![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια Παιδιά, Σε σχέση με αναπάντητα μου Post στο Windows OS φόρουμ σχετικά με τους έμμονους Σύστημα Εγγραφή καταχωρήσεις Μόλις είχε πει: "Σφάλμα Διαγραφή Key "Δεν είναι δυνατή η διαγραφή ControlSet002: Σφάλμα κατά τη διαγραφή του κλειδιού." Έκανα μια αναζήτηση του μητρώου για ένα στοιχείο που κρατά εμφανίζονται στο πρόγραμμα προβολής αρχείων καταγραφής και μοιάζει σαν να έχει δύο σύνολα του προγραμματισμού, από τη μία για έναν υπολογιστή συνδεδεμένο στο router έναν υπολογιστή, και ότι μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζω να ένα μήνυμα λάθους στο αρχείο καταγραφής συστήματος που λέει ότι έχω έναν υπολογιστή με το ίδιο όνομα στο δίκτυό μου (ένα δίκτυο από έναν υπολογιστή σε ένα router). Γι 'αυτό προσπάθησα ControlSet002 διαγραφή από το μητρώο για να δει τι θα συμβεί, αλλά δεν θα επιτρέψτε μου. Κάθε ιδέες πώς μπορούμε να eBeast για να σταματήσει αυτή η ίδια έχει έναν άλλο υπολογιστή με το ίδιο όνομα; |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε να προβάλετε αυτό. Έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές και με ασφάλεια διαγράφονται τα πάντα βρέθηκαν. Όπως πάντα, αντίγραφο ασφαλείας πριν από τη διαγραφή τίποτα στο μητρώο. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html |