vähemmän oman pääoman

Magazine
Go Back   Tietokone Juice > Computer Software > General Software Chat

Register

Know Your Registry?

Reply

Thread Tools
Old 8 lokakuu 2007, 07:11
Jäsen

Default Know Your Registry?

Hi Folks,

Suhteessa minun vaille Post Windows OS foorumi koskevat pysyviä System Lokimerkintöjä Olen juuri sanottiin:

"Virhe poistaminen Key
"Ei voi poistaa ControlSet002: Virhe poistamalla avain."

Tein Hakiessasi rekisteristä kohteen, joka pitää rajaus esiin Tapahtumienvalvonta matkapäiväkirjat ja se näyttää ikään kuin minulla on kaksi ohjelmointi on yksi tietokone yhden reitittimen liitetty yksi tietokone, ja se voisi olla, miksi minun pitää saada virhesanomaa System Kirjaudu sanoo Minulla on tietokone, jolla on sama nimi minun verkko (verkosto yksi tietokone yksi reititin).

Siksi olen yrittänyt poistaa tämän ControlSet002 maistraatista nähdä, mitä tapahtuisi, mutta se ei anna.

Ideoita miten voin saada tämän eBeast lopettaa ajattelu on toinen tietokone, jolla on sama nimi?
Old 8 lokakuu 2007, 14:21
Moderator Group

Default Know Your Registry?

Kokeile tätä.

Olen käyttänyt sitä monta kertaa ja turvallisesti poistaa kaikki löytynyt.

Kuten aina, varmuuskopio ennen poistamalla mitään rekisteriä. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html

Reply

Register

Kirjanmerkit

Samanlaisia Threads
Kierre Thread Starter Forum Vastaukset Last Post
Onko Registry Fix mitään hyvää? lobbslobb General Software Chat 1 29th Mar 2009 14:34
Rekisterieditori. Backup Needed. Muuttunut Fontit Rekisterieditorissa pete21 Windows-käyttöjärjestelmät 7 15. Maaliskuu 2009 13:32
Rekisteri on ammuttu Chorlton Windows-käyttöjärjestelmät 16 18. toukokuuta 2008 10:02
Registry Cleaner? Mooseknuckle General Software Chat 12 31. Maaliskuu 2008 12:44
XP Registry DrWatson General Software Chat 7 4. Huhtikuu 2007 11:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.