פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

מכיר את הרישום?

Reply

שרשרת כלים
Old 8 אוקטובר 2007, 07:11
חבר קבוצת

שלום חברים,

ביחס שלי unanswered פרסם ב-Windows OS פורום מתמיד לגבי ערכי ביומן המערכת ביצעתי היה רק אמר:

"שגיאה במחיקת מפתח
"לא ניתן למחוק ControlSet002: שגיאה בעת מחיקת מפתח."

עשיתי חיפוש של הרישום עבור פריט זה שומר על חיתוך של מציג האירועים ביומנים ו זה נראה כאילו יש לי שתי קבוצות של תכנות על מחשב אחד על אחד הנתב מחובר למחשב אחד, וזה יכול להיות למה אני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה במערכת רישום זה אומר יש לי מחשב עם אותו שם על הרשת שלי (רשת של מחשב אחד על אחד הנתב).

אז ניסיתי למחוק את זה ControlSet002 מהרישום כדי לראות מה יקרה, אבל זה לא אפשרו לי.

יש לך רעיונות איך אני יכול לקבל את זה להפסיק לחשוב eBeast לה מחשב אחר עם שם זהה?
Old 8 אוקטובר 2007, 14:21
מנהל קבוצת

נסה להפעיל את זה.

אני השתמשתי בה הרבה פעמים בבטחה נמחק הכל נמצא.

כמו תמיד, גיבוי לפני כל דבר למחוק את הרישום. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.