![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Vo vzťahu k mojej nezodpovedaná Doručovací v OS Windows fórum týkajúce pretrvávajúce systém Prihláste poznámok som len povedal: "Chyba pri odstraňovaní kľúča "Nemožno zmazať ControlSet002: Chyba pri mazaní kľúč." Urobil som pre vyhľadávanie v registri na položku, ktorá udržiava oreze do Prehliadače udalostí Protokoly a vyzerá to ako keď mám dve sady programov na jednom počítači pre jedného router pripojený k jednému počítaču, a že by mohol byť dôvod, prečo som neustále chybovú správu do systémového denníka, ktoré hovorí, že majú počítač s rovnakým názvom na mojej siete (sieť, jeden počítač na jeden router). Tak som sa pokúsil zrušiť túto ControlSet002 z registra vidieť, čo by sa stalo, ale to by ma nepustí. Akékoľvek nápady, ako môžem dostať túto eBeast to prestať myslieť, že má iný počítač s rovnakým názvom? |
|
| |||
| |||
| Skúste spustiť to. Som použil viackrát a bezpečne vypúšťa všetko nájsť. Ako vždy zálohu pred zmazaním nič v registri. http://www.thecomputerforums.co.uk/file32.html |