мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Знате свој Матични?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. октобар 2007, 07:11
Мембер Гроуп

Default Знате свој Матични?

Здраво људи,

У односу на мој неодговорен Фаст у Уиндоус ОС-у вези форум упорни Сыстем Лог ентриес сам управо рекао:

"Брише Кључ Грешка
"Не може се избрисати ЦонтролСет002: Грешка приликом брисања кључ."

Нисам претрагу оф регистра за ставке које се чувају опсецање у Евент Виеуер Евиденције и то изгледа као да имам два комплета програмирање на једном рачунару за један рутери спојен на једном рачунару, као и да би могло да буде зашто сам држати добивање поруку о грешци у систему Пријавите каже да сам рачунара са истим именом на мојој мрежи (мрежа од једног рачунара на један рутери).

На тај начин ЈА суђен данашји ЦонтролСет002 брисањем из регистра видети шта ће се десити, али он не хтједе пустити мене.

Било који идеја како Ја могу добити овај еБеаст престати размишљати има другог рачунара са истим именом?
Old 8. октобар 2007, 14:21
Модератор / ица групе

Default Знате свој Матични?

Покушајте са овим.

Имам користи га много пута и сигурно наћи све избрисане.

Као и увек, ништа бацкуп пре брисања у регистру. хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/филе32.хтмл

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Регистры Фикс Било је добро? лоббслобб Уопштено Софтуаре Цхат 1 29 март 2009 14:34
Регистры Едитор. Безбедносна копија потребна. Измењен Фонтови у регистар пете21 Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 15 март 2009 13:32
Регистрара је пуцао Цхорлтон Уиндоус Оператинг Сыстемс 16 18. маја 2008 10:02
Регистры чисти? Моосекнуцкле Уопштено Софтуаре Цхат 12 31 март 2008 12:44
КСП Регистры ДрУатсон Уопштено Софтуаре Цхат 7 4 април 2007 11:29
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц