![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте приятели, Във връзка с моя пост в отговор на Windows OS форум относно устойчивите система Влезте вписванията Току-що бе казал: "Грешка при изтриване Ключ "Не може да изтривате ControlSet002: Грешка при изтриване на ключ." Направих търсене на регистър за елемент, който пази реколтата от събитието Viewer Дневници и тя изглежда като че ли има две групи от програмирането на един компютър за един рутер, свързани с един компютър, и че може да е защо аз да се съобщение за грешка в системата Влез казва, че имам компютър със същото име в моята мрежа (мрежа от един компютър на един рутер). Така че аз се опитах да изтриете тази ControlSet002 от системния регистър, за да видим какво ще се случи, но то няма да споделите с мен. Някакви идеи как може да получи тази eBeast да спра да мисля, че има друг компютър със същото име? |
|
| |||
| |||
| Опитайте се изпълняват това. Имам го употребявали много пъти и безопасно заличава всичко е намерен. Както винаги, подкрепление преди изтриване нищо в системния регистър. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html |