![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi Folks, Ami a saját megválaszolatlan Post a Windows operációs rendszer fórum a tartós Napló bejegyzések Most azt mondta: "Hiba törlése Kulcs "Nem lehet törölni ControlSet002: Hiba a kulcs törlése. Én a keresés a lajstromozás elem tartja növénytermesztés fel a Eseménynapló naplók és úgy néz ki, hogy van két programozási az egyik számítógépről egy router kapcsolódik egy számítógépet, és lehet, hogy miért is kapok egy hibaüzenet jelenik meg, a rendszer azt mondja, hogy a Napló van egy számítógép, az azonos nevű én hálózaton (a hálózat egy számítógép egy router). Így próbáltam ezt ControlSet002 törli a rendszerleíró adatbázisból, hogy mi történik, de nem engedte. Van ötleted, hogyan tud ez eBeast gondoltam, hogy állítsa le azt egy másik számítógépen ugyanazzal a neve? |
|
| |||
| |||
| Futtassa ezt. Azt használták több alkalommal, és biztonságosan el kell hagyni mindent találtam. Mint mindig, mentés törlése előtt semmit foglalkozik. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Van Registry Fix Minden jó? | lobbslobb | General Chat szoftver | 1 | 29. március 2009 14:34 |
| Registry Editor. Backup szükség. Megváltozott Fonts adatbázisbeli | pete21 | A Windows operációs rendszerek | 7 | 15. március 2009 13:32 |
| Nyilvántartó lövés | Chorlton | A Windows operációs rendszerek | 16 | 18. május 2008 10:02 |
| Registry Cleaner? | Mooseknuckle | General Chat szoftver | 12 | 31. március 2008 12:44 |
| XP Registry | DrWatson | General Chat szoftver | 7 | 4. április 2007 11:29 |
| Téma eszközök | |
| |