mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Know Your Registry?

Reply

Thread Tools
Old Oktobris 8, 2007, 07:11
Loceklis

Hi folks,

Attiecībā uz manu unanswered Post Windows OS forums par noturīgiem System žurnāla ierakstus Man tikko bija teicis:

"Error Deleting Key
"Nevar izdzēst ControlSet002: Kļūda dzēšot taustiņu."

Es tā no reģistra meklējumi posteni, kas tur audzētās izveidota Event Viewer dienasgrāmatas un izskatās, it kā man ir divas programmas uz viena datora uz vienu router savienots ar vienu datoru, un kas varētu būt iemesls, kāpēc es regulāri saņemt Kļūda ziņu System Log ka saka man dators ar tādu pašu nosaukumu uz manu tīklu (vienu datoru tīkls viena router).

Tāpēc es mēģināju dzēst šo ControlSet002 no reģistra, lai redzētu, kas notiktu, bet tas neļauj man.

Jebkuras idejas, kā es varu saņemt šo eBeast pārtraukt domādams, ka tas ir vēl viens dators ar tādu pašu nosaukumu?
Old Oktobris 8, 2007, 14:21
Moderator Group

Sāciet to.

Man ir lietojuši daudzas reizes un droši jāsvītro viss atrasts.

Kā vienmēr, backup pirms dzēšot neko reģistrā. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.