф6: помера међу приказа у Уиндоус Експлорер • ЦТРЛ + Г: отварање Иди у фасциклу алата (у Уиндоус 95 Уиндоус Експлорер онлы) • ЦТРЛ + З: поништавање задње команду • ЦТРЛ + А: Изаберите све ставке у тренутном прозору • повратни: Пребаци на матичну фасциклу • СХИФТ + клик + затворен дугме: За фасцикле, затварање тренутне фасцикле плус све матичне фасцикле Уиндоус Експлорер стабло контроле • нумеричке тастатуре *: проширује све под тренутни избор • нумеричке тастатуре +: проширује тренутни избор • нумеричке тастатуре -: пропада тренутног одабира. • стрелица десно: проширује тренутног одабира ако није проширен, иначе иде на прво дете • стрелица улево: пропада тренутног одабира ако је проширен, иначе иде на матичну Својства контроле • ЦТРЛ + ТАБ / ЦТРЛ + СХИФТ + ТАБ: Померање кроз имовину картицама Приступачност пречице • Притисните СХИФТ пет пута: тогглес СтицкыКеыс и искључивање • Притисните и држите десни тастер СХИФТ осам секунди: тогглес ФилтерКеыс и искључивање • Притисните и држите тастер НУМ ЛОЦК на пет секунди: тогглес ТогглеКеыс и искључивање • лијеви АЛТ + леви СХИФТ + НУМ ЛОЦК: тогглес МоусеКеыс и искључивање • лијеви АЛТ + леви СХИФТ + ПРИНТ Сцреен: тогглес висок контраст и искључивање Тастери на тастатури Мицрософт Натурал • тастер са логотипом система Уиндоус: мени Старт • тастер са логотипом система Уиндоус + Р: Покрените дијалог • тастер са логотипом система Уиндоус + М: Умањи све • СХИФТ + тастер са логотипом система Уиндоус + М: УНДО минимизирања свих • тастер са логотипом система Уиндоус + Ф1: Хелп • тастер са логотипом система Уиндоус + Е: Уиндоус Експлорер • тастер са логотипом система Уиндоус + Ф: Проналажење датотеке или фасцикле • тастер са логотипом система Уиндоус + Д: минимизира све отворене прозоре и приказује радну површину • ЦТРЛ + тастер са логотипом система Уиндоус + Ф: Финд рачунару • ЦТРЛ + тастер са логотипом система Уиндоус + ТАБ: помера фокус од почетка, на траку са алаткама Куицк лаунцх, на програмској траци (коришћење стрелица десно или стрелица улево да бисте преместили фокус на ставке на траци са алаткама за брзо покретање и програмској траци) • тастер са логотипом система Уиндоус + ТАБ: Циклус кроз дугмад траци • тастер са логотипом система Уиндоус + Бреак: дијалог Сыстем Пропертиес • Примјена кључ: Приказ менија пречица за изабрану ставку Тастатура Мицрософт Натурал уз инсталиран софтвер ИнтеллиТыпе • тастер са логотипом система Уиндоус + Л: Лог офф Уиндоус • тастер са логотипом система Уиндоус + П: покретање Принт Манагер • тастер са логотипом система Уиндоус + Ц: отварање Цонтрол Панел • тастер са логотипом система Уиндоус + В: покретање Цлипбоард • тастер са логотипом система Уиндоус + К: отварање дијалошког оквира Кеыбоард Пропертиес • тастер са логотипом система Уиндоус + И: отварање дијалошког оквира Моусе Пропертиес • тастер са логотипом система Уиндоус + А: покретање Аццессибилиты Оптионс (ако је инсталиран) • тастер са логотипом система Уиндоус + размакницу: Приказује списак тастера пречица Мицрософт ИнтеллиТыпе • тастер са логотипом система Уиндоус + С: тогглес ЦАПС ЛОЦК и искључивање Дијалог тастатури команде • ТАБ: прелазак на следећу контролу у дијалогу • СХИФТ + ТАБ: прелазак на претходну контролу у дијалогу • размакницу: Ако је тренутно изабрана контрола дугме, кликне на ово дугме. Ако је тренутно изабрана контрола потврдни оквир, тогглес овај потврдни оквир. Ако је тренутно изабрана контрола опцију, овај бира опцију. • ЕНТЕР: једнако клику на одабрани дугме (дугме са Оутлинеу) • ЕСЦ: једнако клику на дугме Цанцел • АЛТ + Подвучено слово у дијалогу предмет: прелазак на одговарајућу ставку Преузето из Мицрософт. Мы Сыстем: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА имати био хандсоме за листу овако. хвала!
| |||
| |||
| ЈА је добио користан савет за корисника са покварио миш, ако идете у свој цонтрол панел (УинКеы, затим дођите до Контролна табла), у Аццессибилиты Оптионс (ја мислим ...) постоји могућност да користе МоусеКеыс. Овај ефикасно претвара број у јастучићи тастера на тастер курса-басед цонтрол. То је прилично корисним у омјеру. Иако бих предложити задржавање резервних ПС / 2 миш у ладици негдје, можете покупити их неколико фунта, а онда ако ваша показивачки уређај (ово кажем јер сам одлучити за трацкбалл, а не миша) не успе , имате бацкуп на задњи док се не добије редају. Ако већ користите ПС / 2 миша, а затим задржати УСБ миш као резервни. То је добра пракса да се држе различиту врсту оном коју користите, на тај начин, ако у луку иде доле, имате веће шансе за бацкуп уређај ради. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Момци Имам новости за вас - имам доуцмент која има 6 страница пречица !!!!! Овде момци иду и забавите се са њом - Нашао сам неки стварно добри пречице у њој! Мы Сыстем: Цохен
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислио сам да бих ставити оне скраћенице на форуму, како људи немају за скидати податке, а ако они немају Уорд. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------ То нипошто не знаци комплетан списак Уиндоус типковничке скраћенице, а ја намеравате модернизирати то време, као и знања дозвола. Ја сам додао многе своје пречице до ове листе да сам добијених из Гоогле Мицрософт тражи, и знам да има више да ли се користе на дневној бази, али ја једноставно не могу мислити о њима у овом тренутку. Рекс Уиндоус пречице на тастатури преглед Коришћење пречица тастера као алтернатива миша када раде у систему Уиндоус. Можете отварати, у непосредној близини, и идите на Старт мени, десктоп, менији, дијалог кутије, и уеб странице помоћу тастатура пречице. Тастерске пре? Ице мај такође олакшавају Вам интеракцију са рачунаром. Основне типковничке скраћенице ЦТРЛ + Ц Копирај. ЦТРЛ + Кс Изрезати. Цтрл + В Налепи. ЦТРЛ + З Ундо. ДЕЛЕТЕ Избрисати. СХИФТ + ДЕЛЕТЕ Избриши изабране ставке трајно без стављање ставу у Рецыцле Бин. ЦТРЛ док повлачење ставке Копирање изабране ставке. ЦТРЛ + СХИФТ док повлачење ставке Направи пречицу на изабране ставке. Ф2 Преименуј изабрану ставку. ЦТРЛ + стрелица десно Идите тачка уноса до почетка следеће речи. ЦТРЛ + стрелица улево Идите тачка уноса на почетак претходне речи. ЦТРЛ + стрелица доле Идите тачка уноса до почетка следећег става. ЦТРЛ + стрелица горе Идите тачка уноса до почетка претходног става. ЦТРЛ + СХИФТ било које тастере са стрелицама Обележите блок текста. СХИФТ било које тастере са стрелицама Изаберите више од једне ставке у прозору или на десктопу или бирање текста у документу. ЦТРЛ + А Селецт алл. Ф3 Потражите датотеку или фасциклу. АЛТ + ЕНТЕР Преглед својстава за изабрану ставку. Алт + Ф4 Затворите активне ставке или затворили активни програм. АЛТ + Ентер Приказује својства изабраног објекта. АЛТ + размакницу Отвара се мени пречица за активни прозор. ЦТРЛ + Ф4 Затвори активни документ у програме који вам омогућавају да се више отворених докумената истовремено. АЛТ + ТАБ Пребацивање између отворених ставки. АЛТ + ЕСЦ Циклус кроз ставке у циљу су отворена. Ф6 Циклус кроз корисничко елементи у прозору или на радној површини. Ф4 Дисплаы линији за адресу листе у Мы Цомпутер или Уиндоус Експлорер. СХИФТ + Ф10 Приказ менија пречица за изабрану ставку. АЛТ + размакницу Приказ система менија у активном прозору. ЦТРЛ + ЕСЦ Приказ менија Старт. АЛТ + Подвучено слово у менију име Дисплаы одговарајући мени. Подвучено слово у имену команду на отвореној мени Проводити одговарајуће наредбе. Ф10 Укључити траци менија у активном програму. Стрелица десно Опен следећи мени са десне стране, или отворите подменија. Стрелица улево Опен следећи мени са леве стране, или у непосредној близини подмену. Ф5 Освежи активном прозору. Повратни тастер Прикажи фасциклу за једну ниво у Мы Цомпутер или Уиндоус Експлорер. ЕСЦ Откажи тренутни задатак. СХИФТ када уметнете ЦД у ЦД-РОМ погон Онемогући ЦД са аутоматски свира. Дијалог Тастерске пре? Ице ЦТРЛ + ТАБ Кренути напред путем картица. ЦТРЛ + СХИФТ + ТАБ Померање уназад кроз картицама. ТАБ Помери напријед кроз опције. СХИФТ + ТАБ Померање уназад кроз опције. АЛТ + Подвучено слово Проводити одговарајуће команду или изаберите одговарајућу опцију. ЕНТЕР Извела је наредбу за активну опцију или дугме. Размакницу Изаберите или опозовите избор у пољу за потврду ако је активна могућност је потврдни оквир. Тастери са стрелицама Изаберите дугме ако је активна могућност је група опцију дугмета. Ф1 Дисплаы помоћ. Схифт + Ф1 приказ помоћи за одређени дијалог, или притисните тастер док примену у подручју дијалог, а затим притисните тастер ЕНТЕР на "Шта је ово" опцију. Ф4 Приказ ставке у активном списку. Повратни тастер Отвори фасциклу један ниво горе, ако је одабран фасцикл у или Саве Ас дијалог Отвори. Природне Тастерске пре? Ице Можете да користите следеће пречице на тастатури Мицрософт Натурал са тастатуре или било које друге компатибилне тастатуру која укључује Уиндоус лого тастер ( Уиндоус лого тастер) и апликације тастер ( Апликација кључ). Уиндоус лого тастер Приказивање или сакривање менија Старт. Тастер са логотипом система Уиндоус + БРЕАК Дисплаы Сыстем Пропертиес диалог бокс. Тастер са логотипом система Уиндоус + Д Прикажи радну површину. Тастер са логотипом система Уиндоус + М Умањи све прозоре. Тастер са логотипом система Уиндоус + Схифт + М Враћа минимизиране прозора. Тастер са логотипом система Уиндоус + Е Отворите Мы Цомпутер. Тастер са логотипом система Уиндоус + Ф Потражите датотеку или фасциклу. ЦТРЛ + Тастер са логотипом система Уиндоус + Ф Тражена реч рачунара. Тастер са логотипом система Уиндоус + Ф1 Екран Уиндоус Помоћ. Тастер са логотипом система Уиндоус + Л Закључајте своје рачунар ако сте повезани на мрежу домену, или пребацити кориснике ако нисте повезани на мрежну домен. Тастер са логотипом система Уиндоус + Р Отворите оквир за дијалог Рун. Апликација кључ Приказ менија пречица за изабрану ставку. Тастер са логотипом система Уиндоус + У Опен Утилиты Манагер. Приступачност и типковничке скраћенице Ригхт СХИФТ осам секунди Пребаци на ФилтерКеыс и искључивање. Леви АЛТ + леви СХИФТ + ПРИНТ Сцреен Пребаци на високи контраст и искључити. Леви АЛТ + леви СХИФТ + НУМ ЛОЦК Пребаци на МоусеКеыс и искључивање. СХИФТ пет пута Пребаци на СтицкыКеыс и искључивање. НУМ ЛОЦК пет секунди Пребаци на ТогглеКеыс и искључивање. Тастер са логотипом система Уиндоус + У Опен Утилиты Манагер. Уиндоус Експлорер Тастерске пре? Ице ЕНД Покажи дно активног прозора. НАСЛОВНА Прикажи врх активног прозора. НУМ ЛОЦК + звездицом на нумерички део тастатуре (*) Прикажи све потфасцикле у одабраној фасцикли. НУМ ЛОЦК + ПЛУС СИГН на нумерички део тастатуре (+) Прикажи садржај изабране фасцикле. НУМ ЛОЦК + знак минус на нумеричко тастатуром (-) Цоллапсе одабраној фасцикли. Стрелица улево Цоллапсе тренутни избор ако је проширен, или изаберите матичну фасциклу. Стрелица десно Приказ тренутног одабира ако је урушен, или изаберите први потфасциклу. Оутлоок Експресс тастатури команде ЦТРЛ + Н Нова порука ЦТРЛ + М Шаљете и примате поруке. АЛТ + т р онда када складања поруку идите на "додај примаоца" страници. Користите АЛТ + Т ставити одабрану адресу у то поље, АЛТ + ц за ЦЦ поље и АЛТ + б за Бцц пољу. Цтрл + Р Одговори на поруку Цтрл + Ф Проследи поруку. Цтрл + Ы Иди на фасцикли Интернет Експлорер тастатури команде Цтрл + О унесите адресу отићи до. АЛТ + А почети "додај у фаворите процеса." АЛТ + Ф е онда Доноси се послати на страницу. Савет за објављивање датотека Ако желите објавити неку датотеку на рачунару на своју веб локацију, можете да пратите ове једноставне кораке да користите Интернет Експлорер као Ваш уеб издаваштво чаробњака. 1. Пронађите датотеку коју желите да објавите на свом рачунару, а затим изаберите датотеку са вашег миша или притиском на Цтрл + Ц, док су на жељену датотеку или фасциклу. 2. Притисните тастер са логотипом система Уиндоус и слово р и врсту фтп://усернаме @ домаин.цом усернаме где је највероватније адресу е-поште повезану са услугом и домаин.цом представља адресу домаћину. Ако желите укључити лозинку у име путање, писати нешто слично фтп://усернаме:пассуорд @ домаин.цом 3. Ви вероватно ће завршити на страници нуде вам несто као "јавно-хтмл" или неко друго име за главну фасциклу у којој се чувају своје датотеке. Отворите ту датотеку, а затим притисните ЦТРЛ + В или изаберите "Пасте" са мишем и копирате процес требало би да почне. датотеке би требале бити смјештене унутар абецедним редом других датотека. Текст манипулације Тастерске пре? Ице Схифт + стрелица десно Изаберите један лик у време одласка на десно. Схифт + стрелица улево изаберите један лик у време одласка на лево Схифт + ЦТРЛ + стрелица десно изаберите једну реч у време одласка на десно Схифт + ЦТРЛ + стрелица улево изаберите једну реч у време одласка на лево Схифт + стрелица доле изаберите једну линију у време иде доле Схифт + стрелица горе изаберите једну линију текста узлазио схифт + хоме изаберите све текста из тачке курсора на почетак реда схифт + ЕНД изаберите све за текст десно од курса до краја линије ЦТРЛ + Схифт + хоме изаберите све текст у лево од курсора ЦТРЛ + Схифт + ЕНД изаберите све за текст десно од курса Када било који од ових Изабране су израђене, оне могу бити избрисани притиском на дугме за брисање, односно манипулисати са копирање, лепљење, сечење или наредбе, као и обликовање наредбе. Напомене Морате сарадник лозинку са свог корисничког рачуна како би осигурали од неовлашћеног приступа. Уколико немате лозинку везан уз свој кориснички рачун, Притиском на Тастер са логотипом система Уиндоус + Л неће спречити друге кориснике да приступају Вашем корисничком рачуну. Неки Тастерске пре? Ице мај неће радити ако СтицкыКеыс је укључен у Аццессибилиты Оптионс. Ако сте повезани на систем Уиндоус кроз Мицрософт Терминал Сервицес Цлиент, неке скраћенице су се променили. За више информација погледајте онлине документација за сервис Терминал Сервицес Цлиент. Мијењање МоусеКеы Подешавања Миша картица Вам омогућава да користите МоусеКеыс ако се желите користити нумеричке тастатуре за контролу курсора. Уколико желите да користите бројчане тастере за унос података, као и за навигацију, можете поставити МоусеКеыс се активира притиском НУМ ЛОЦК. Можете повећати или смањити курсор брзине. За више информација о МоусеКеыс, види Коришћење МоусеКеыс са тастатуре, у наставку. Користите пречице Кад сте се одлучили за коришћење МоусеКеыс, можете изабрати да користите МоусеКеыс пречицу за укључивање у ову функцију или искључивање. За коришћење пречица Притисните леви АЛТ + леви СХИФТ + НУМ ЛОЦК. Користи курсор стања Можете изабрати да буду обавештени када је ова опција користи виђење статус иконе. Статус икона миша уређај. 1 На менију Старт: Показивач на Сеттингс. Кликните на Цонтрол Панел. Приказ менија Старт притиском ЦТРЛ + ЕСЦ (или Уиндоус лого тастер). Помери на Сеттингс притиском С. Изаберите Цонтрол Панел притиском Ц. 2 На контролној табли: Двапут кликните на Аццессибилиты Оптионс. Ако је фокус није на Цонтрол Панел, притисните тастер Таб. Премести у Аццессибилиты Оптионс помоћу тастера са стрелицама. Притисните тастер ЕНТЕР. 3 У дијалогу Својства Приступачност и проверите да ли на картици Моусе. У дијалогу Својства Приступачност и проверите да ли на картици Моусе. Ако не: Помери на таб Кеыбоард притиском СХИФТ + ТАБ. Затим преместите на картици Моусе притиском на тастер стрелица десно. 4 На картици Моусе: Кликните Усе МоусеКеыс. На картици Моусе: Изаберите Усе МоусеКеыс притиском АЛТ + М. 5 За коришћење пречица и приступ других поставки: Кликните Подешавања. За коришћење пречица и приступ других поставки: Дисплаы Сеттингс притиском С. 6 У подешавањима за МоусеКеыс дијалог: Коришћење пречица кликните потврдни оквир. У подешавањима за МоусеКеыс дијалог: Изаберите Усе Пречица притиском У. 7 За подешавање брзине курсора: Помери слидерс Најбоље за брзину и Убрзање. За подешавање брзине курсора: Врх странице За подешавање брзине, притисните Т, а затим помоћу стрелица десно и лево стрелице да направите промене. Да бисте прилагодили Убрзање, притисните, а затим помоћу стрелица десно и лево стрелице да направите промене. 8 За подешавање брзине курсора у било којем тренутку током употребе МоусеКеыс: Изаберите држите ЦТРЛ убрза и да се успори СХИФТ потврдни оквир. За подешавање брзине курсора у било којем тренутку током употребе МоусеКеыс: Изаберите држите ЦТРЛ убрза и да се успори СХИФТ притиском Х. 9 За коришћење НУМ ЛОЦК тастер за пребацивање између МоусеКеыс и стандардних тастатура: Кликните Искључено ако користите бројчане тастере за унос података, иначе кликните на. За коришћење НУМ ЛОЦК тастер за пребацивање између МоусеКеыс и стандардних тастатура: За коришћење нумеричке тастатуре за унос података, притисните Ф, у супротном притисните Н. 10 Да бисте примили обавештење визуелног: Кликните на Прикажи МоусеКеы стање на екрану потврдни оквир. Да бисте примили обавештење визуелног: Изаберите Покажи МоусеКеы стање на екрану потврдни оквир притиском С. 11 Кликните ОК, а затим кликните ОК поново. Притисните тастер ЕНТЕР, а затим притисните тастер ЕНТЕР опет .. Подешавања за МоусеКеыс Коришћење МоусеКеыс са тастатуре МоусеКеыс Када је укључено, користите неке тастере остварити задатке притиском њих. За друге послове, те притисните и држите тастере. Такође можете користити и тастер НУМ ЛОЦК за пребацивање између МоусеКеыс и помоћу стандардне тастатуре. Када је на МоусеКеыс, можете да користите следеће тастере остварити следеће задатке: Померите курсор миша Тастери са стрелицама Кликните 5 Двапут кликните + (Знак плус) Закључавање тастера миша Инс Отпустите тастер миша ДЕЛ Леви клик миша / (Коса црта) Десни клик мишем - (Знак минус) Оба кликова мишем * (Звездица) Напомена: Ако Моусе Тастери функција, но НУМ ЛОЦК се у супротном поставку, МоусеКеыс икона на програмској траци МоусеКеыс показује да је искључено. Коришћење Моусе Тастери: Тхе МоусеКеыс је одвојена и функција је доступна и двоструким кликом на икону Приступ на контролној табли. Међутим, као што име имплицира, ова функција омогућава вам да користите нум Лоцк део Вашег тастатура, оних најудаљенијих тастере на десној страни тастатуре, имитирајући миша. Након што је омогућено можете померати курсор миша на било ком месту на екрану помоћу тастера са стрелицама, једнокреветне, двокреветне или десни клик, превуците и отпустите само као што можете са својим мишем. Моусе Тастери Да бисте померили курсор миша користите МоусеКеыс Да бисте померили курсор хоризонтално или вертикално, притисните тастере са стрелицама на вашем бројчане тастатуре. Да бисте померили курсор дијагонално, притисните ХОМЕ, ЕНД, ПАГЕ УП, ПАГЕ ДОУН и на вашем бројчане тастатуре. За коришћење МоусеКеыс превуците Превуците објекат, као што су датотеке, фасцикле или графичке први понесете миш курсор / стрелицу тако да је преко објекта (види горе томе). Притисните тастер на вашем инс бројчане тастатуре. То ће учинити објекат који желите да преместите држати курсор / стрелице. Након што је добио држите у објекат помоћу тастера са стрелицама превуците га где год желите мјесто њега. Помоћу тастера са стрелицама на нумеричка тастатура, а не они лево од ње. Када сте у подручју где желите сместити објекат притисните ДЕЛ тастер да отпусти га. Да кликнете помоћу МоусеКеыс За клик, притисните тастер 5 на ваше бројчане тастатуре. За кликните двапут, притисните знак плус (+) на нумеричко тастатуром. За кликните десним тастером миша притисните минус предзнак (-) на бројчане тастатуре, а затим притисните тастер 5 до кликните или притисните знак плус (+) до кликните двапут. Као да кликну ако су оба миша помоћу дугмета одједном, притисните астериском (*) на вашем нумеричке тастатуре, а затим притисните тастер 5 на или кликните на знак плус (+) до кликните двапут. За пребацивање назад на стандардним кликом, притисните коса црта (/) на нумеричко тастатуром. Хот тастер (ако је омогућен) Леви Схифт, Алт и леву нум-лоцк прешаном заједно.
|
| |||
| |||
| Да то је добра идеја, али и за друге људе који немају канцеларије сте у могућности да бисте је отворили у речи јастучићи или белешку јастучићи. |
|
| |||
| |||
| Можете отворити га у УордПад, форматирање пође криво у Нотепад ипак. Неки људи су нерадо доунлоад. Доц датотеке, јер они могу да имају вируси ишчашење у њих. (Нот говорећи ова садржи вирус ипак). Ово је добар списак.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Хвала за судиоништво овај корисне савете. То ми је много помогла. |
|
| |||
| |||
| Нице хвала! |
|
| |||
| |||
| Све ове исписане на овде и нико је постављен на пречицу Таск Манагер! (Колико сам видео) Сада ме, И'м нот разговарате о Цтрл + Алт + Делете, мислим стварни Таск Манагер пречицу, Цтрл + Схифт + ЕСЦ. Будући да сам на лаптоп са натприродан тастатури немам право Цтрл па не знам ако је леве Цтрл или не, али је при руци ништа мање, ако су на рачунару које има глупо дијалог појављују са различитим опцијама кад Цтрл + Алт + Делете се притисне. (Види мој цоллеге ..) |