menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Poznať váš registra?

Reply

Thread Tools
Old 8. októbra 2007, 07:11
Člen Skupina

Default Poznať váš registra?

Ahoj Lidi,

Vo vzťahu k mojej nezodpovedaná Doručovací v OS Windows fórum týkajúce pretrvávajúce systém Prihláste poznámok som len povedal:

"Chyba pri odstraňovaní kľúča
"Nemožno zmazať ControlSet002: Chyba pri mazaní kľúč."

Urobil som pre vyhľadávanie v registri na položku, ktorá udržiava oreze do Prehliadače udalostí Protokoly a vyzerá to ako keď mám dve sady programov na jednom počítači pre jedného router pripojený k jednému počítaču, a že by mohol byť dôvod, prečo som neustále chybovú správu do systémového denníka, ktoré hovorí, že majú počítač s rovnakým názvom na mojej siete (sieť, jeden počítač na jeden router).

Tak som sa pokúsil zrušiť túto ControlSet002 z registra vidieť, čo by sa stalo, ale to by ma nepustí.

Akékoľvek nápady, ako môžem dostať túto eBeast to prestať myslieť, že má iný počítač s rovnakým názvom?
Old 8. októbra 2007, 14:21
Moderátor skupiny

Default Poznať váš registra?

Skúste spustiť to.

Som použil viackrát a bezpečne vypúšťa všetko nájsť.

Ako vždy zálohu pred zmazaním nič v registri. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.