![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Folks, W stosunku do mojej bez Opublikuj w systemie operacyjnym Windows forum dotyczące trwałe systemowe wpisy I've właśnie powiedział: "Błąd podczas usuwania klucza "Nie można usunąć ControlSet002: Błąd podczas usuwania klucza". Zrobiłem wyszukiwania w rejestrze dla przedmiotu, który trzyma uprawy w Podglądzie zdarzeń dziennika i wygląda tak, jakby mam dwa zestawy programowania na jeden komputer dla jednego routera podłączony do jednego komputera, a które mogą być dlaczego I keep getting komunikat o błędzie w dzienniku systemu mówi, że mam komputer o tej samej nazwie w mojej sieci (sieć jednego komputera do jednego routera). Więc próbowałem usunąć to ControlSet002 z rejestru, aby sprawdzić, co by się stało, ale nie pozwól mi. Wszelkie pomysły w jaki sposób mogę uzyskać eBeast do zaprzestania myślenia ma inny komputer o tej samej nazwie? |
|
| |||
| |||
| Spróbuj jazdy tym. Mam ją wiele razy i bezpiecznie usunięte wszystko znaleźć. Jak zawsze, zapasowej przed usunięciem coś w rejestrze. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html |
![]() |
|
| Zakładki |