kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Ismerje meg Registry?

Reply

Téma eszközök
Old Október 8. 2007, 07:11
Csoport tagja

Default Ismerje meg Registry?

Hi Folks,

Ami a saját megválaszolatlan Post a Windows operációs rendszer fórum a tartós Napló bejegyzések Most azt mondta:

"Hiba törlése Kulcs
"Nem lehet törölni ControlSet002: Hiba a kulcs törlése.

Én a keresés a lajstromozás elem tartja növénytermesztés fel a Eseménynapló naplók és úgy néz ki, hogy van két programozási az egyik számítógépről egy router kapcsolódik egy számítógépet, és lehet, hogy miért is kapok egy hibaüzenet jelenik meg, a rendszer azt mondja, hogy a Napló van egy számítógép, az azonos nevű én hálózaton (a hálózat egy számítógép egy router).

Így próbáltam ezt ControlSet002 törli a rendszerleíró adatbázisból, hogy mi történik, de nem engedte.

Van ötleted, hogyan tud ez eBeast gondoltam, hogy állítsa le azt egy másik számítógépen ugyanazzal a neve?
Old Október 8. 2007, 14:21
Moderátor Csoport

Default Ismerje meg Registry?

Futtassa ezt.

Azt használták több alkalommal, és biztonságosan el kell hagyni mindent találtam.

Mint mindig, mentés törlése előtt semmit foglalkozik. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Van Registry Fix Minden jó? lobbslobb General Chat szoftver 1 29. március 2009 14:34
Registry Editor. Backup szükség. Megváltozott Fonts adatbázisbeli pete21 A Windows operációs rendszerek 7 15. március 2009 13:32
Nyilvántartó lövés Chorlton A Windows operációs rendszerek 16 18. május 2008 10:02
Registry Cleaner? Mooseknuckle General Chat szoftver 12 31. március 2008 12:44
XP Registry DrWatson General Chat szoftver 7 4. április 2007 11:29
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.