![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Baieti, În ceea ce-mi fără răspuns Post în Windows OS forum persistente în ceea ce priveşte sistemul de intrările Am doar sa spus: "Eroare la ştergerea cheie "Nu pot şterge ControlSet002: Eroare la ştergerea cheie." Am facut-o căutare a registry pentru un element care ţine de recoltare până în Event Viewer Rapoarte şi se pare că am două seturi de programare de pe un calculator pentru un router conectat la un calculator, şi care ar putea fi de ce am ţine obţinerea un mesaj de eroare în jurnalul de sistem, care spune că am un calculator cu acelaşi nume de pe reţea (o reţea de pe un computer la un router). Aşa că am încercat ştergerea acestui ControlSet002 de la registru pentru a vedea ce se va întâmpla, dar nu ar lasa-ma sa. Orice idei cum pot obţine acest eBeast pentru a opri de gândire care le-a-un alt calculator cu acelasi nume? |
|
| |||
| |||
| Încercaţi să rulaţi acest lucru. Am folosit-o de mai multe ori şi în condiţii de siguranţă a şters totul a fost găsit. Ca întotdeauna, copie de siguranţă înainte de a şterge nimic din registry. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html |