![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Ve vztahu k mé nezodpovězená Doručovací v OS Windows fórum ohledně přetrvávající systém Přihlaste poznámek jsem jen řekl: "Chyba při odstraňování klíče "Nelze smazat ControlSet002: Chyba při mazání klíč." Udělal jsem pro vyhledávání v registru na položku, která udržuje ořezu do Prohlížeče událostí Protokoly a vypadá to jako když mám dvě sady programů na jednom počítači pro jednoho router připojen k jednomu počítači, a že by mohl být důvod, proč jsem neustále chybovou zprávu do systémového protokolu, které říká, že mají počítač se stejným názvem na mé sítě (síť, jeden počítač na jeden router). Tak jsem se pokusil zrušit tuto ControlSet002 z registru vidět, co by se stalo, ale to by mě nepustí. Jakékoliv nápady, jak mohu dostat tuto eBeast to přestat myslet, že má jiný počítač se stejným názvem? |
|
| |||
| |||
| Zkuste spustit to. Jsem použil několikrát a bezpečně vypouští všechno najít. Jako vždy zálohu před smazáním nic v registru. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Registry Fix je nějaký dobrý? | lobbslobb | Obecné Software Chat | 1 | 29. března 2009 14:34 |
| Editor registru. Zálohování potřebné. Změnil Fonty v registru | pete21 | Operační systémy Windows | 7 | 15. března 2009 13:32 |
| Registry se zastřelil | Chorlton | Operační systémy Windows | 16 | 18. května 2008 10:02 |
| Registry Cleaner? | Mooseknuckle | Obecné Software Chat | 12 | 31. březen 2008 12:44 |
| XP Registry | DrWatson | Obecné Software Chat | 7 | 4. dubna 2007 11:29 |
| Thread Nástroje | |
| |