mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Know your registry?

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 8, 2007, 07:11
Narys

Default Know your registry?

Hi folks,

Ryšium su mano neatsakytus Post Windows OS forumas dėl patvariųjų sistemos žurnalų įrašai Aš ką tik buvo pasakyta:

"Klaida trinant Raktažodžiai
"Nepavyko ištrinti ControlSet002: Klaida ištrinti raktas".

Aš registro ieškoti elementas, kuris saugo pasėlius Up In vyki Įrašai ir atrodo taip, tarsi aš turiu dvi programavimo vieną kompiuterį už vieną maršrutizatorių prijungti prie vieno kompiuterio, ir kad galėtų būti, kodėl gaunu Klaidos pranešimas Sistemos Prisijungti sako, kad aš su tuo pačiu pavadinimu "Mano tinklo kompiuterio (vieno kompiuterio tinklo vieną maršrutizatorių).

Taigi, aš bandžiau pašalinti šią ControlSet002 iš registro pamatyti, kas atsitiks, bet tai neleidžia man.

Any ideas, kaip galiu gauti šią eBeast nustoti manyti, jis su kita to paties pavadinimo kompiuterio?
Old Spalis 8, 2007, 14:21
Moderatorius Grupė

Default Know your registry?

Pabandykite paleisti šį.

Aš naudoju jį keletą kartų ir saugiai ištrinti viską rasti.

Kaip visada, atsarginės prieš ištrinant nieko registre. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Registry Fix yra kokių nors gerų? lobbslobb BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Kovas 29, 2009 14:34
Registro redaktoriaus. Atsarginė Needed. Pasikeitė Šriftai registro pete21 Windows "operacinės sistemos 7 Kovas 15, 2009 13:32
Registro kulka Chorlton Windows "operacinės sistemos 16 Gegužė 18, 2008 10:02
Registry Cleaner? Mooseknuckle BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 12 Kovas 31, 2008 12:44
XP registras DrWatson BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 4 balandis 2007 11:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.