![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer fare ölür ve nasıl şimdi, yazıyı okumaya baş yapmak düşünüyorum.
Windows için klavye kısayolları Windows sistem tuşlar • F1: Yardım • CTRL + ESC: Başlat menüsünü aç • ALT + SEKME: Açık programlar arasında geçiş • ALT + F4: programından çıkın • ÜSTKRKT + DELETE: Öğeyi kalıcı olarak sil Windows programı tuşlar • CTRL + C: Kopyala • CTRL + X: Kes • CTRL + V: Yapıştır • CTRL + Z: Geri Al • CTRL + B: Kalın • CTRL + U: Altı çizili • CTRL + I: İtalik Klik / kabuk nesneler için klavye niteleyici kombinasyonları • ÜSTKRKT + sağ tıklayın: Kısayol menü alternatif komutları içeren görüntüler • ÜSTKRKT + çift tıklama: (ikinci öğesi menüsünde) Alternatif varsayılan komutu çalıştırır • ALT + çift tıklayın: ekran özellikleri • ÜSTKRKT + DELETE: hemen Geri Dönüşüm Kutusu yerleştirmenizi bir öğeyi siler Genel klavye sadece komutları • F1: Windows Yardım Başladı • F10: etkinleştirir menü çubuğu seçenekleri • ÜSTKRKT + F10 açar Seçili öğe için kısayol menüsü (bu sağ tıklayarak bir nesne gibi • CTRL + ESC: Başlat menüsünü açar (bir öğeyi seçmek için) OK tuşlarını kullanarak • CTRL + ESC veya ESC: Başlat düğmesini seçer (görev çubuğu veya ÜSTKRKT seçmek için SEKME tuşuna basın + F10 tuşlarına basarak bir menü için) • ALT + AŞAĞI OK: Bir açılan liste kutusundan aşağı açar • ALT + SEKME: Başka bir programı çalıştıran (ALT tuşunu basılı tutun ve sonra geç görevi pencere geçiş görmek için TAB tuşuna basın) • ÜSTKRKT: Basın ve ÜSTKRKT tuşunu basılı tutarak bir CD-ROM'u takın otomatik özelliğini çalıştırmak atlatmak • ALT + SPACE: Sistem menüsü (için,,,,,, en üst düzeye çıkarmak ya da pencereyi kapatın küçültmek boyutlandırmak taşımak) geri ana pencerenin Sistem menüsünü görüntüler • ALT + - (ALT + tire): Çoklu Doküman Arayüzü (MDI) alt penceresinin Sistem menüsünü MDI çocuk pencerenin (Sistem menüsünü görüntüler, sen,,,,, en üst veya alt pencereyi kapatmak küçültmek boyutlandırmak taşımak) geri • CTRL + SEKME: Bir Çoklu Doküman Arayüzü (MDI) bir sonraki çocuk pencereye programı Switch • ALT + menüde altı çizili harf: Menüyü açar • ALT + F4: Geçerli pencereyi kapatır • CTRL + F4: Geçerli Çoklu Doküman Arayüzü (MDI) penceresini kapatır • ALT + F6: Aynı programdaki birden çok pencere arasında geçiş (örneğin, bir Not Defteri Bul iletişim kutusunda, ALT görüntülenir + F6 iletişim kutusunu ve ana Not Defteri penceresi Bul arasında geçiş) Kabuk nesneler ve Genel Klasör / Windows Gezgini Kısayolları Seçili nesne için: • F2: nesne yeniden adlandır • F3: Tüm dosyaları bul • CTRL + X: Kes • CTRL + C: Kopyala • CTRL + V: Yapıştır • ÜSTKRKT + DELETE: derhal, Geri Dönüşüm Kutusu'na öğe hareket olmadan seçim Sil • ALT + ENTER: Seçili nesnenin özelliklerini açın Bir dosya kopyalamak için Basın ve CTRL tuşuna basılı tutarak bir başka klasöre dosya sürükleyin. Kısayol oluşturmak için Tuşuna basın ve basılı tutun CTRL + ÜSTKRKT siz masaüstü veya klasöre bir dosya sürükleyin. Genel Klasör / Kısayol kontrol • F4: A Different Klasör kutusu ve kutuda kayıtları aşağı hareket Git (eğer araç çubuğu Windows Gezgini'nde) etkin seçer • F5: Geçerli pencereyi yeniler. • F6: Windows Gezgini'ndeki bölmelerini arasında Bırakanlar • CTRL + G: Klasöre aracı, Windows 95, Windows Explorer (in Git açar sadece) • CTRL + Z: Son komutu geri al • CTRL + A: Seçiniz Geçerli penceredeki tüm öğeleri • GERİ: Üst klasöre geçin • ÜSTKRKT + tıklayın + Kapat düğmesi: klasörler için, yakın geçerli klasörü ve tüm üst klasörleri Windows Gezgini ağaç kontrol • Sayısal Tuş Takımı *: Geçerli seçimi altında herşey Genişletti • Sayısal Tuş Takımı +: Geçerli seçimi Genişletti • Sayısal Tuş Takımı -: Geçerli seçimi daraltır. • SAĞ OK: Geçerli seçimi eğer genişletilmiş değil Genişletti, aksi takdirde ilk çocuk gidiyor • SOL OK: Geçerli seçimi eğer genişletir daraltır, başka ana gider Özellikleri kontrol • CTRL + SEKME / CTRL + ÜSTKRKT + SEKME: the sekmeleri taşı Erişilebilirlik Kısayolları • ÜSTKRKT beş kez: geçiş yapar Yapışkan ve kapalı • Dosyay ve sekiz saniye: geçiş yapar FilterKeys açmak ve kapatmak için doğru ÜSTKRKT tuşunu basılı tutun • Basın aşağı beş saniye: geçiş yapar ToggleKeys açmak ve kapatmak için NUM LOCK tuşunu basılı tutun • Sol ALT + + NUM LOCK: MouseKeys geçiş yapar ve ÜSTKRKT bıraktığımız • Sol ALT + PRINT SCREEN: açık ve kapalı geçiş yapar yüksek kontrast ÜSTKRKT sol Microsoft Natural Keyboard tuşları • Windows Logosu: Başlat menüsü • Windows Logosu + R: Çalıştır iletişim kutusu • Windows Logosu + M: Tüm Küçült • ÜSTKRKT + Windows Logosu + M: Tüm küçültmek Geri Al • Windows Logosu + F1: Yardım • Windows Logosu + E: Windows Gezgini'ni • Windows Logosu + F: Dosya veya klasörleri bul • Windows Logosu + D: Tüm açık pencereleri ve görüntüler masaüstü minimize • CTRL + Windows Logosu + F: Bilgisayar bul • CTRL + Windows Logosu + SEKME: Başlat kimden Bırakanlar odaklama, Hızlı Başlat araç çubuğuna, sistem tepsisi (kullanmak SAĞ OK veya SOL OK için Hızlı Başlat araç çubuğu ve sistem tepsisinde öğeleri) odak taşımak için • Windows Logosu + SEKME: Çevrim görev çubuğu düğmeleri ile • Windows Logosu + Break: Sistem Özellikleri iletişim kutusu • Uygulama tuşu: Seçilen öğenin kısayol menüsünü görüntüler Microsoft Natural Keyboard IntelliType yazılımı ile yüklü • Windows Logosu + L: Windows oturumunu kapatın • Windows Logosu + P: Yazdırma Yöneticisi'ni başlatır • Windows Logosu + C: Denetim Masası'nı açar • Windows Logosu + V: Pano'yu başlatır • Windows Logosu + K: Klavye Özellikleri iletişim kutusunu açar • Windows Logosu + I: Fare Özellikleri iletişim kutusunu açar • Windows Logosu + A: (varsa) yüklü Erişilebilirlik Seçenekleri'ni başlatır • Windows Logosu + ARA ÇUBUĞU: Microsoft IntelliType kısayol tuşlarının listesini görüntüler • Windows Logosu + S: CAPS LOCK geçiş yapar ve kapalı Iletişim kutusu klavye komutları • SEKME: İletişim kutusunda sonraki kontrol taşı • ÜSTKRKT + SEKME: İletişim kutusunda önceki kontrol taşı • ARA ÇUBUĞU: Geçerli denetim bir düğme, bu düğme tıklama. Geçerli denetim bir onay kutusu ise, bu onay kutusunu geçiş yapar. Geçerli denetim bir seçenek ise, bu seçeneği seçer. • ENTER: (düğme, seçilen tıklayarak için taslak ile Eşdeğer) • ESC: İptal düğmesini tıklatma işlemine denktir • ALT + iletişim kutusu öğesindeki altı çizili harf: İlgili öğeyi taşı Taken from Microsoft. Benim Sistemi: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Böyle bir liste arıyordum var. teşekkürler!
| |||
| |||
| Bir kırık fare ile kullanıcı için yararlı bir ipucu var; eğer kontrol paneli içine (WinKey, sonra Denetim Masası'nı gidin gidin), Erişilebilirlik Seçenekleri'ni (sanırım ...) bir seçenek MouseKeys kullanmak için. Bu etkili bir tuşa bir numara defteri anahtarlarını döner-imleci kontrol tabanlı. Bayağı bir ölçüde yararlıdır. Her ne kadar bir yedek PS / bir çekmece 2 fare bir yerden, bir sterlin bir çift için, ve sonra çünkü bir izleme için bir fare değil tercih Eğer işaret aygıtı (Bu demek) başarısız onları alabilirsiniz tutulması tavsiye ediyorum , sizin kadar sıralanmış olur son bir yedek var. Zaten bir PS / 2 fare, ardından yedek olarak USB fare tutmak kullanıyorsunuz. Bu iyi bir uygulama kullanıyorsanız, bu şekilde farklı bir türü korumak için, bu bağlantı noktası aşağı giderse, yedekleme cihazı çalışma daha yüksek bir şansı var. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beyler sizin için haber var - Bu kısayollar !!!!! 6 sayfaları bir doucment var Burada çocuklar gidip onunla eğlenmek - i bazı iyi Kısayollarım buldum! Benim Sistemi: Cohen
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben insan olarak dosya indirmek için, yoksa ben forum o kısayolları koymak, ve düşünce eğer Word yok. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------ Bu klavye kısayolları pencerelerin tam listesi ile, ve zaman ve bilgi izni olarak güncelleme planlıyoruz. Ben Google'ın Microsoft'un arama edindiğiniz bu listeye kendi kısayollarını birçok ekledik ve bu bir günlük olarak kullanan daha fazla olduğunu biliyorum, ama onları sadece bu anda düşünemiyorum. Rex Windows genel klavye kısayolları Fare, Windows çalışan bir alternatif olarak kısayol tuşlarını kullanın. Bunlar, yakın, açık ve Başlat menüsü, masaüstü, menülerinde gezinmek, iletişim kutularını, ve Web sayfaları klavye kısayollarını kullanarak. Klavye kısayolları da daha bilgisayarınızı etkileşim yapabilir. Genel klavye kısayolları CTRL + C Kopyalayın. CTRL + X Kesmek. CTRL + V Yapıştırın. CTRL + Z Geri al. DELETE Silmek. ÜSTKRKT + DELETE Geri Dönüşüm Kutusu'nda öğe yerleştirerek olmadan Sil Seçili öğeyi kalıcı olarak. CTRL sırasında bir öğe sürükleyerek Kopyala Seçili öğe. CTRL + ÜSTKRKT sırasında bir öğe sürükleyerek Seçilen öğenin kısayol oluşturun. F2 Seçili öğeyi yeniden adlandır. CTRL + SAĞ OK Bir sonraki kelimenin başına ekleme noktasını taşıyın. CTRL + SOL OK Bir önceki kelimenin başına ekleme noktasını taşıyın. CTRL + AŞAĞI OK Bir sonraki paragrafın başlangıcına ekleme noktasını taşıyın. CTRL + YUKARI OK Bir önceki paragrafın başına ekleme noktasını taşıyın. CTRL + ÜSTKRKT bir ok tuşları ile Bir metin bloğu vurgulayın. ÜSTKRKT bir ok tuşları ile Bir pencere seçin birden fazla öğe veya masaüstü veya metni bir belge içinde. CTRL + A Tümünü seç. F3 Bir dosya veya klasör arama. ALT + ENTER Seçili öğe için görüntüleme özellikleri. ALT + F4 Kapat etkin öğe veya etkin programı çıkın. ALT + Enter Görüntüler, seçilen nesnenin özelliklerini. ALT + ARA ÇUBUĞU Etkin pencere için kısayol menüsünü açar. CTRL + F4 Programları kapatın etkin belgeyi birden çok belge için aynı anda açık sağlar. ALT + SEKME Açık öğeler arasında geçiş yapın. ALT + ESC Çevrim da açıldı sırada öğeler üzerinden. F6 Periyodu bir pencerede ekran öğeleri veya masaüstünde üzerinden. F4 Bilgisayarım veya Windows Gezgini'ndeki Adres çubuğu listesini görüntüle. ÜSTKRKT + F10 Seçilen öğenin kısayol menüsünü görüntüleyin. ALT + ARA ÇUBUĞU Etkin pencere için Sistem menüsünü göster. CTRL + ESC Başlat menüsünü göster. ALT + Bir menü adını Altı çizili harf Ilgili menü Ekran. Açık bir menüdeki bir komut adı Altı çizili harf CARRY ilgili komutu dışarı. F10 Etkin programda menü çubuğunu etkinleştir. SAĞ OK Sağ veya bir alt menü açmak için bir sonraki menüsünü açın. SOL OK Sol veya bir alt yakın gelecek menüsünü açın. F5 Yenile Etkin pencere. GERİ Görüntüle bir seviye Bilgisayarım'ı veya Windows Explorer kadar klasör. ESC Geçerli görevi iptal edin. ÜSTKRKT zaman CD-ROM sürücüye bir CD yerleştirin Otomatik olarak oynamaya gelen CD önle. Iletişim kutusu klavye kısayolları CTRL + SEKME Ileri sekmeleri taşıyın. CTRL + ÜSTKRKT + SEKME Geri sekmeleri taşıyın. SEKME Ileri seçenekleri arasında hareket ettirin. ÜSTKRKT + SEKME Geri seçenekleri arasında hareket ettirin. ALT + Altı çizili harf CARRY ilgili komutu dışarı veya ilgili seçeneği seçin. ENTER CARRY Etkin seçenek veya düğmeye ilişkin komutu dışarı. ARA ÇUBUĞU Seçin veya onay kutusunu temizleyin eğer etkin seçenek bir onay kutusu vardır. Ok tuşları Bir düğme eğer etkin seçenek seçenek düğmeleri bir grubudur. F1 Ekran Yardım. shift + bir iletişim kutusu veya uygulama anahtarı için f1 ekran yardım sırasında iletişim kutusunun bir alan ve daha sonra basın girin "ne bu" seçenek. F4 Etkin listedeki öğeleri görüntüle. GERİ Bir klasörü bir seviye Aç bir klasör olarak kaydedin veya iletişim kutusu Open seçilir. Tabii klavye kısayolları Bir Microsoft Natural Keyboard veya Windows logo tuşunu içeren diğer uyumlu klavye ile aşağıdaki klavye kısayollarını da kullanabilirsiniz ( Windows logo tuşu) ve Uygulama tuşu ( Uygulama tuşu). Windows logo tuşu Görünen veya Başlat menüsünü gizlemek. Windows logo tuşu + BREAK Sistem Özellikleri iletişim kutusunu görüntüleyin. Windows logo tuşu + D Göster masaüstü. Windows logo tuşu + M Tüm pencereleri Küçült. Windows logo tuşu + Shift + K Geri küçültülmüş pencereleri. Windows logo tuşu + E Bilgisayarım'ı açın. Windows logo tuşu + F Bir dosya veya klasör arama. CTRL + Windows logo tuşu + F Bilgisayar ara. Windows logo tuşu + F1 Ekran Windows Yardım. Windows logo tuşu + L Kilidi bilgisayarınızın bir ağ etki alanı veya geçiş kullanıcılara bağlı bir ağ etki alanına bağlı değildir. Windows logo tuşu + R Açık Çalıştır iletişim kutusu. Uygulama önemli Seçilen öğenin kısayol menüsünü görüntüleyin. Windows logo tuşu + U Hizmet Programı Yöneticisi'ni açın. Erişilebilirlik klavye kısayolları Sağ ÜSTKRKT sekiz saniye Switch FilterKeys açar ve kapatır. Sol ALT + sol ÜSTKRKT + PRINT SCREEN Yüksek Kontrast ve kapatın. Sol ALT + sol ÜSTKRKT + NUM LOCK Switch MouseKeys açar ve kapatır. ÜSTKRKT beş kez Switch Yapışkan ve kapatın. NUM LOCK beş saniye Switch ToggleKeys açar ve kapatır. Windows logo tuşu + U Hizmet Programı Yöneticisi'ni açın. Windows Gezgini klavye kısayolları SON Etkin pencerenin alt görüntüleyin. ANASAYFA Etkin penceresinin üst Ekran. NUM LOCK + sayısal tuş takımı üzerindeki yıldız (*) Seçilen klasörün tüm alt klasörlerini göster. NUM LOCK + ARTI İŞARETİ sayısal tuş takımı üzerindeki (+) Seçilen klasörün içeriğini göster. NUM LOCK + Eksi işareti sayısal tuş takımı üzerindeki (-) Seçili klasörü daralt. SOL OK Daralt Geçerli seçimi eğer, veya üst klasörü genişletilmiş's. SAĞ OK Ekran geçerli seçimi eğer, veya ilk alt çöktü's. Outlook Express klavye komutları Ctrl + N Yeni Mesaj Ctrl + M Gönder ve mesajları alırsınız. ALT + sonra da "Alıcı Ekle" sayfasına gitmek için bir ileti oluştururken R değil. Kullanım Alt + T için alanında seçilmiş bir adres koymak için, ALT + c CC alanın ve ALT + b Bcc alanı için. Ctrl + R Yanıt mesajı Ctrl + F İleri mesaj. Ctrl + Y Klasörüne gidin Internet Explorer klavye komutları Ctrl + O gitmek için adresini girin. Alt + A the Favorilerime işleme eklemek başlar. " Alt + F e göndermek sayfa kadar getiriyor. İpucu dosyaları yayıncılığı için Eğer siteniz için bilgisayarınızda bir dosya yayınlamak istiyorsanız, web yayınlama sihirbazı olarak Internet Explorer kullanmak için şu basit adımları takip edebilirsiniz. 1. Ve bilgisayarınızda yayınlanmasını istediğiniz dosyayı bulun ve fare ile dosya seçin veya CTRL tuşuna basarak + c sırasında istenen dosya veya klasörde. 2. Basın Windows logo tuşu ve mektup R ve tipi domain.com @ ftp://username Burada kullanıcı adı en çok e-posta hizmeti ve domain.com ile ilgili adres olasılıkla ev sahibi adresini gösterir. Eğer yol adı ve şifre gibi yazmak eklemek istediğiniz domain.com @ ftp://username:password 3. Muhtemelen bir sayfa "kamu" veya ana klasörü dosyalarınızı muhafaza için başka bir isim, html gibi bir teklif üzerine sona erecektir. Aç o dosya ve sonra CTRL + V tuşuna basın veya başlayacak fare ve kopyalama işlemi ile "yapıştır" seçin. dosyayı diğer dosyaların alfabetik sıraya içinde yer almalıdır. Metin işlemleri klavye kısayolları shift + sağ ok Bir zaman doğru gidiyor at seçin bir karakter. Shift + sol ok bir zaman olacak bir karakteri seçin sol shift + CTRL + sağ ok bir zaman doğru olacak bir kelime seçin shift + CTRL + sol ok bir zaman olacak bir kelime seçin sol shift + aşağı ok aşağı gidiyor bir anda bir satır seçin shift + yukarı ok çıkma metin bir satır seçin shift + ev satır başına İmlecin açısından tüm metni seçin shift + sonu satır sonuna İmlecin sağındaki tüm metni seçin CTRL + Shift + ev İmlecin solundaki tüm metni seçin CTRL + Shift + End İmlecin sağındaki tüm metni seçin Ne zaman bu seçimler yapılmış, bu düğme veya kopyasını yapıştırmak manipüle veya gibi komutları kesmek komutları biçimlendirme silmek basarak silinebilir. Notlar Bir şifre kullanıcı hesabı ile yetkisiz erişime karşı onu korumak için işbirliği gerekir. Eğer bir şifre kullanıcı hesabı ile ilişkili yok acil Windows logo tuşu + L hesap bilgilerinize erişmesini diğer kullanıcılara engel olmaz. Eğer Yapışkan üzerinde Erişilebilirlik Seçenekleri açıldığında bazı klavye kısayolları çalışmayabilir. Windows için Microsoft Terminal Hizmetleri İstemcisi ile bağlıyken, bazı kısayollar değişti. Daha fazla bilgi için çevrimiçi belgelere bakın Terminal Hizmetleri İstemcisi için. Bu MouseKey Ayarları değiştirme Fare sekmesi size işaretçiyi kontrol etmek için sayısal tuş takımını kullanmak istediğiniz MouseKeys kullanmanızı sağlar. Eğer gezinti yanı sıra, veri girişi için sayısal tuş takımını kullanmak istiyorsanız, NUM LOCK tuşuna basarak aktif hale için MouseKeys ayarlayabilirsiniz. Ayrıca artırmak veya işaretçi hızını azaltın. MouseKeys hakkında daha fazla bilgi için, bkz: Tuş takımı, aşağıdaki MouseKeys kullanma. Kısayol kullanın Sonra MouseKeys kullanmaya karar verdim, bu özelliği açmak veya kapatmak için MouseKeys kısayolunu kullanın seçebilirler. Kısayol kullanmak için Basın Sol ALT + sol ÜSTKRKT + NUM LOCK. Durum göstergesi kullanın Siz haberdar olmak için bu seçeneği kullanmak bir statü simgesi görmeye by seçebilirsiniz. Durumu simgesi bir fare cihazdır. 1 Başlat menüsünde: Nokta Ayarlar. Denetim Masası'nı tıklatın. CTRL + ESC tuşuna (veya Windows logo tuşu) tarafından Başlat menüsünü göster. Ayarlar S. basarak taşı Seç Denetim Masası C. basarak 2 Denetim Masası'nda: Çift tıklatın Erişilebilirlik Seçenekleri'ni. Eğer odak Denetim Masası basın SEKME değil. Erişilebilirlik Seçenekleri için ok tuşlarını kullanarak hareket ettirin. ENTER tuşuna basın. 3 Erişilebilirlik Özellikleri iletişim kutusunda, bir Fare sekmesinde olduğunuzdan emin olun. Erişilebilirlik Özellikleri iletişim kutusunda, bir Fare sekmesinde olduğunuzdan emin olun. Eğer değilse: Klavye sekmesine ÜSTKRKT tuşuna basarak Taşı + SEKME. Sonra Fare sekmesini için SAĞ OK tuşuna basarak hareket ettirin. 4 Fareyi sekmesinde: Tıklayın kullanın MouseKeys. Fareyi sekmesinde: Seçeneğini kullanın MouseKeys ALT tuşuna basarak + M. 5 Kısayol ve erişim diğer ayarları kullanmak için: Ayarlar'ı tıklayın. Kısayol ve erişim diğer ayarları kullanmak için: Ekran Ayarları S. basarak 6 MouseKeys iletişim kutusunu Ayarları: Tıklayın kısayol kullanın onay kutusunu işaretleyin. MouseKeys iletişim kutusunu Ayarları: Seçeneğini kullanın Kısayol U. basarak 7 Işaretçiyi hızını ayarlamak için: Top hızı ve Hızlandırma için kayan taşıyın. Işaretçiyi hızını ayarlamak için: En hızlı, basın T, daha sonra değişiklik yapmak için SAĞ OK ve SOL OK tuşlarını kullanarak ayarlamak için. Sonra İvmesi, basın, ayarlamak için değişiklik yapmak için SAĞ OK ve SOL OK tuşlarını kullanın. 8 Herhangi bir zamanda MouseKeys kullanarak işaretçiyi hızını ayarlamak için: Seçin ctrl hızlandırmak ve ÜSTKRKT onay kutusunu yavaşlatmak için tutun. Herhangi bir zamanda MouseKeys kullanarak işaretçiyi hızını ayarlamak için: Seçin ctrl hızlandırmak ve ÜSTKRKT H. basarak yavaşlatmak için Beklet 9 MouseKeys ve standart klavye arasında geçiş yapmak için NUM LOCK tuşunu kullanmak için: Tıklayın Kapalı eğer veri girişi için sayısal tuş takımını, aksi tıklamada kullanın. MouseKeys ve standart klavye arasında geçiş yapmak için NUM LOCK tuşunu kullanmak için: Aksi N. basın veri girişi, basın K için sayısal tuş takımını kullanmak için 10 Görsel bir bildirim almak için: Ekran onay kutusunu tıklayın göster MouseKey durumu. Görsel bir bildirim almak için: Seçin ekran onay kutusunu göster MouseKey durumu S. basarak 11 Tamam'ı, sonra yeniden Tamam'ı tıklatın. ENTER tuşuna basın, daha sonra tekrar ENTER tuşuna basın .. MouseKeys ayarları Tuş takımı ile MouseKeys kullanma Ne zaman MouseKeys üzerinde, bunları basarak görevleri başarmak için tuşlarını kullanın. Diğer görevler için, tuşuna basın ve tuşlarını tutun. Ayrıca NUM LOCK tuşunu kullanabilirsiniz MouseKeys ve standart klavye kullanarak arasında geçiş yapmak için. Ne zaman MouseKeys üzerinde, aşağıdaki görevleri gerçekleştirmek için aşağıdaki tuşları kullanabilirsiniz: Fare işaretçisi Taşı Ok tuşlarını Tıklayın 5 Çift tıklayın + (Artı işareti) Kilit fare düğmesi İNŞ Fare düğmesini serbest bırakın DEL Sol klik / () Yırtmaç Sağ klik - (Eksi işareti) Her iki fare tıklama * () Yıldız Not: Eğer Mouse Tuşlar özelliği, ancak açık NUM LOCK tersi ayar olduğunu, görev çubuğu da MouseKeys off in MouseKeys simgesi. Fare Tuşlar: Bu MouseKeys ayrı bir özellik ve çift Denetim Masası'nda Erişilebilirlik simgesini tıklayarak erişilebilen demektir. Ancak, isim, ima Bu özellik, klavyenizin NUM LOCK kısmını kullanmanızı sağlar, klavyenin sağ fare taklit için bu tuşları uzak. Sonra ekranda herhangi bir yere ok tuşlarını kullanarak fare imlecini hareket edebilirsiniz etkin, doğru ya da çift tıklayarak, sürükle ve bırak öğeleri tek sadece gibi yapabilirsiniz fareni. Fare Tuşlar Fare işaretçisi MouseKeys kullanarak taşımak için Yatay veya dikey olarak, sizin sayısal tuş takımındaki ok tuşlarına basın işaretçiyi taşımak için. Çapraz ve PAGE DOWN için sayısal tuş takımındaki işaretçisini, ANA, End, Page Up taşımak. MouseKeys kullanarak sürüklemek için Dosya, klasör veya fare getirmek ilk grafik / ok böylece nesne bitti gibi bir nesneyi sürüklemek için (nasıl yapıldığını Yukarıda gördüğünüz bu). Için sayısal tuş takımı üzerindeki basın İNŞ tuşu. Bu, işaretçiyi ayrılmamak taşımak için ok nesneyi yapacaktır. Nesnenin tutun yere yerleştirin isterseniz onu sürüklemek için ok tuşlarını kullanarak var olmak. Ve bu sayısal klavyedeki ok tuşlarını kullanın o sol. Ne zaman bu alan üzerinde nerede onu bırak için DEL tuşuna basın nesne yerine istediğiniz bulunmaktadır. Tıklama için MouseKeys kullanarak Tıklama için sayısal tuş takımını basın 5. Çift için tıklayın, artı işaretini basın (+) için sayısal tuş üzerinde. Sağ tıklatın, eksi işareti basın için (-) için sayısal tuş takımı, ve sonra (+) çift tıklayın 5 için tıklayınız ya da artı işareti tuşuna basın. Tıklama için eğer bir seferde, (*) için sayısal tuş takımını on yıldız basın iki fare düğmelerini kullanarak gibi tıklatın veya artı işareti için 5 tuşuna basın (+) çift tıklayın. Geri standart tıklayarak basın Slash geçmek için (/) için sayısal tuş üzerinde. Sıcak anahtarı (varsa) etkin Sol vardiya, Alt ve NUM sol birlikte basılmasını kilidi.
|
| |||
| |||
| Evet bu iyi bir fikir ama sizi bu açık edebiliyoruz ofisi yoksa diğer insanlar için kelime defteri veya not defteri. |
|
| |||
| |||
| Sen WordPad'de, biçimlendirme yanlış Not Defteri'nde de gider açabilirsiniz. Bazı insanlar bir indirme konusunda isteksiz olduğu. Doc dosyaları çünkü virüs olabilir onları içine dalmışım. (Bu da bir virüs içeren) söyledi. İyi bir listesi.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Bu yararlı ipuçları paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu bana çok yardımcı oldu. |
|
| |||
| |||
| Güzel, teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Bütün bunlar burada kimse Görev Yöneticisi kısayol çıkarmak ve bunları yazılı! (Bildiğim kadarıyla) gördüm Şimdi, ben Ctrl hakkında sohbet değilim + Alt + Delete, ben gerçek Görev Yöneticisi kısayolu Ctrl + Shift + Esc demek. Genellikle, eğer Ctrl veya sola ama bu kadar kullanışlı hiçbiri az eğer o aptal bir diyalog kutusunda bir PC'de bunu bilmiyorum bir sağ Ctrl yoksa bir garip klavye ile bir dizüstü çıkıyorum çeşitli seçenekleri Ctrl + Alt + Delete basıldığında görünür. () Üniversitemle .. bakın |
![]() |
|
| Bookmarks |