menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Znát Váš registru?

Reply

Thread Nástroje
Old 8. října 2007, 07:11
Člen Skupina

Default Znát Váš registru?

Ahoj Lidi,

Ve vztahu k mé nezodpovězená Doručovací v OS Windows fórum ohledně přetrvávající systém Přihlaste poznámek jsem jen řekl:

"Chyba při odstraňování klíče
"Nelze smazat ControlSet002: Chyba při mazání klíč."

Udělal jsem pro vyhledávání v registru na položku, která udržuje ořezu do Prohlížeče událostí Protokoly a vypadá to jako když mám dvě sady programů na jednom počítači pro jednoho router připojen k jednomu počítači, a že by mohl být důvod, proč jsem neustále chybovou zprávu do systémového protokolu, které říká, že mají počítač se stejným názvem na mé sítě (síť, jeden počítač na jeden router).

Tak jsem se pokusil zrušit tuto ControlSet002 z registru vidět, co by se stalo, ale to by mě nepustí.

Jakékoliv nápady, jak mohu dostat tuto eBeast to přestat myslet, že má jiný počítač se stejným názvem?
Old 8. října 2007, 14:21
Moderátor skupiny

Default Znát Váš registru?

Zkuste spustit to.

Jsem použil několikrát a bezpečně vypouští všechno najít.

Jako vždy zálohu před smazáním nic v registru. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Registry Fix je nějaký dobrý? lobbslobb Obecné Software Chat 1 29. března 2009 14:34
Editor registru. Zálohování potřebné. Změnil Fonty v registru pete21 Operační systémy Windows 7 15. března 2009 13:32
Registry se zastřelil Chorlton Operační systémy Windows 16 18. května 2008 10:02
Registry Cleaner? Mooseknuckle Obecné Software Chat 12 31. březen 2008 12:44
XP Registry DrWatson Obecné Software Chat 7 4. dubna 2007 11:29
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.