![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ваша миша вмирає, і ви думаєте, як мені впоратися прямо зараз, читайте далі.
Сполучення клавіш для Windows Windows системні комбінації клавіш • F1: допомога • CTRL + ESC: Open меню "Пуск" • ALT + TAB: перемикання між відкритими програмами • ALT + F4: Quit програми • SHIFT + DELETE: Виключити пункт постійної Windows програми комбінації клавіш • CTRL + C: Копіювати • CTRL + X: Вирізати • CTRL + V: вставка • CTRL + Z: Undo • CTRL + B: Bold • CTRL + U: Underline • CTRL + I: Italic Клік миші / клавіатури комбінації модифікаторів для оболонки об'єкти • SHIFT + права кнопка: відображає контекстне меню, що містить альтернативних команд • SHIFT + подвійний клік мишею: Виконує альтернативну команду за замовчуванням (другий пункт в меню) • ALT + подвійне клацання мишею: відображає властивості • SHIFT + DELETE: видаляє елемент негайно, без включення їх до кошика Генеральний клавіатури тільки команди • F1: Запускає Допомога • F10: Активізує сторінку меню • SHIFT + F10 відкриває контекстне меню для вибраного елемента (це те ж саме, клацнувши правою кнопкою миші об'єкт • CTRL + ESC Відкриває меню "Пуск" (використовуйте клавіші зі стрілками для вибору пункту) • CTRL + ESC або ESC: вибір кнопки "Пуск" (натисніть клавішу TAB, щоб вибрати на панелі завдань, або натисніть клавіші SHIFT + F10 для контекстного меню) • ALT + СТРІЛКА ВНИЗ: Відкриває списку, що розкривається • ALT + Tab: Перехід на інший виконуваної програмі (утримуючи клавішу ALT, а потім натисніть клавішу TAB, щоб переглянути перемикання завдань вікні) • SHIFT: натисніть і утримуйте клавішу SHIFT, поки ви ключовими вставити компакт-диск в обхід запустити автоматичну функцію • Alt + Space: Відображає системне меню головного вікна (у меню системи, ви можете відновити, переміщення, зміна розміру, згорнути, розгорнути або закрити вікно) • ALT + - (ALT + дефіс): Відображає Кілька інтерфейсом (MDI) системи для дітей, вікна, меню (з вікна MDI дитини системне меню, ви можете відновити, переміщення, зміна розміру, згорнути, розгорнути або закрити дитини вікні) • CTRL + Tab: Перехід до наступного вікна дитини множинні інтерфейсом (MDI) програму • ALT + підкреслена буква в меню: Відкриває меню • ALT + F4: Закриває поточне вікно • CTRL + F4: закриває поточну Кілька інтерфейсом (MDI) вікна • ALT + F6: перемикання між декількома вікнами в тій же програмі (наприклад, при відображенні Блокнот діалоговому вікні Знайти Alt + F6 перемикання між діалоговому вікні Знайти і основні вікно Блокнота) Shell об'єктів та спільні папки / Провідник Windows ярлики Для обраного об'єкта: • F2: Перейменувати об'єкт • F3: знайти всі файли • CTRL + X: Вирізати • CTRL + C: Копіювати • CTRL + V: вставка • SHIFT + DELETE: Видалити відбір негайно, без переміщення пункту в кошик • ALT + ENTER: Відкрийте властивості для вибраного об'єкта Щоб скопіювати файл Натисніть і утримуйте клавішу CTRL під час перетягування файлу в іншій папці. Щоб створити ярлик Натисніть і утримуйте клавішу CTRL + SHIFT під час перетягування файлу на робочому столі або в папці. Генеральний папки / контекстного управління • F4: вибір переходу на іншу полі Папка і рухається вниз по записам у вікні (якщо панель активний у Windows Explorer) • F5: Оновлює поточне вікно. • F6: зрушення в панель Windows Explorer • CTRL + G: Відкриває Перейти до папки інструменту (у Windows 95 тільки в провіднику) • CTRL + Z: скасування останньої команди • CTRL + A: Виділити всі елементи в поточне вікно • Backspace: Перейдіть в батьківський каталог • SHIFT + + натисніть кнопку "Закрити": для папки, закрийте поточній папці, плюс всі батьківські теки Провідник Windows дерево контроль • Цифрова клавіатура *: Розширює все на поточний вибір • Цифрова клавіатура +: Розширює поточний вибір • Цифрова клавіатура -: згортає поточне виділення. • СТРІЛКА ВПРАВО: Розширює поточний список, якщо він не буде розширений, у противному випадку йде на першу дитину • СТРІЛКА ВЛІВО: згортає поточний список, якщо він розширюється, в іншому випадку йде до батьків Властивості управління • CTRL + Tab / Ctrl + Shift + Tab: Перехід через властивість таблеток Доступність ярликів • Натисніть клавішу SHIFT п'ять разів: залипання Включає і вимикає • Натисніть і потримайте праву Клавіша перемикання протягом восьми секунд: FilterKeys Включає і вимикає • Натисніть і потримайте клавішу NUM LOCK п'ять секунд: ToggleKeys Включає і вимикає • Ліва ALT + ліва SHIFT + NUM LOCK: MouseKeys Включає і вимикає • Ліва ALT + ліва SHIFT + PRINT SCREEN: Перемикає високий контраст і вимикати Microsoft Natural Keyboard Keys • Windows Logo: меню "Пуск" • Windows Logo + R: діалогового вікна Запуск програми • Windows Logo + M: Згорнути всі • SHIFT + Windows Logo + M: Undo Згорнути всі • Windows Logo + F1: допомога • Windows Logo + E: Windows Explorer • Windows Logo + F: Пошук файлів і папок • Windows Logo + D: мінімізує всі відкриті вікна і відображає робочий стіл • CTRL + Windows Logo + F: Пошук комп'ютерів • CTRL + Windows Logo + TAB: переміщення акценту з початку, на панелі швидкого запуску, в системному лотку (використання СТРІЛКА ВПРАВО або СТРІЛКА ВЛІВО для переміщення фокусу на пункти на панелі швидкого запуску й панелі завдань) • Windows Logo + TAB: Цикл за допомогою кнопки панелі завдань • Windows Logo + Break: діалоговому вікні Властивості системи • Застосування ключа: Відображення контекстного меню для вибраного елемента Microsoft Natural Keyboard з програмним забезпеченням IntelliType встановлений • Windows Logo + L: Вийдіть з Windows • Windows Logo + P: Починає Print Manager • Windows Logo + C: відкриває панель управління • Windows Logo + V: Починає буфер обміну • Windows Logo + K: Відкривається клавіатура діалоговому вікні Властивості: • Windows Logo + I: Миша відкриває діалогове вікно Властивості • Windows Logo +: Починається Спеціальні можливості (якщо встановлено) • Windows Logo + ПРОБІЛ: відображення списку ключів Microsoft IntelliType ярлика • Windows Logo + S: CAPS LOCK Включає і вимикає Діалог команд поле клавіатура • Tab: Перехід на наступний елемент керування в діалоговому вікні • SHIFT + Tab: Перехід до попередньої управління в діалоговому вікні • ПРОБІЛ: якщо поточний контроль знаходиться кнопка, це натискає на кнопку. Якщо поточний контроль є прапорець, це перемикає цей прапорець. Якщо поточний контроль є варіант, це буде обраний варіант. • ENTER: еквівалентно натискання на обрану кнопку (кнопки з планом) • ESC: еквівалентно натискання на кнопку "Скасувати" • ALT + підкреслена буква в діалоговому вікні пункт: Перехід до відповідного пункту Взято з Microsoft. Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я так довго шукали список на зразок цього. Спасибо!
| |||
| |||
| Я отримав корисну пораду для користувачів зі зламаною миші, якщо ви йдете у вашій панелі управління (WinKey, потім перейдіть до панелі керування), в доступності Options (я думаю ...) є можливість використовувати MouseKeys. Це фактично перетворює цифрову клавіатуру ключами в один з ключових засад управління курсором. Це дуже корисно в такому ступені. Хоча я б запропонувати підтримання запасні PS / 2 миші в ящику де-небудь, ви можете вибрати їх на пару фунтів, а потім, якщо ваш вказівний пристрій (я говорю це, тому що я вважаю за краще трекбола, а не миші) не , у вас є резервна триватиме до відсортовано отримує його. Якщо ви вже використовуєте миша PS / 2, то тримайте миша USB як запасний. Це гарна практика, щоб зберегти різного типу на одному ви використовуєте, таким чином, якщо в порту йде вниз, у вас більше шансів резервних робочих пристроїв. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хлопці мене є новини для вас - я doucment що має 6 сторінок ярликів !!!!! Ось ви, хлопці, йти і отримувати задоволення разом з ним - я знайшла дуже гарний ярликів у ньому!! Моя система: Коен
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думав, я б поставив ці ярлики на форумі тим людям не потрібно завантажити цей файл, і якщо вони не мають Word. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------ Це далеко не повний перелік сполучень клавіш Windows, і я планую обновляти його в міру часу і знань дозволів. Я додав багато моїх власних ярликів до цього списку, що я отримав від Microsoft пошуку Google, і я знаю, що є більше, що я використовую на щоденній основі, але я просто не можу думати про них на даний момент. Рекс Сполучення клавіш Windows Огляд Використання сполучень клавіш як альтернатива миші при роботі в Windows. Ви можете відкривати, закривати і навігації по меню "Пуск", робочий стіл, меню, діалогових вікон, і веб-сторінок за допомогою сполучень клавіш. Сполучення клавіш можуть також полегшити вам взаємодіяти з комп'ютером. Генеральний клавіатурі клавіші CTRL + C Копія. CTRL + X Різати. CTRL + V Вставити. CTRL + Z Скасувати. DELETE Видалити. SHIFT + DEL Видалити вибраний об'єкт без приміщення пункту в кошик. CTRL під час перетягування елемента Копіювати вибраний елемент. CTRL + SHIFT під час перетягування елемента Створення ярлика для вибраного елемента. F2 Перейменувати вибраний об'єкт. CTRL + СТРІЛКА ВПРАВО Переміщення курсору на початок наступного слова. CTRL + СТРІЛКА ВЛІВО Переміщення курсору на початок попереднього слова. CTRL + СТРІЛКА ВНИЗ Переміщення курсору на початок наступного пункту. CTRL + СТРІЛКА ВГОРУ Переміщення курсору на початок попереднього абзацу. CTRL + SHIFT з будь-якою з клавіш зі стрілками Виділіть блок тексту. SHIFT з будь-якою з клавіш зі стрілками Вибрати більше одного пункту у вікні або на робочому столі, а також виділення тексту в документі. CTRL + A Виділити все. F3 Пошук файлу або папки. ALT + ENTER Перегляд властивостей обраного елемента. ALT + F4 Закрити активне пункту, або вийти з активної програми. Alt + Enter Висновок властивостей обраного об'єкта. ALT + ПРОБІЛ Відкриває контекстне меню для активного вікна. CTRL + F4 Закрити активного документа в програмах, які дозволяють вам мати кілька відкритих документів одночасно. ALT + TAB Перемикання між відкритими пунктів. ALT + ESC Цикл через пункти в порядку їх відкриття. F6 Цикл між елементами екрану у вікні або на робочому столі. F4 Відображення списку адресному рядку "Мій комп'ютер" або Провідника Windows. SHIFT + F10 Відображення контекстного меню для вибраного елемента. ALT + ПРОБІЛ Показати системне меню для активного вікна. CTRL + ESC Відображення меню "Пуск". ALT + підкреслена буква в імені меню Відображення відповідного меню. Підкреслена буква в імені команди відкритого меню Провести відповідну команду. F10 Включити мене в активній програмі. СТРІЛКА ВПРАВО Відкриття наступного меню праворуч або відкриття підменю. СТРІЛКА ВЛІВО Відкриття наступного меню ліворуч або закриття підменю. F5 Оновлення активного вікна. BACKSPACE Відкрити папку на один рівень вгору "Мій комп'ютер" або Провідника Windows. ESC Скасування поточного завдання. SHIFT, коли Ви зміните будь-диск у дисковод компакт-дисків Запобігання КР від автоматичного відтворення. Діалог ярлики поле клавіатура CTRL + TAB Переміщення вперед по вкладках. CTRL + SHIFT + TAB Переміщення тому по вкладках. TAB Перехід на сторінку. SHIFT + TAB На задній план через сторінку. ALT + підкреслена буква Провести відповідну команду або вибрати відповідну опцію. ENTER, Виконати команду для активної опції або кнопки. ПРОБІЛ Установіть або зніміть прапорець, якщо активна опція прапорець. Стрілки Вибір кнопки, якщо активна опція група перемикачів. F1 Відображення довідки. SHIFT + F1 відображення довідки по конкретному діалоговому вікні або натисніть клавішу під час застосування в полі діалогового вікна та натисніть клавішу ENTER з "Що це" варіант. F4 Відображення елементів активного списку. BACKSPACE Відкрийте папку на один рівень вище, якщо папка вибрана в "Зберегти як" або "Відкрити діалогове вікно. Ярлики Natural Keyboard Ви можете використовувати такі сполучення клавіш з Microsoft Natural Keyboard або будь-якої іншої сумісної клавіатурі, яка включає Windows Logo Key ( Windows Logo Key) і ключові додатки ( Застосування ключа). Windows Logo Key Показати або приховати в меню Пуск. Windows Logo Key + BREAK Відображення діалогового вікна Властивості системи. Windows Logo Key + D Показати на робочому столі. Windows Logo Key + M Згорнути всі вікна. Windows Logo Key + Shift + M Відновлює згорнуті вікна. Windows Logo Key + E Відкрийте "Мій комп'ютер". Windows Logo Key + F Пошук файлу або папки. Ctrl + Windows Logo Key + F Пошук по комп'ютерах. Windows Logo Key + F1 Допомога вітринах. Windows Logo Key + L Блокування комп'ютера, якщо ви підключені до мережі домену або перемикання користувачів, якщо комп'ютер не підключений до мережі домену. Windows Logo Key + R Відкрити діалогового вікна Виконати. Клавіша Відображення контекстного меню для вибраного елемента. Windows Logo Key + U Відкрити диспетчер службових програм. Доступність клавіші клавіатури Зсув вправо на вісім секунд Switch Фільтрація і вимикати. Ліва ALT + ліва SHIFT + PRINT SCREEN Switch High Contrast і вимикати. Ліва ALT + ліва SHIFT + NUM LOCK Switch MouseKeys і вимикати. SHIFT п'ять разів Switch залипання і вимикати. NUM LOCK п'ять секунд Switch ToggleKeys і вимикати. Windows Logo Key + U Відкрити диспетчер службових програм. Windows Explorer клавіші клавіатури КІНЕЦЬ Дисплей в нижній частині активного вікна. ГОЛОВНА Дисплея у верхній частині активного вікна. NUM LOCK + зірочка на цифровій клавіатурі (*) Дисплей всіх підкаталогів у вибраній папці. NUM LOCK + ПЛЮС на цифровій клавіатурі (+) Відображення вмісту вибраної папки. NUM LOCK + MINUS SIGN на цифровій клавіатурі (-) Згорнути у вибраній папці. СТРІЛКА ВЛІВО Згорнути поточний список, якщо вона розширилася, або виберіть батьківську папку. СТРІЛКА ВПРАВО Показати поточний вибір, якщо впали, або виберіть першу папку. Outlook Express команд клавіатури Ctrl + N Нове повідомлення CTRL + M Відправлення та отримання повідомлень. Alt + T, то г при створенні листа, щоб перейти до "Додати одержувачів" сторінки. Використовуйте Alt + T, щоб покласти обрана адреса в поле, Alt + C на місцях ЦК, а Alt + B для ВСР області. CTRL + R Відповідь на повідомлення Ctrl + F Переслати повідомлення. CTRL + Y Перейти до папки Інтернет команд Explorer клавіатура CTRL + O Введіть адресу піти. Alt + A почати "Додати в обране процесу". Alt + F Тоді E виховує відправити до цієї сторінки. Порада для Публікація файлів Якщо Ви хочете опублікувати файл на комп'ютер на вашому сайті, ви можете слідувати цим простим кроки для використання Internet Explorer як майстер веб-публікацій. 1. Знайдіть файл, який Ви хочете опублікувати на вашому комп'ютері та виберіть файл за допомогою миші або натиснувши Ctrl + C, а на потрібний файл або папку. 2. Натисніть клавішу Windows і логотип літери R і тип ftp://username @ domain.com Ім'я користувача, де, швидше за все, адреса електронної пошти, пов'язані з сервісом і domain.com є адресою хоста. Якщо ви хочете включити пароль в дорозі, напишіть щось на зразок ftp://username:password @ domain.com 3. Ви, ймовірно, в кінцевому підсумку на сторінці пропонуємо вам щось на зразок "Public-HTML" або інша назва для головної папці, де зберігаються ваші файли. Відкрийте цей файл і натисніть Ctrl + V або виберіть "Вставити", за допомогою миші та копіювання процес повинен початися. Файл повинен бути розміщений в алфавітному порядку інші файли. Текст ярлики маніпуляції клавіатурою Shift + стрілка вправо Виберіть один із символів одночасно відбувається з правого боку. Shift + стрілка вліво Виберіть один із символів одночасно відбувається зліва Shift + Ctrl + стрілка вправо Виберіть одне слово в той час, ходити в праві Shift + Ctrl + стрілка вліво Виберіть одне слово в той час, ходити в ліву SHIFT + СТРІЛКА ВНИЗ Виберіть одну лінію одночасно Going Down Shift + стрілка вгору Виберіть один рядок тексту, підходячи SHIFT + HOME виділити весь текст з точки курсора на початок рядка Shift + End Вибрати весь текст праворуч від курсора до кінця рядка CTRL + SHIFT + HOME Вибрати весь текст ліворуч від курсору CTRL + SHIFT + END Вибрати весь текст праворуч від курсору Коли приймаються з будь-якого з цих вибору, вони можуть бути вилучені шляхом натискання кнопки "Видалити" чи маніпуляцій з копіювати, вставляти або вирізати команд, а також команди форматування. Нотатки Ви повинні асоціювати з пароля облікового запису користувача з метою забезпечити її від несанкціонованого доступу. Якщо у вас немає пароля, пов'язану з вашим обліковим записом користувача, натискання Windows Logo Key + L не будуть перешкоджати іншим користувачам доступ до вашого профілю. Деякі клавіші можуть не працювати, якщо залипання включений в доступності Опції. Якщо ви підключені до Windows через Microsoft Terminal Services Client, кілька гарячих клавіш змінилися. Додаткові відомості див в інтерактивній документації для клієнта служб терміналів. Зміна налаштування MouseKey Вкладка миші дозволяє використовувати MouseKeys, коли ви хочете використовувати цифрову клавіатуру для керування вказівником. Якщо ви хочете використовувати цифрову клавіатуру для введення даних, а також для навігації, ви можете встановити MouseKeys необхідно активувати натисканням NUM LOCK. Ви також можете збільшити або зменшити покажчика швидкості. Для отримання додаткової інформації про MouseKeys см. Використання MouseKeys з клавіатури, нижче. За допомогою контекстного Як тільки ви вирішили використати MouseKeys, ви можете обрати й контекстне MouseKeys Щоб відключити цю функцію або вимкнути. Для використання в контекстному Натисніть лівий Alt + Left Shift + NUM LOCK. Використовуйте індикатор стану Ви можете отримати повідомлення, коли ця опція використовується вигляді значка статусу. Значок стану пристрою миші. 1 У меню Пуск: Пункт Установки. Натисніть кнопку на панелі управління. Відображення меню "Пуск", натиснувши CTRL + ESC (або клавіші Windows Logo). Перемістити в настройки, натиснувши кнопку С. Виберіть Панель керування, натиснувши C. 2 На панелі управління: Двічі клацніть значок Спеціальні можливості. Якщо фокус не на панелі керування, натисніть клавішу табуляції. Перемістити Спеціальні можливості за допомогою клавіш зі стрілками. Натисніть кнопку ENTER. 3 Доступність У діалоговому вікні Властивості, переконайтеся, що ви перебуваєте на вкладці Миша. Доступність У діалоговому вікні Властивості, переконайтеся, що ви перебуваєте на вкладці Миша. Якщо ви не є: Перейдіть на вкладку клавіатури натисканням Shift + Tab. Потім перейдіть на вкладку "Миша, натиснувши на клавішу зі стрілкою вправо. 4 На вкладці "Миша: Натисніть MouseKeys використання. На вкладці "Миша: Виберіть Використовувати MouseKeys, натиснувши ALT + M. 5 Для використання ярлика і доступ до інших параметрів: Натисніть кнопку Settings. Для використання ярлика і доступ до інших параметрів: Установки дисплея, натиснувши С. 6 У налаштуваннях для MouseKeys діалогове вікно: Установіть прапорець Використовувати швидкий поле. У налаштуваннях для MouseKeys діалогове вікно: Виберіть Використовувати ярлик, натиснувши У. 7 Для установки покажчика швидкості: Переміщення повзунків для Максимальна швидкість і прискорення. Для установки покажчика швидкості: Щоб налаштувати Максимальна швидкість, прес-Т, то використовуйте праву стрілку і ліва стрілка для внесення змін. Щоб налаштувати Прискорення, преса, а потім використовувати праву стрілку і ліва стрілка для внесення змін. 8 Для установки покажчика швидкості в будь-який час при використанні MouseKeys: Виберіть Утримуючи CTRL, щоб прискорити і перехід до сповільнити прапорець. Для установки покажчика швидкості в будь-який час при використанні MouseKeys: Виберіть Утримуючи CTRL, щоб прискорити і перехід до сповільнити шляхом натискання H. 9 Для використання NUM LOCK ключовим для перемикання між MouseKeys і стандартною клавіатурою: Натисніть, якщо ви використовувати цифрову клавіатуру для введення даних, в іншому випадку натиснути на кнопку. Для використання NUM LOCK ключовим для перемикання між MouseKeys і стандартною клавіатурою: Для використання цифрової клавіатури для введення даних, натисніть F іншому випадку натисніть Н. 10 Щоб отримати візуальне повідомлення: Натисніть на статус MouseKey Показати на екрані прапорець. Щоб отримати візуальне повідомлення: Виберіть статус MouseKey Показати на екрані прапорець, натиснувши С. 11 Натисніть кнопку ОК, потім знову натисніть кнопку ОК. Натисніть клавішу ENTER, а потім натисніть клавішу ENTER знову .. Установки для MouseKeys Використання MouseKeys з клавіатури Коли MouseKeys включений, ви використовуєте деякі клавіші для виконання завдань, натиснувши них. Для інших завдань, то натисніть і потримайте клавіші. Ви також можете використовувати клавішу NUM LOCK Для перемикання між режимами використання MouseKeys і стандартною клавіатурою. Коли MouseKeys включений, ви можете використовувати наступні клавіші для виконання наступних завдань: Переміщення вказівника миші Стрілки Натисніть 5 Двічі клацніть + (Знак плюс) Блокування кнопки миші INS Відпустіть кнопку миші DEL Лівий клік миші / (Slash) Клацніть правою кнопкою миші - (Мінус) Обидва кліків мишею * (Зірочка) Примітка: Якщо функція миші Ключі, але NUM LOCK в протилежну установку, MouseKeys значок на панелі завдань показує, що MouseKeys вимкнено. Використання клавіш миші: MouseKeys є окремою функцією, і також доступні подвійним натисканням на значок доступу до панелі управління. Проте, як видно з назви, Ця функція дозволяє вам використовувати Num Lock частині клавіатури, ті ключі крайній правій частині клавіатури, щоб імітувати миші. Коли включений, то ви можете перемістити курсор миші в будь-яке місце на екрані за допомогою клавіш зі стрілками, однією, правою або подвійним клацанням, перетягувати елементи просто як ви можете за допомогою миші. Миша Keys Для переміщення покажчика миші допомогою MouseKeys Для переміщення курсору по горизонталі або вертикалі, натисніть клавіші зі стрілками на цифровій клавіатурі. Для переміщення курсору по діагоналі, натисніть HOME, END, PAGE UP, PAGE DOWN і на цифровій клавіатурі. Щоб перетягнути допомогою MouseKeys Щоб перетягнути об'єкт, наприклад, файл, папку або принести перший графічний покажчик миші / стрілки так, щоб це за об'єкт (див. вище, як це зробити). Натисніть клавішу INS на цифровій клавіатурі. Це дозволить зробити об'єкт, який потрібно перемістити прилипають до вказівником / стрілки. Отримавши провести об'єкта використовувати клавіші зі стрілками, щоб перетягнути його туди, де ви хочете розмістити його. Використовуйте клавіші зі стрілками на цифровій клавіатурі, а не ті, Зліва від нього. Коли ви перебуваєте над областю, де ви хочете розмістити об'єкт натисніть клавішу DEL, щоб відпустити його. Для використання натисніть MouseKeys Натискати, прес-5 на цифровій клавіатурі. Двічі клацнути мишею, натисніть на знак плюс (+) на цифровій клавіатурі. Клацніть правою кнопкою миші, натисніть на знак мінус (-) на цифровій клавіатурі, а потім натисніть на кнопку 5, або натисніть на знак плюс (+), щоб подвійним клацанням миші. Клацнути як якби ви використовували обидві кнопки миші одночасно, натисніть зірочку (*) на цифровій клавіатурі, а потім натисніть на кнопку 5 або знак плюс (+) з подвійним клацанням миші. Щоб повернутися до стандартних натиснувши натисніть слеш (/) на цифровій клавіатурі. Гарячий ключ (якщо включений) Зрушення вліво, лівий Alt і піт-Lock натискаються разом.
|
| |||
| |||
| Та що це хороша ідея, але для інших людей, які не мають офіс, ви зможете відкрити його у Word Pad або блокнот. |
|
| |||
| |||
| Ви можете відкрити його в Wordpad, форматування пішло не так, хоча в "Блокноті". Деякі люди хочуть скачування. Doc файлів, тому що вони можуть бути заражені вірусами послизнувся в них. (Не кажучи це містить вірус проте). Це хороший список.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за відправлення цього корисні поради. Він допоміг мені багато чого. |
|
| |||
| |||
| Nice Thanks! |
|
| |||
| |||
| Всі ці письмові тут, і ніхто не поклав у контекстному Диспетчер завдань! (Наскільки я бачив) Тепер зараз, я не базікати про Ctrl + Alt + Delete, я маю на увазі фактичне Диспетчер завдань ярлика, Ctrl + Shift + Esc. Так як я перебуваю на ноутбук з клавіатурою дивно я не маю права Ctrl тому я не знаю, якщо він залишається Ctrl або ні, але це зручно, тим не менше, якщо ви знаходитесь на ПК, який має нерозумно вікні діалогу з'являються різні варіанти, коли Ctrl + Alt + натискання "Видалити". (Див. мою коледжу ..) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows ярлики не робоча | proyal03 | Операційні системи Windows | 1 | 16 листопада 2009 12:56 |
| Клавіатура Помилка чи ні справжнього клавіатури | справитися | Генеральний обладнання чат | 20 | 27 жовтня 2009 16:26 |
| Проблема з IE ярлики робочого | euphorix | Веб-браузери & FTP-клієнти | 4 | 22 травня 2009 14:28 |
| XP Проблема, не буде працювати через ярлики робочого столу і меню "Пуск", включаючи панель управління! | toddy89 | Операційні системи Windows | 2 | 25 жовтня 2007 13:53 |
| Налаштування клавіатури - налаштування клавіатури Logitech в Windows | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 3 | 16 травня 2007 06:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |