![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi folks, Ryšium su mano neatsakytus Post Windows OS forumas dėl patvariųjų sistemos žurnalų įrašai Aš ką tik buvo pasakyta: "Klaida trinant Raktažodžiai "Nepavyko ištrinti ControlSet002: Klaida ištrinti raktas". Aš registro ieškoti elementas, kuris saugo pasėlius Up In vyki Įrašai ir atrodo taip, tarsi aš turiu dvi programavimo vieną kompiuterį už vieną maršrutizatorių prijungti prie vieno kompiuterio, ir kad galėtų būti, kodėl gaunu Klaidos pranešimas Sistemos Prisijungti sako, kad aš su tuo pačiu pavadinimu "Mano tinklo kompiuterio (vieno kompiuterio tinklo vieną maršrutizatorių). Taigi, aš bandžiau pašalinti šią ControlSet002 iš registro pamatyti, kas atsitiks, bet tai neleidžia man. Any ideas, kaip galiu gauti šią eBeast nustoti manyti, jis su kita to paties pavadinimo kompiuterio? |
|
| |||
| |||
| Pabandykite paleisti šį. Aš naudoju jį keletą kartų ir saugiai ištrinti viską rasti. Kaip visada, atsarginės prieš ištrinant nieko registre. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Registry Fix yra kokių nors gerų? | lobbslobb | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Kovas 29, 2009 14:34 |
| Registro redaktoriaus. Atsarginė Needed. Pasikeitė Šriftai registro | pete21 | Windows "operacinės sistemos | 7 | Kovas 15, 2009 13:32 |
| Registro kulka | Chorlton | Windows "operacinės sistemos | 16 | Gegužė 18, 2008 10:02 |
| Registry Cleaner? | Mooseknuckle | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 12 | Kovas 31, 2008 12:44 |
| XP registras | DrWatson | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 4 balandis 2007 11:29 |
| Temos įrankiai | |
| |